Wonderfulmerch Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Produktets dimensioner på nettet var misvisende. Jeg forventede, at den ville være større baseret på de angivne mål, men den viste sig at være meget mindre. Skuffet over den unøjagtige beskrivelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ny virksomhed med masser af nørd faktor, lav gratis forsendelse grænse og gode tilbud. Fed nørde forretning med hurtig levering. Svare hurtigt på spørgsmål også efter lukke tid. En forret... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg modtog min pakke hurtigt og rimeligt godt indpakket. Desværre var en hjørne på bogen alligevel blevet bulet under transport. Jeg skrev straks til Wonderfulmerch.dk og aftalte en ombytning. Da jeg... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og produkter! Jeg er kæmpe fan, fik en jule kalender i gave fra dem, har købt en ravenclaw taske og har lige nu også købt mundbind, hverken første eller sidste gang jeg køber her... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Manglede en vare

Manglede en vare, som blev trukket fra..
Ellers ganske fint

26 août 2020

Tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig kede af, at der var en fejl i lagerbeholdningen og håber du engang vil bruge os i igen, så du kan opleve at det er noget der ikke sker særlig tit!

Vi håber du er glade for de produkter du dog fik !

Vh
Go Anime Merchandise

Bedste anime/manga shop!

Super service, gode priser og hurtig levering. Jeg blev holdt i hånden hele vejen igennem et køb, der krævede at de bestilte nyt varer udenfor sortiment. Kommer helt sikkert til at benytte den fremover!

18 août 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en taske og et penalhus kl…

Jeg bestilte en taske og et penalhus kl 14 og samme dag kl 19 om aften. Stod der en pakke foran min dør med varerne
Jeg er bosat i Horsens kommune og fik derfor fri levering til min hoveddør - ganske gratis

11 août 2020

Super kundeservice

Fin hjemmeside, hurtig levering og super kundeservice. Jeg havde glemt at skrive husnr. på min adresse og fin kort efter en mail som efterspurgte dette. Jeg svarede og fik tak retur kort tid efter fik jeg besked fra GLS om at pakken blev leveret 1 dag senere, så 👍👍👍👍👍

26 juillet 2020

Bedste service til dato

Bedste service til dato!

Vi elsker anime herhjemme, og det hsr vi bragt videre til to af børnene i familien. Den ene er min lillesøster, som er blevet helt vild med serien Naruto og specielt Kakashi derfra. Hun har ønsket sig noget med kakashi ekstremt længe, men vi er de eneste voksne i familien som kender til anime. Jeg skrev derfor til jer, og fik den bedste service og mere til end man kunne tænke sig ! I svarede utrolig hurtigt, sendte billeder af varer i kunne bestille hjem, bestilte de valgte varer hjem til mig og oriterede mig omkring det hele tiden. Min lillesøster har fødselsdag den her mdr, og nej hvir bliver hun glad nu! Og kom da også til at bestille mere end jeg skulle 😂 Da alt var kommet hjem til jer og jeg havde bestilt, så gik var min pakke der allerede indenfor 2 dage. Og alt er i super godt kvalitet! Og har også en søn som skal introduceres til anime i en tidlig alder nu 😁 Det er slet ikke sidste gang jeg handler ved jer !

9 juillet 2020

Réponse de Wonderfulmerch

Tak for en virkelig vidunderlig anmeldelse!

Vi håber i får en fantastisk fødselsdag! Samt at jeres søn bliver så bidt af Anime som resten af jer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg nyder inderligt at browse rundt på…

Jeg nyder inderligt at browse rundt på jeres side, og finde så mange spændende produkter, i har virkelig bare et massivt udvalg.

29 juin 2020

Mange tak!

Din ord varmer , det er rart med disse anmeldelser som nystartet virksomhed!

Noté 4 sur 5 étoiles

Billige figurer

Billige figurer. Hurtig levering. Nemt.
Udvalget er dog meget lille.

29 juin 2020

Hej Kasper

Tak for anmeldelsen, vi arbejder hårdt på at få et større og bedre udvalg. Pt. er det svært at udvide vores Dungeon and Dragons afsnit, da Covid-19 har gjort af vores leverandør først får igen til oktober.

Vi håber du senere vil komme tilbage og nyde et større udvalg ;)

Der manglede en vare

Der manglede en vare, men fantastisk kundeservice, gjorde den blev sendt med tilbud om et ekstra sæt terning som goodwill.

Kan kun rose dem til skyerne

24 juin 2020

Hej !
tak for rosen, men vi sender den lige tilbage! Det er vidunderligt at have kunder som dig! Tak for forståelsen og vi håber du engang vil handle ved os igen. Endnu engang kæmpe tak herfra.

Vh
Go Anime Merchandise

Fed vare

Fed vare, ville bare ønske de have de andre vol. af serien

20 juin 2020

Hejsa!

Tak for anmeldelsen!
Tror da lige vi svinder næste vol af serien med i vores næste bestilling, der kommer her i Juli!
Tak for feedback!

Problemfrit

Ingen smalle steder her. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

13 juin 2020

Tak for anmeldelsen !!

Vi glæder os til du handler igen ;)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus