Vi har netop fået det flotteste raftehegn med flere låger. WLS Hegn Team er virkelig professionelle og meget behagelige. Kæmpe anbefaling hvis du bare vil have noget der spiller.
Har fået opsat 45 meter hegn i skel indtil nabo. WHL var så nemme, ordentlige og punktlige hele vejen igennem. De forstod lynhurtigt vores lidt komplicerede ønsker - og udfordrede os også på nogle pun... Voir plus
Lynhurtige, effektive og dygtige folk - og vældig flinke! Eksperter i hegn og opsætning. Jeg fik opsat et 22 m plankehegn i i et skel med variende højde. Jeg fik et et tilbud med forskellige optioner... Voir plus
35 m. raftehegn med bark sat bag en hæk med mange store trærødder, så hårdt arbejde. Hegnet blev klaret på tre dage og resultatet er super flot og af meget høj kvalitet til en god pris. Wojciech og Lu... Voir plus
WLS HEGN TEAM har 10 års erfaring i hegn-konstruktioner. Vi har sat kilometervis af hegn hos private kunder og for virksomheder. Opsætning af Hegn, Opsætning af Terrasse, Maling af Hegn, Fjernelse af hække og nedrivning af gammelt hegn
Hornbækvej 306, 3080, Tikøb, Danemark
- 52636420
- kontakt@wls-hegn.dk
- wls-hegn.dk
Super...
Jeg har fået lavet både raftehegn og plankehegn af WLS Hegn Team og har kun positive ting at sige em dem. De er nogle flinke og omgængelige fyre. De har leveret virkelig høj kvalitet arbejde for mig - og til de aftalte tider.Jeg kan helt sikkert anbefale dem.
Jeg kender WLS Hegn som dygtige og …
Jeg kender WLS Hegn som dygtige og professionelle team, som leverer til tiden. Man behøver ikke at betale et formue for at få et fremragende kvalitets arbejde. Kan godt anbefales.
Et super flot hegn og god service!
Vi har brugt WLS hegn team til et langt og flot raftehegn i vores have. De har fra start af været utroligt profesionelle og udført arbejdet til perfektion. Vi var især glade for den gode dialog i løbet af processen og selvfølgelig det super flotte resultat! Vi kan varmt anbefale teamet til andre der både ønsker et fantastisk hegn, god kommunikation og pris!
Godt arbejde
Godt arbejde, og overholdte alle aftaler kan varmt anbefale wls hegn. Mvh Bjarne Ørnsø
WLS Hegn har lagt vores terrasse
WLS Hegn har lagt vores terrasse. Det virkelig super håndværk. Jeg kan varmt anbefale dem og nyder hver dag vores flotte terrasse.