Jestem naprawdę w szoku i bardzo…
Jestem naprawdę w szoku i bardzo rozczarowana obsługą Wolt. Zamówiłam jedzenie i po dosłownie kilku minutach zauważyłam, że podałam zły adres. Od razu napisałam do obsługi, błagając o zmianę, bo to była zwykła ludzka pomyłka.
Dokładnie w tym samym momencie restauracja oznaczyła zamówienie jako „gotowe”. Chodziło o 3 kebaby z frytkami — każdy, kto choć raz był w kebabie, wie, że przygotowanie tego w 4 minuty jest praktycznie niemożliwe. Wygląda to tak, jakby ktoś po prostu kliknął status, żeby nie dało się już nic zmienić.
W efekcie jedzenie pojechało na zły adres, ja zostałam bez kolacji i bez pieniędzy, a jedyne co usłyszałam to cytaty z regulaminu i brak jakiejkolwiek empatii. Zero próby pomocy, zero elastyczności, zero zrozumienia, mimo że zareagowałam natychmiast.
To było dla mnie naprawdę stresujące i przykre doświadczenie. Człowiek popełnił drobną pomyłkę i został za to „ukarany” utratą pieniędzy i jedzenia. Po tej sytuacji bardzo poważnie zastanowię się, czy kiedykolwiek jeszcze skorzystam z tej aplikacji.
7 janvier 2026
Avis spontané