Produktets dimensioner på nettet var misvisende. Jeg forventede, at den ville være større baseret på de angivne mål, men den viste sig at være meget mindre. Skuffet over den unøjagtige beskrivelse.
Ny virksomhed med masser af nørd faktor, lav gratis forsendelse grænse og gode tilbud. Fed nørde forretning med hurtig levering. Svare hurtigt på spørgsmål også efter lukke tid. En forret... Voir plus
Jeg modtog min pakke hurtigt og rimeligt godt indpakket. Desværre var en hjørne på bogen alligevel blevet bulet under transport. Jeg skrev straks til Wonderfulmerch.dk og aftalte en ombytning. Da jeg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk service og produkter! Jeg er kæmpe fan, fik en jule kalender i gave fra dem, har købt en ravenclaw taske og har lige nu også købt mundbind, hverken første eller sidste gang jeg køber her... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Tidligere Go Anime Merchandise, nu Wonderful Merchandise
Horsens, Danemark
- Support@wonderfulmerch.dk
- wonderfulmerch.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Den bedste merch shop
Har handlet mange gange på wonderfulmerch efterhånden og jeg er altid fuldt ud tilfreds med mit køb. Nem og overskuelig hjemmeside, de bedste priser på merch og hurtig levering.
Okay tilfreds 🙂
Har købt en Wonderful Anime Crate og er meget tilfreds med de ting der var i den og for den service de giver 🙂
på nær der var en lille Rick and Morty pop figur der ikke gav mening for mig at putte i en Anime Crate, men ud over den var jeg meget tilfreds, men det er den der lige trækker en stjerne ned.
Rigtig fin behandling og hurtig service…
Rigtig fin behandling og hurtig service
Første pakke forsvandt (daokr men blev hurtig kompenceret med ny pakke og dag til dag levering
Vil heltklart købe herfra igen
Vil heltklart købe herfra igen. God kvalitet, billigere end mange andre steder, og hurtig levering.
Super sortiment
Super sortiment. Fandt Dragon Ball figur i en god kvalitet og til en fornuftig pris.
My package was delivered to the wrong…
My package was delivered to the wrong adress and i got someone elses package. After waiting another 3 weeks i finally got my things and a compensation that was pretty nice. I will still order from them again 👍.
God behandling og gode priser
5 ud af 5 stjerner
den er mega god fordi jeg betalte og det kom efter 2-4 dage og jeg har ikke haft nogle problemer med den der var ingen skader på kassen eller noget og den var heller ikke så dyr men nyhederne er lidt dyre men hvis du er som mig og samler på funko pops så er det en god hjemmeside at købe fra jeg har fx. lige købt Sasuke fra Boruto ved ikke om den er flot i virkeligheden men jeg synes den så fed ud og den kostede ikke så mega meget fordi den er faktisk meget sjælden så den for 5 stjerner her fra
Verdens klasse service
No recibí el pedido completo y no…
No recibí el pedido completo y no obtengo respuesta del vendedor
Skøn webshop
Hurtig levering
Jeg synes wonderfuld merch er en fantastisk hjemme side med mange forskellige ting og service er hurtig og nem
Good service!!!
God og hurtig