Produktets dimensioner på nettet var misvisende. Jeg forventede, at den ville være større baseret på de angivne mål, men den viste sig at være meget mindre. Skuffet over den unøjagtige beskrivelse.
Ny virksomhed med masser af nørd faktor, lav gratis forsendelse grænse og gode tilbud. Fed nørde forretning med hurtig levering. Svare hurtigt på spørgsmål også efter lukke tid. En forret... Voir plus
Jeg modtog min pakke hurtigt og rimeligt godt indpakket. Desværre var en hjørne på bogen alligevel blevet bulet under transport. Jeg skrev straks til Wonderfulmerch.dk og aftalte en ombytning. Da jeg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk service og produkter! Jeg er kæmpe fan, fik en jule kalender i gave fra dem, har købt en ravenclaw taske og har lige nu også købt mundbind, hverken første eller sidste gang jeg køber her... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Tidligere Go Anime Merchandise, nu Wonderful Merchandise
Horsens, Danemark
- Support@wonderfulmerch.dk
- wonderfulmerch.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Hurtig og til tiden...
Nemt , hurtigt
De informerede mig om hvornår den forventede ankomst på et produkt var, da jeg spurgte og hele processen foregik nemt og sikkert.

Réponse de Wonderfulmerch
Fantastisk service og hurtig levering
Hurtig og perfekt levering👍
Jeg anbefale denne side til alle HP…
Jeg anbefale denne side til alle HP fans 💖💖
God kvalitet i vare og en super hurtig…
God kvalitet i vare og en super hurtig levering, havde pakken inde for 2 dage. Det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service. Meget fin kvalitet af t-shirt.
Fantastisk ❤️❤️
God service og lækre ting!
Meget serviceminded og gode til at hjælpe. Deres produkter i deres bokse er i ret god kvalitet.
Jeg fik min første Anime Crate i dag.
Jeg fik min første Anime Crate i dag.
Jeg kan kun sige at jeg er super glad for det jeg fandt i den.
Jeg fik ting fra alle de anime shows jeg er vild med. :D
Jeg glæder mig allerede til at den næste kommer, og hvad der gemmer sig i den :D
Go Anime Merchandis!
Genralt god service
Genralt rigtig god service! Min ordre blev forsinket og fik derfor en mail som forklarede situationen. Her fik jeg afvide at der ville blive lagt noget ekstra i min pakke som godtgørelse. (Ikke noget jeg selv spurgte om da det jo kan ske det bliver forsinket)
Da jeg modtager min pakke er der intet ekstra med. Syntes i skal lade være med at skrive det hvis det ikke er rigtigt... Det er ærgerligt for genralt var jeg glad og tilfreds med servicen

Fin kommunikation
Fin kommunikation
Pakket godt ind
Sød lille gave med selv på mit lille køb
Hurtig og hjælpsom service
Hurtig og hjælpsom service, især da en pakke så ud til at forsvinde i transport

Fed side med Nice ting
God side og Lasse er mega venlig. Jeg fik puslespillene mega hurtig 😍
Måtte vente længe på min pakke
Måtte vente længe på min pakke, og så blev den leveret et helt andet sted end jeg havde bedt om, der er meget langt til denne pakkeshop, og det er meget besværligt at komme dertil med offentlig transport, som jeg er afhængig af, fra min bopæl-

Réponse de Wonderfulmerch
Min pakke kom hurtigt - hurtige og præcise svar
Min pakke kom hurtigt. Fik hurtigt svar på spørgsmål på mail inden jeg købte spillet. Og de skrev besked til mig, da der var tvivl om jeg modtaget pakken. Tak for god service!

Hurtig levering
Hurtig levering, hurtig svar på spørgsmål og gode priser.
Vil helt klart købe derfra igen!