Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

5 stjerner bør kun gives for den særligt gode service. Den leverer Wood To You! Vi købte en vare, som ganske vist havde et smukt design, men som desværre viste sig at have visse tekniske mangler.... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Great choice wooden products, beautiful pieces. Our woodman cabinet looks amazing. Would appreciate more info about product e.g. total weight, or if it arrives assembled or not, then possibility t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte et hjørneskrivebord i asketræ. Superfin kvalitet og forarbejdning, ja faktisk bedre end umiddelbart forventet. Også fin kommunikation vedr. levering osv. og leveringstiden blev overholdt i fo... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte søndag aften en reol fra hjemmesiden. Allerede eftermiddagen efter ringede de til mig og spurgte om de kunne aflevere reolen til mit dørtrin. 30 min. efter kom en smilende fyr og leverede v... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles
  2. Magasin de meubles pour enfants
  3. Accessoires de meubles
  4. Magasin de mobilier de jardin
  5. Magasin de meubles de salon
  6. Magasin d'ameublement d'extérieur

Écrit par l'entreprise

Vi er en dansk webshop, som forhandler træprodukter til din boligindretning. Det gælder skriveborde, sofaborde, hylder, knager, reoler, køkkentilbehør, opbevaringstilbehør og andet boligtilbehør.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Et meget fint produkt.

Varen kom hurtigt og det er et meget fint produkt og en fin ide med nogle dejlige dyr - denne gang en giraf med magneter-. Vil helt sikkert bruge firmaet igen, hvis jeg får brug for en gave.

24 septembre 2024

Flot håndværk

Meget flot håndværk, skrå ben på bordet gjorde i alt sin enkelhed et æstetisk og smukt udseende

11 septembre 2024

100% i top

Har købt det flotteste lille køkkenbord med mulighed for at dreje bordpladen så størrelsen går fra 90 cm til 130cm. Det er SÅ fint til et lille køkken. Jeg er glad glad glad. Kan varmt anbefales. Og firmaet lever 100% op til mine forventninger 👍

5 juillet 2024

Hej Birgit

Tusinde tak for din anmeldelse. :-)

Skønt at høre, at du synes godt om bøjlestangen.

Vi håber, at du har lyst til at handle hos os en anden gang.

Lækker kvalitet

Lækker kvalitet. Vi har købt to sengeborde i bøg og rosa. De er stabile og pæne. Levering var hurtig

15 avril 2024

Hej Louise

Mange tak for anmeldelsen. :-)

Dejligt at høre, at I synes godt om sengebordene, og at de kom hurtigt frem.

Jeg håber, at I får stor glæde af sengebordene.

Very nice chairs

Good nice looking chairs

15 avril 2024

Hi Ana

Thank you for the review. :-)

Glad to hear that you like the chairs.

Best regards,

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

8 avril 2024

Hej Mette

Mange tak for din fine anmeldelse. :-)

Dejligt at varen kom hurtigt frem, og at du synes godt om vores service.

Vi håber, at vi får mulighed for at betjene dig en anden gang.

Super service, lækkert produkt

8 avril 2024

Hej Mona og Asger

Tusinde tak for jeres anmeldelse. :-)

Jeg er glad for at høre, at I er tilfredse med både produktet og vores service.

Jeg håber, at reolen passer som ønsker. :-)

Noté 4 sur 5 étoiles

Virkelig fin penneholder i egetræ

Virkelig fin penneholder i egetræ. Eneste minus er at hullerne er lidt små og mange af mine tuscher ikke kan være der. Men den er super flot og til almindelige kuglepenne passer den godt

26 mars 2024

Hej Casper

Mange tak for din anmeldelse og feedback på penneholderen.

Den er som udgangspunkt designet til kuglepenne og blyanter, men det kunne være en god ide også at have huller til tuscher. Vi har givet din feedback videre til producenten, så de har mulighed for at kigge på dette til fremtidige designs.

Men dejligt at du ellers synes, at penneholderen er flot. :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilt den ene dag og modtaget…

Bestilt den ene dag og modtaget allerede dagen efter.
Jeg er begejstret.
👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

25 mars 2024

Hej

Mange tak for den fine anmeldelse.

Dejligt at høre, at varen kom hurtigt frem, og at du er begejstret for den.

Vi håber, at du er blevet glad for varen. :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

service ud over det sædvanlige.

service ud over det sædvanlige.

14 mars 2024

Hej Thomas

Tusinde tak for din anmeldelse, den er vi glade for. :-)

Dejligt at du syntes godt om vores service, vi håber, at få lov til at betjene dig en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste oplevelse at handle hos…

Den bedste oplevelse at handle hos wotu.dk !! Jonas har svaret hurtigt på alle mine mails omkring spørgsmål til levering af mit nye møbel. De har været så behjælpelige og fleksible :)

1 mars 2024
Avis spontané

Hej Kathrine

Tusinde tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse. :-)

Jeg er glad for, du har følt dig godt behandlet, og at vi fandt en god løsning i forhold til levering.

Jeg håber, at du er blevet glad for skænken. :-)

Supertilfreds

Købte et hjørneskrivebord i asketræ.
Superfin kvalitet og forarbejdning, ja faktisk bedre end umiddelbart forventet.
Også fin kommunikation vedr. levering osv. og leveringstiden blev overholdt i forhold til, hvad der var lovet.
Ville trygt handle samme sted en anden gang.

5 février 2024

Hej Kaj

Mange tak for din fine anmeldelse. :-)

Dejligt at du synes godt om hjørneskrivebordet, og at det endda var bedre end forventet.

Vi er også glade for, at leveringen gik som planlagt.

Vi glæder os til at betjene dig en anden gang.

Prima kvalitet

Prima kvalitet, god service

2 février 2024

Hej Lene

Tusinde tak for din anmeldelse. :-)

Vi er glade for at høre, at du synes godt om både varen og vores service.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus