KÖP INTE KÖTT FRÅN WILLYS ONLINE AFFÄR!!!! De ger dig kött som håller på att gå ut eller faktiskt har gått ut. Köpte fläskkött med svål för jag ville försöka mig på att göra asiatiskt mat. Första bi... Voir plus
Idag ska jag betala med min telefon och, igen, blir mitt medlemskap inte registrerat. När jag uppmärksammar saken ber kassören mig att framvisa legitimation. Jag replikerar att anledningen till att ja... Voir plus
Willys E-handel är det sämsta jag upplevt! Flertal ggr får jag inga varor då det samma dag är driftstörning och därför försvinner de ordrar som beställts! 160 kr i kompensation för att inte få varor... Voir plus
Som vanligt slut på en massa , vi skulle ha Hummer -slut , Ägg Large fick medium , Ansjovis-slut , Revben fick mindre än beställt etc Så fult att man inte får veta det innan det är för sent att avbe... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Handlar på Willys smeden i Eskilstuna…
Handlar på Willys smeden i Eskilstuna men blir trakasserad i själv scanning utan anledning eller av utomståendes parters inblandning. Varit i kontroll och sakerna jag hade scannat var 1018kr och resultatet efter kontrollen blev 1018kr. Jag och min sambo väljer själv scanning för att vi vill handla snabbt och enkelt. Fortsätter dessa trakasserier oavsett anledning kommer Willys huvudkontor kontaktas och butiken anmälas. Mannen som gjorde kontrollen lovade att ta upp ärendet för butiken. Kunde heller inte förklara hur jag visste beloppet skulle bli 1018kr efter kontrollen i extra kassan var genomförd, omöjligt för mig att veta beloppet om vi gjort fel. Skämmigt för min sambo och min del därav finns denna reaktion. Hoppas att trakasserierna inte fortsätter men vi får se nästa vecka annars är jag återkommande med nya omdömen.
Var en otrevlig personal i Willys…
Var en otrevlig personal i Willys smeden Eskilstuna med svart luva över huvudet som försökte krossa våra varor genom ovarsam hantering av våra varor i själv scanning. Blev sen skickad till ”vanliga kassan” för felaktig hantering av scanning? Min sambo fick nog och krävde att vi skulle få våran egen kassa för att bevisa vad vi gjort för fel. Efter kontrollen slutade kvittot på 1018kr exakt samma belopp som blev i själv scanningen. Väldigt hemsk upplevelse för min del speciellt när vi handlat där ända sedan vi flyttade till Eskilstuna. Google verkar heller inte vilja publicera våra omdömen om butiken vilket kommer leda till att vi får kontakta media eller sätta upp dem själva i butiken. Hemsk upplevelse och tråkig upplevelse. När min sambo frågade han i kassan hur han kunde veta att exakta beloppet var 1018kr efter kontrollen så kunde inte han svara på frågan. Han sa att ”det är en väldigt bra fråga, som jag inte kan svara på.” Om scanningen va fel skulle inte min sambo kunnat veta exakta beloppet. Ingen rolig upplevelse. Vi kommer vidarebefordra klagomål och kontakta personal i butiken och lämna uppgifter till utomstående parter om trakasserierna fortsätter.
Willys Rosengård pantmaskin diskriminerar Coop flaskor
Skulle för första gången panta PET-flaskor hos Willys Rosengård i Malmö och därefter handla där. Första dåliga intrycket: Ena pantmaskinen är ur funktion. När det blir min tur så accepterar inte maskinen någon utav mina 2 kronors PET-flaskor. Pratar med en tjej vid kassorna. Hon skulle kalla på någon men sa att det kunde ta tid. Tog 28 minuter innan en annan tjej dök upp. Hon frågade mig inget utan gick direkt till pantkorridoren och såg att den ena maskinen var ur funktion och då gick hon in där bak och fixade något så att den kom igång. När hon kom ut för att kolla så sa hon att nu är det fixat så sa jag till henne att mitt problem var inte att ena maskinen var ur funktion men att mina flaskor nekats trots att Jägersro och Katrinelund tar emot dom utan problem. Hon menade att det var fel på mina flaskor eftersom alla andra som stod och pantade gick det bra för. Frågade henne då om jag som kund skall vända mig till tillverkaren/leverantören utav pantmaskinen. Hon svarade med att om jag tycker att det är fel på maskinen så borde jag göra det. Jag sa inget och stängde min väska och körde till Willys Katrinelund där pantmaskinen tog mina 3 PET-flaskor á 2 kronor stycket. Det intryck jag fick var att personalen har undermålig träning i sina arbetsuppgifter, dom verkar sakna kontaktvägar för att få stöd när dom själva inte reder ut problemet, dom väljer den enklaste lösningen på ett problem eller så handlar det om någon typ av kognitiv funktionsnedsättning. Axfood/Willys behöver också titta närmare på sina rekryteringsprocesser för att minimera risken att få in kollegor på en allt för krävande plats inom organisationen som dom inte reder ut.
Posten er helt ubrukelig der
Posten er helt ubrukelig der, jeg venta en pakke der, fikk aldri hente melding på pakka så pakka ble sendt i retur ….
Jag köpte ett paket grytbitar
Jag köpte ett paket grytbitar. De var ca 1×1 cm några var längre feta sleter. Jag skulle bjuda på denna gryta när allt kokt va köttet upplöst i intet. Vilken sjukt dålig produkt. Har köpt grytbitar på Coop och de va 2×2 till 3×3 i storlek.
Jag fick en påse mindre
Jag fick en påse mindre, då ringer jag kundtjänsten för att få den tillbaka men föraren svarar inte. Jag får inget. Kundtjänsten tar bort kostnaden för varorna men jag har betalt 150 kr hemkörning för 400 kr handel och de saker som vägde lite har inte kommit hem. Jag hade lika gärna handlat själv i butiken som är nära till mig! Jag behöver stor handling, Jag kan inte bestämma i en vecka om jag ska beställa eller gör det fysisk själv!
Under all kritik.
Köpte old English marmelad, men fick apelsin marmelad istället, var i butik för att byta den, fick betala 36,90kr igen.
Willys Älvsjö
Willys Älvsjö, under all kritik. Personalen i kassan hälsar inte ens.. Det är väl det minimala som man kan begära??
Sådär
Sådär. Ibland hittar man inte varor som man vill ha även om det står i reklamen. Jag går långt för att handla där och så är varorna slut. Och det finns sällan personal man kan fråga.
Bra priser och brett sortiment
Willys Tornby Linköping, är ett relativt nytt livsmedelsvaruhus med brett sortiment och bra priser till skillnad från andra, sällan varor saknas i hyllorna.
Personalen i stort kunde väl vara en smula trevligare men jag behöver oftast inte hjälp med något och behöver man det tar man det med en vettig person där.
Otrevliga och rasistiska personaler
Dåligt bemötande, otrevliga personaler, rasistiskt beteende på Willys Nihem. Aldrig mer kommer tillbaka dit. Jag hade 2 väskor med mig med saker som säljer absolut inte in butiken. Personal i kassan stoppade mig när jag skulle gå ut och vill titta inne i väskan. Jag satt båda 2 väskorna på kassan och frågade om hon vill ha kvittot också. Hon var mycket arrogant och jag kände mig kränkt. Tyvärr har det hänt för att jag är en mörkfärgad utländsk . Noll stjärna till Willys Nyhem!
Försämring av butik
Avstängda vägstationer, endast en av fem är öppna för vägning av frukt och grönt. Långa vagnar där personalen plockar varor till kunder, är riktigt irriterande när man själv vill fram och ha en vara, storpack av charkvaror borttagna, potatisen helt oätlig, har handlat i många år på Willys, men nu är det slut med det, tyvärr
Väldigt obehagligt omoget och förmodligen olagligt beteende!!!
Willys flygstaden i Halmstad
Jag skulle fylla på ett kontantkort som jag inte hade gjort på säkert 10-15 år men personalen gjorde ett misstag trots att jag bad henne dubbelkolla. Hon stod för det hon gjorde och försökte åtgärda problemet. Men hon lyckades inte och försökte få hjälp av en kollega. Jag känner hennes kollega sedan tidigare (vi var bästa vänner en gång i tiden) och hon försökte verkligen göra allt för att jag inte skulle få mina pengar tillbaka trots att jag hade rätt till det. Det slutar trots allt med att jag får tillbaka pengar, men inte som ett återköp eller reklamation. Inget slås in i kassan. Ingen underskrift och jag får inget kvitto. Jag får växel som samlats ihop någonstans, möjligtvis kunder som har glömt/tappat sina pengar. Jag undrar faktiskt om detta är lagligt. Hur som helst så var detta ett väldigt vidrigt och omoget beteende från dig Julia. Jag ser att du inte har förändrats ett dugg. Du gjorde detta till en personlig grej medan din kollega försökte sköta detta snygg och proffessionellt.
Lack of goods in shelves
Lack of goods in shelves, scales not working and no working machines for "Pant". An ordinarie day at Willys in Eskilstuna. Probably worse than Moscow
Otrevlig personal och smutsig affär med…
Otrevlig personal och smutsig affär med skitiga grönsaker
Sämsta mat butiken köpte deras egna…
Sämsta mat butiken köpte deras egna chips garant tortitla chips påsen var inte ens halv full förstår att lite luft behövs för att skydda chipsen men detta var orimligt lite i påsen gjorde ett klagåmål på mail och dom sa att dom skulle tar det vidare till ansvariga och jag frågade om jag kunde får en kupong/värdecheck för det var så lite i påsen men nej dom sa vi ger inte ut sånna.
dålig service
Åkte in till Willys Tuve specifikt för att byta ut två av mina kolsyrepatroner för refill. I kassan frågade jag om det var någon skillnad på märkena då det var en annan färg på plasten än de jag fått som refill tidigare. Personalen i kassan sa att hon inte visste men sa att hon visste att de flaskor som jag fått som refill var den vanliga sorten(vilket är vad jag har). När jag kom hem och ska montera ena flaskan så passar den inte, då det saknas gängor på flaskans huvud. Jag ringer då genast och kommer i kontakt med personen som suttit i kassan. Hon ber mig att sprätta upp förseglingen även på den andra flaskan för att se om inte den passar heller, vilket jag tack och lov inte gör. Sedan ber hon mig att åka in till Willys igen så att de kan lösa problemet, vilket jag gör fast jag verkligen inte hade tid.
När jag kommer dit säger expediten genast att jag ska prata med en person som vi kan kalla för "Elvir". Elvir varken presenterar sig eller frågar vad det gäller utan utbrister genast att "vi tar inte emot några returer när förseglingen är bruten!" Jag blir av uppenbara skäl förbannad och ifrågasätter varför inte butiken tar ansvar för att de ger mig rätt utbytesflaska när man tillhandahåller en refilltjänst? Elvir fortsätter då med att säga att jag för skylla mig själv som inte undersökt varan(genom att sprätta upp förseglingen då??). Elvir vägrar först att byta ut någon av flaskorna men tvingas ge med sig och byta ut den ena när han ser att förseglingen trots butikspersonalens rekommendation inte är bruten.
Ett bättre bemötande istället för att försöka blåsa mig på ytterligare 70 spänn hade varit önskvärt även om Willys hade förlorat mig som kund redan när de vägrar ta tillbaka båda flaskorna då de själva gett mig fel.
Min upplevelse var en stor besvikelse…
Min upplevelse var en stor besvikelse…
För de första så blev ett flertal varor nollade och sedan fick jag dyra utbytes varor som är 2 gånger så dyrare än de jag skulle ha. Dessutom fick jag även inte med ett kvitto och dem nämnde bara att de va ett systemfel.
Köpte Entrecote som öppnades två veckor…
Köpte Entrecote som öppnades två veckor innan bäst före datum. Köttet luktade illa och gick inte att äta. Besökte butik där köttet inköpts. Fick information om att varor måste reklameras inom 48 timmar från inköpstidpunkt. Faller på din rimlighet. Efter många meddelanden vill inte Willys ersätta oss för köttet då vi inte visat upp köttet, detta trots att vi talat om att köttet är uppvisat och kastat i butik pga stank.
Är det så här Willys vill hantera kundbemötande?
Willys online inte särskilt serviceinriktad
Jag har beställt mat för avhämtning idag, 16:30-18:00, när jag i morse upptäcker att jag inte kan hämta mina varor ringer jag kundsupporten klockan 8:00, när de har öppet.
Efter 17 minuter i telefon får jag tag på någon som kan informera mig om att jag ska ringa butiken och inte kundtjänst, trots att det tydligt står på hemsidan att man ska kontakta kundtjänst. Jag citerar "Om du har blivit försenad och inte kan hämta dina varor vid avtalad tid, vänligen kontakta kundtjänst för ytterligare information."
Jag ringer butiken, som informerar mig om att de inte kan göra något annat än att avbryta beställningen, vilket jag inte vill eftersom jag måste hitta allt igen.
Vad Willys kunde ha gjort bättre: fixa webbplats om folk inte kan ringa kundtjänst för att få hjälp, jag ringer ~10 timmar innan upphämtning, borde erbjuda att hämta imorgon.
- Det måste finnas andra som har haft samma problem som jag.
Första och sista gången jag använder den här tjänsten.