Vi har netop fået det flotteste raftehegn med flere låger. WLS Hegn Team er virkelig professionelle og meget behagelige. Kæmpe anbefaling hvis du bare vil have noget der spiller.
Lisez les avis des autres
Har fået opsat 45 meter hegn i skel indtil nabo. WHL var så nemme, ordentlige og punktlige hele vejen igennem. De forstod lynhurtigt vores lidt komplicerede ønsker - og udfordrede os også på nogle pun... Voir plus
Lynhurtige, effektive og dygtige folk - og vældig flinke! Eksperter i hegn og opsætning. Jeg fik opsat et 22 m plankehegn i i et skel med variende højde. Jeg fik et et tilbud med forskellige optioner... Voir plus
35 m. raftehegn med bark sat bag en hæk med mange store trærødder, så hårdt arbejde. Hegnet blev klaret på tre dage og resultatet er super flot og af meget høj kvalitet til en god pris. Wojciech og Lu... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
WLS HEGN TEAM har 10 års erfaring i hegn-konstruktioner. Vi har sat kilometervis af hegn hos private kunder og for virksomheder. Opsætning af Hegn, Opsætning af Terrasse, Maling af Hegn, Fjernelse af hække og nedrivning af gammelt hegn
Coordonnées de contact
Hornbækvej 306, 3080, Tikøb, Danemark
- kontakt@wls-hegn.dk
- wls-hegn.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Smuk terrasse med kvalitetsmæssigt højt…
Smuk terrasse med kvalitetsmæssigt højt niveau.
Flot arbejde
Flot arbejde - til tiden!
Professionelt arbejde udført af behagelig og dygtige håndværker.
Kan kun anbefale WLS Hegn
Virkelig flot hegn, meget positiv oplevelse
Vi har lige fået opsat et fantastisk flot hegn.
Professionelt arbejde udført af virkelig dygtige og venlige håndværkere.
Alt efterladt i flotteste orden , til tiden.
Kan varmt anbefales
Flot arbejde - til tiden!
WLS hegn satte 60m raftehegn op hos os. God kommunikation og flot arbejde, alle aftaler overholdt og sat op til tiden.
God oplevelse!
God oplevelse!
Ok pris/tilbud - leverance i høj kvalitet og til tiden. Rigtig godt forløb og venlige mennesker.
WLS Hegn har sat raftehegn op på vores…
WLS Hegn har sat raftehegn op på vores sommerhusgrund i Hundested. De er super professionelle i deres tilgang til opgaven. Overholder aftaler, er lyttende, og kommer med gode forslag. De leverer et stykke arbejde i top kvalitet til en rigtig god pris. Vi kan på det varmeste anbefale dem.
Vi fik lavet en super flot 9 meter lang…
Vi fik lavet en super flot 9 meter lang hegn med tilhørende låge - Lukas og team WLS lavede et smukt stykke arbejde til den tid som blev afsat, og med meget høj fokus på kvalite i mindste detalje og bedst af alt ..til en relativt meget konkurrensstærk pris. Jeg vil stærkt anbefale WLS til lignende opgaver. Stort tak til Lukas.
Highly recommended!
Highly recommended!
The team surpassed my expectations - very flexible, very organised.
The WLS team swiftly removed the old fence, helped me move/save some of the plants, and very diligently set a new fence ahead of the schedule.
The new fence is perfect, their work speaks for itself - our neighbours already inquired for the WLS contact.
WLS hegn får mine varmeste anbefalinger…
WLS hegn får mine varmeste anbefalinger på ALLE parametre. Først og fremmest er det yderst kompetent arbejde og et superflot resultat, som er lavet så det holder og vil se flot ud i mange år. Detaljer man som lægmand godt kunne misse blev samvittighedsfuldt udført (rafterne blev både fastgjort til stolperne og til hinanden for ekstra holdbarhed, stolperne blev tilpasset og afrundet i toppen, der blev tænkt i vinklen vi ville se på hegnet ift skærmning af stolper...). Alt dette til en pris vi dårligt ville have kunnet matche, hvis vi selv havde indkøbt materialer og lavet hegnet. Da hegnet stod og bilerne var kørt, var der ikke et rest affald eller lignende tilbage. Så fint. Og når alt dette gode er sagt, så er der lige det ekstra, som betyder meget for os: Det er meget, meget søde mennesker og kommunikation/varsling er tip top.
Nyt hegn så kan WLS hegn team varmt anbefales
Kan varmt anbefales. Hurtigt tilbud på et 20 m træhegn. Kommer som aftalt. Et utroligt flot stykke arbejde leveres på få dage af nogle meget behagelig og dygtige håndværker.
Godt håndværk i verdensklasse!
WLS-Hegn Team ApS godt gået
Overraskende positiv oplevelse. Langt plankeværk blev opsat på samlet tre arbejdsdage (det blev fire, fordi den ene dag var håndværkerne efter aftale hos en anden kunde). Det var ikke til at se der var håndværkere, idet der ikke var rod når de forlod haven, heller ikke efter endt arbejde.
Håndværkerne var venlige, imødekommende og meget effektive.
Kan kun anbefale dette firma.
Enestående service
Enestående service, og flot og gedigent håndværk. Virkelig flinke personer.
Godt arbejde - kan kun anbefales 👍
WLS Hegn team lavede vores raftehegn incl. låge. De lavede et virkelig godt arbejde, hvor præcision og detaljer også er i orden. De kom til den aftalte tid, ryddede op efter sig mv. Vi kan kun give dem vores bedste anbefaling.
Godt arbejde og flot resultat.
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales! God og professionel kontakt fra start til slut - og særdeles rare håndværkere, som formåede at gøre det trygt at kaste sig ud i et stor projekt og en større udskrivning. Det var igennem hele processen en rigtig god oplevelse at have teamet til at opsætte mit nye hegn. Alle pengene værd!
Smukt hegn og fin service
Vi er superglade for vores meget flotte raftehegn, som til fulde lever op til forventningen. Lukas og Co. er omhyggelige, hensynsfulde og overholder alle aftaler.
Meget positiv oplevelse
Meget positiv oplevelse, kom hurtigt ud og afgav tilbud, alt var som aftalt og det nye hegn er super flot.
Vi kan virkelig varmt anbefalde…
Vi kan virkelig varmt anbefalde Teamhegn. Vi fik det fineste stakit, malet og klart på nogle få dage. Kontakten mellem os som kunde og håndværkerne, var super! De ringede, sms:ede og skrev mail til os, og sørgede hele tiden for at vi fik det som vi ville have det. Meget professionel firma!
Jeg kan kun anbefale WLS hegn
Jeg kan kun anbefale WLS hegn, søde og meget dygtige. Flot arbejde og kom selv med løsninger
Jesper
L’expérience Trustpilot