WLS HEGN Team Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har netop fået det flotteste raftehegn med flere låger. WLS Hegn Team er virkelig professionelle og meget behagelige. Kæmpe anbefaling hvis du bare vil have noget der spiller.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har fået opsat 45 meter hegn i skel indtil nabo. WHL var så nemme, ordentlige og punktlige hele vejen igennem. De forstod lynhurtigt vores lidt komplicerede ønsker - og udfordrede os også på nogle pun... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

35 m. raftehegn med bark sat bag en hæk med mange store trærødder, så hårdt arbejde. Hegnet blev klaret på tre dage og resultatet er super flot og af meget høj kvalitet til en god pris. Wojciech og Lu... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Charpentier

Écrit par l'entreprise

WLS HEGN TEAM har 10 års erfaring i hegn-konstruktioner. Vi har sat kilometervis af hegn hos private kunder og for virksomheder. Opsætning af Hegn, Opsætning af Terrasse, Maling af Hegn, Fjernelse af hække og nedrivning af gammelt hegn

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fokus på detaljen

Jeg fik lavet et raftehegn i forhaven og et raftehegn mellem naboens og min grund. Simon og Lukas er meget arbejdsomme og har stort fokus på detaljen, og kundens tilfredshed.
Jeg kan helt sikkert anbefale WLS hegn team.

1 avril 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

Meget veludført arbejde - til den aftalte tid og pris

Meget veludført arbejde i en god og venlig dialog. Arbejdet er fuldført hurtigt og til den aftalte tid. Kan kun anbefale WLS-hegn til andre der vil have lavet et kvalitetshegn.
PS: Også fjernelse af en gammel tjørnehæk blev klaret, uden at ødelægge de tilstødende bede. Der er gjort rent bagefter og der skal nærmest ikke gøres andet end en let fejning.

27 mars 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

Super kvalitet, pris og service

Super kvalitet og service. Kan ikke være bedre. Nu er der forhåbentligt længe til i skal have sat hegn op igen, men der ingen tvivl om, at vi ville vælge wls hegn en anden gang.

Og så gør det jo ikke noget at prisen samtidig er meget rimelig for arbejdet, når kvaliteten samtidig er i top 👍👌

28 janvier 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft en fantastisk oplevelse med …

Vi har haft en fantastisk oplevelse med WLS hegn team. Super professionelle medarbejder og et perfekt resultat. Der blev ændret i den aftale løsning undervejs, det ordnede WLS hegn uden problemer. Jeg vil give mine varmeste anbefalinger.

17 janvier 2018

Helt i top

Helt i top. Fik bygget et 50 m reftehegn. De var meget imødekommende, meget dygtige og effektive. En udfordring med et hjørne fik de lavet på en rigtig flot måde. Intet er et problem, står der et lille træ, grene og buske i vejen så fælder de det bare - efter aftale - man behøver ikke selv at gøre forarbejdet. Hegnet står knivskarpt og så var de oven i købet de billigste af 4 tilbud.

26 novembre 2017

Pålidelig og dygtig

Pålidelig, dygtig og super service minded! Fornøjelse at møde håndværker der kan deres kram! Hvad kan man ellers ønske? Vi har brugt WLS to gange til hegn opsætning! Ca 60m rafter hegn.

22 octobre 2017

Flot arbejde

Meget hurtige, effektive og venlige. Og vigtigst af alt et meget flot stykke arbejde. De forstod fuldstændigt hvad det var jeg ønskede.

16 octobre 2017

WLS-Hegn - Effektive og behagelige samarbejdspartnere

Er hurtige med fremsendelse af tilbud, også til at få jobbet udført. De er meget ihærdige og sætter en ære i, at jobbet er godt udført og til kundens tilfredsstillelse. Vi kan på det varmeste anbefale denne virksomhed.

17 septembre 2017

Effektive og dygtige

Lynhurtige, effektive og dygtige folk - og vældig flinke! Eksperter i hegn og opsætning. Jeg fik opsat et 22 m plankehegn i i et skel med variende højde. Jeg fik et et tilbud med forskellige optioner dagen efter inspektion og opmåling, og arbejdet blev udført 2 dage efter accept (3 mand i 2 dage). Alle aftaler blev overholdt meget præcist, og oprydningen var meget omhyggelig. Firmaet kan bestemt anbefales!

14 septembre 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Personlig betjening, godt håndværk og helt lave priser

Når vi skulle lave vores hegn, vidste vi ikke så meget om sagen. Altså, hvilken type hegn, hvor meget man skal bestille, hvor meget hegnet holder og mange andre ting man ikke nødvendigvis ved meget om. Vi var heldige at kontakte WLS hegn teamet og vi fik gratis besøg af dem dagen efter (!). De var utrolig søde og tålmodige og forklarede alt hvad vi havde brug for at vide (alle de ”dumme” spørgsmål). De kom selv og opmålte og kom med flere friske ideer til hvad kunne se godt ud i vores have – total skræddersyet service og nærvær! Ikke bare man følte sig godt og grundigt hjulpet igennem designet af vores hegn, men også resultatet er blevet fantastisk - megaflot raftehegn!
De er meget omhyggelige og professionelle, hegnet blev lavet på det aftalte tidsrum og uden ekstra udgifter whatsoever. Og prisen har været helt i bund nu hvor vi har talt med vores naboer om hvad de har betalt for deres hegn. Så ja – teamet kan ABSOLUT anbefales.

18 août 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Et raftehegn af aboslut god kvalitet

Et raftehegn af aboslut god kvalitet. Meget behagelige teknikere, gør et rigtig godt stykke arbejde. De er meget lydhøre for ønsker, og kommer med god sparring til forslag. Alt blev ryddet rigtig fint op. Kan absolut anbefale firmaet.

11 juillet 2017

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus