Ik heb tweemaal een bus gehuurd bij Adrem. Beide keren erg tevreden over de service. Het halen van de bus is snel en eenvoudig, zeker als je van te voren online even snel je gegevens invult.... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wij komen al jaren bij Adrem, loopt altijd soepel dus zijn super tevreden! Goede service, klantvriendelijk en de auto’s zijn altijd in orde, genoeg keus in diverse maten. Gisteren weer 1 gehuurd, van... Voir plus
Ik ben ook opgelicht door Adrem Utrecht. Vieze (9 persoons) auto’s. Onvriendelijk, onbeschoft. Ik krijg een bus met melding risico op motorschade en dat vond iemand daar gewoon normaal en dat ik overd... Voir plus
Twee keer een busje gehuurd voor verhuizen klein meubelte en dozen. Online gereserveerd. Bij de balie heel fijn en snel geholpen. Keurige auto, vriendelijke mensen. Uitleg was duidelijk. Heb zelf ook... Voir plus
Demande des avis aux clients
A répondu à 85 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Bijzonder goed geholpen door Erwin en Hans
Bijzonder goed geholpen door vriendelijk personeel.
Deskundig advies, alles goed geregeld conform de afspraken die gemaakt zijn.
Ik kan iedereen aanbevelen om bij Ad Rem een bakwagen te huren.
Vijf sterren waard.

Réponse de Adrem Verhuur Utrecht
Ik heb voor de eerste keer een bus…
Ik heb voor de eerste keer een bus gehuurd bij Adrem. Ik kwam bij het bedrijf terecht omdat ik ze regelmatig voorbij zie rijden.
Als je op de dag van vertrek de bus komt ophalen, controleren ze wat gegevens en leggen ze duidelijk uit wat de afspraken zijn.
Wat helemaal prettig is, is dat je langs een fotosysteem rijdt. Dit systeem maakt foto’s van de aanwezige schade. Bus had zelf weinig schade, maar ik vond het toch fijn dat dit vastgelegd werd.
De borg ontving ik binnen 1 dag na inleveren terug. Ik zal Adrem zeker aanbevelen.
No Nonsense!
No nonsense, duidelijk, prima wagenpark, meer dsn goed betaalbaar!
Auto gereserveerd dat ging allemaal…
Auto gereserveerd dat ging allemaal prima
Auto opgehaald nou,auto was om niet aan te zien geen probleem daar kan ik nog mee leven. Maar kapotte uitlaat .smerig van binnen honden haren in koffer bak hoeden plank ontbreekt .dashboard onder de stof. en tijdens rijden gewoon loeiend en bonkend geluid. Netjes gebeld na 20 minuten rijden en uitgelegd wat er aan de hand was kreeg te horen auto is net gekeurd dus is in goede staat.was nú niks beschikbaar om om te ruilen.
Mijn recente ervaring met Adrem Utrecht…
Mijn recente ervaring met Adrem Utrecht was ronduit fantastisch. Vanaf het eerste contactmoment tot het inleveren van het voertuig verliep alles soepel en professioneel.
Klantgerichtheid en service:
Het personeel bij Adrem Utrecht is vriendelijk, behulpzaam en denkt echt met je mee. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven duidelijke uitleg over de huurovereenkomst en het gebruik van het voertuig.
Voertuigen van topkwaliteit:
De wagen die ik huurde was in uitstekende staat: schoon, goed onderhouden en betrouwbaar. Het was duidelijk dat Adrem veel waarde hecht aan de kwaliteit van hun voertuigen.
Transparante prijzen:
Geen verborgen kosten of verrassingen achteraf. De prijsopgave was helder en eerlijk, wat ik zeer waardeer.
Gemakkelijke locatie:
De vestiging van Adrem Utrecht is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Dit maakte het ophalen en terugbrengen van het voertuig erg eenvoudig.
Conclusie:
Adrem Utrecht biedt een uitstekende service met kwalitatieve voertuigen tegen eerlijke prijzen. Ik kan ze van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare autoverhuurder in Utrecht. Ik zal zeker opnieuw bij hen huren in de toekomst!

Onbeschoft en asociaal handelen bij Ad Rem autoverhuur te Utrecht
Na een ongelukje waarbij mijn auto beschadigd werd door een bus van Adrem Utrecht, werd mij de mogelijkheid geboden, om o.a. deze schade te laten repareren door een bevriend bedrijf. Dit bleek een enorme teleurstelling. Het spuitwerk dat werd uitgevoerd was van bijzonder slechte kwaliteit – het leek wel het werk van een slechtziende kleuter. In een poging om het te verbergen, werd mijn auto nat afgeleverd.
Toen ik de slechte kwaliteit van het werk constateerde, werd dit zelfs door de spuiter zelf erkend. Wat volgde was een uiterst onbeschoft, intimiderend en zelfs bedreigend gesprek, vooral met Hans, de eigenaar van Adrem. Dit gedrag was volstrekt onacceptabel.
Toen ik telefonisch overleg wilde plegen met mijn man, besloot ik in de auto plaats te nemen. Gedurende dat gesprek blokkeerde Hans het terrein met een huurbus, omdat hij bang was dat ik zonder te betalen weg zou rijden. Dit soort intimidatie is absoluut niet te tolereren.
Het is duidelijk dat dit bedrijf niet te vertrouwen is, en met de omgangsvormen van Hans, de eigenaar, voelt dit als een regelrechte bedreiging. Ik heb zelfs overwogen de politie in te schakelen.

Réponse de Adrem Verhuur Utrecht
Niet duidelijk over de kosten ik kan…
Niet duidelijk over de kosten ik kan niet zelf tanken wat goedkoper is. Borg zou ik terug krijgen maar word verrekend met kosten wat ik niet wist. Na de eerste keer zal dit ook de laatste keer zijn.

Réponse de Adrem Verhuur Utrecht
Fijne omgang en duidelijk uitleg en…
Fijne omgang en duidelijk uitleg en tevens Fijne huurauto's.

Réponse de Adrem Verhuur Utrecht
Huur met regelmaat busje voor transport…
Huur met regelmaat busje voor transport van meubeltjes
Ik vind het een top bedrijf, altijd vriendelijk , nette autos (wagenpark is bijna compleet vernieuwd )
Zoals bij ieder vehuur bedrijf gewoon filmpje maken van auto voor vertrek en bij terugkomst ook van dashboard.
En normaal met de autos omgaan ondanks dat ze niet van jouw zijn.
Nooit bij deze club (meer) een auto…
Nooit bij deze club (meer) een auto huren. Goedkoop bleek helaas duurkoop. Schade gereden, eigen schuld (daarvoor de hoogste eigen risicoverzekering afgesloten) en daarvoor moet je ook gewoon betalen; prima. Kleine lettertjes zorgden er bij mij voor dat ik nog eens € 900,- meer moest betalen. Duur dagje verhuiswagen huren zo.

Huur hier niet!
Titel: Adrem blijft tekortschieten - Gebrekkige voertuigen en slechte service
Onze ervaring met Adrem was ronduit teleurstellend. De gehuurde bus had meerdere ernstige gebreken: een kapotte airco, een stuur dat constant naar rechts trok en een defecte rechter achterrem. Uiteindelijk viel ook de ventilator uit, waardoor de bus volledig onbruikbaar werd en wij honderden euro’s aan extra kosten moesten maken voor hotels, maaltijden en vervangende huurauto’s.
Wat deze ervaring nog frustrerender maakt, is dat we na onze reis geconfronteerd werden met slechte communicatie en minimale bereidheid tot compensatie. Klachten werden gebagatelliseerd en afgeschoven, en het bedrijf kwam slechts met een schamele vergoeding. Dit terwijl er meerdere reviews online te vinden zijn van klanten met soortgelijke problemen. Het lijkt erop dat gebrekkige voertuigen en slechte service geen uitzondering, maar eerder standaard zijn bij Adrem.
Conclusie: Adrem is onbetrouwbaar. Gebrekkige voertuigen, slechte communicatie en een gebrek aan verantwoordelijkheid maken dit een bedrijf dat je beter kunt vermijden. Het is duidelijk dat wij niet de enige zijn die met deze problemen te maken hebben gehad. Huur hier niet!
Reactie op het antwoord van Adrem:
Hiermee bevestigen jullie wederom de situatie: niet luisteren, feiten negeren of verdraaien. Geen excuses over de situatie waarin jullie ons gebracht hebben, met een bus die volgens een vak-garage geen meter meer mocht rijden. Het bijvullen van de airco, de afwijkingen in het sturen, de schurende remmen en tot slot het algemene onderhoud waardoor de bus niet meer reed hadden allemaal door jullie moeten worden opgepakt, voordat wij de bus meekregen. Wij hebben niet de volledige onkosten vergoed gekregen, maar ternauwernood het gedeelte wat de verzekering jullie vergoed heeft, waar wij gewoon recht op hebben.
Ik vind met gemak meerdere recensies online terug met gelijksoortige strekking, dus de claim dat wij alleen staan is wederom onterecht.
Tot slot heeft Eurocross er alles aangedaan om ons snel naar huis te krijgen, jullie waren ook in die communicatie erg onduidelijk. Die verdienste ligt zeker niet aan jullie kant.

Réponse de Adrem Verhuur Utrecht
Onderaan de streep erg duur
De bus reed prima, mensen waren vriendelijk.
De bus was wel erg vies van binnen. Op zich nog geen ramp: Als je low budget huurt, moet ergens op bespaard worden natuurlijk.
Maar dan komt het; Adrem profileert zich als de goedkoopste/nergens goedkoper... Dat is beslist niet het geval.
Hoewel alle kosten wellicht op voorhand te berekenen zijn als je alle info op de website zorgvuldig uitpluist, is de vermelding dat ze de goedkoopste zijn niet juist. De kale huurprijs is een lokkertje. Het huren van een busje van 8m2 (Citroën Jumper) voor € 52,48 per dag klinkt mooi. Maar het ritje met de bus op zondag kostte me uiteindelijk bijna € 175,- (!!)
Hierbij de eindafrekening:
- Verhuur Bestelauto 8m3 dag(deel) € 52,48
- Eigen risico naar 895 per dag € 17,75
- Kilometervergoeding 237km (€ 0,15 per km) € 35,26
- Tankkosten 26 liter diesel a € 1,60 € 41,69
Totaal (excl. BTW) € 147,18
BTW (21%) € 27,17
Totaal (incl. BTW) € 174,35
Omdat je verplicht je eigen risico moet verlagen, alle gereden kilometers tot extra kosten leiden, je niet zelf voordelig mag aftanken en op het eind over alle kosten ook nog eens 21% BTW in rekening wordt gebracht, ben je uiteindelijk heel duur uit. Ik ga volgende keer toch weer naar een van de gerenommeerde verhuurbedrijven. Die zijn niet op het eerste gezicht - maar wel onderaan de streep - een stuk goedkoper. En dan krijg je ook nog een schone bus mee :)
Was not satisfied
Very Rude, unorganized. (now threatening to sue me for writing about my experience with their business!?!?!
Firstly, the first agreed upon price is not the final one, so you migh initially think that this is a cost effective option, but it is not, you will end up getting a much larger bill at the end. Then, my biggest problem with them was that after returning the van, the day after we got an email saying there was no damage to the car and that we would be recieving our depost back, but then the day after I got another email saying they found a small scratch, even though the pictures I took on my phone had no scratch on them!!! For this small scratch I was charged about 400 euors! Honestly I think their whole business runs on making people pay huge amounts of money for small damages. Moroever, they inititally wanted to charge me a maximun of 900 euors for being a young driver but the driver was not a young driver. They are unorganized and in the end renting a van for a day cost me 591 euors. I do not recomend this company, but if you do rent from them make sure you take ALOT of pictures and videos because they will try to scam you !!!.

Réponse de Adrem Verhuur Utrecht
Comfort benzine auto bij Adrem is niet comfortabel
Comfort benzine auto Adrem gereserveerd 4 dagen voor afhalen. Bij ophalen was de auto vies, stonk naar rook,had een service melding dat hij voor onderhoud moest en de airco was lek. Ik bel om dit te melden en ze vertellen dat hij net van onderhoud terug was, toen ik de auto terugbracht zeiden ze dat hij net terug was van een vakantie en dat die klant geen gebreken gemeld had. Rit naar Duitsland in auto zonder airco was alles behalve comfortabel met 32 graden buiten was het binnen zweten en gevaarlijk heet ook voor de 5 jarige achterin niet te doen. Ik moest vaak stoppen voor de veiligheid want zelfs de telefoon viel uit omdat het gewoon te heet was binnen. Ook moest ik een paar stoppen om zelf de koelvloeistof te checken omdat ook dat lampje een paar keer aanging. Maar ik moest gewoon volle pond betalen want auto had goed gereden en was al goedkoper als bij andere. Ik huur nooit meer een auto bij Adrem hij was niet eens gechecked en schoongemaakt en ze liegen je voor waarmee ze in feite mij en mijn gezin gewoon in gevaar hebben gebracht vind ik.
Goedenmiddag
Goedenmiddag,
Super goeie surfers, denken echt met mij als ik er niet uit kom. Vriendelijk, vertrouwelijk en echt service gericht…. Mochten anderen bedrijven ook zo zijn die echt naar mensen kijken. Tot de volgende keer!!!!
Grr,
Jasmijn

Réponse de Adrem Verhuur Utrecht
Last minute een bus gehuurd voor een…
Last minute een bus gehuurd voor een aantal dagen, service was top. Ik ben netjes en professioneel geholpen. Heel betrouwbaar.
En zeker voor herhaling vatbaar!
Last minute verhuurverzoek
Last minute nog een verhuurverzoek gedaan voor een 20m3 en deze was nog beschikbaar. Had van tevoren aangegeven dat ik het mogelijk net niet voor 13:00 zou redden terug te zijn. Zo liep het ook maar dat was geen probleem (uurtje respijt zonder extra kosten).
Net als eerdere keren geen problemen gehad en niks te klagen.
Volgende keer weer.

Huur gewoon bij Adrem
Huur altijd bij Adrem perfecte locatie. Service is snel en kundig. Busjes voldoen prima en er valt genoeg bij te reserveren/bestellen. Prijs is ook helemaal goed. Je kunt de bus meenemen en hoeft deze niet af te tanken bij het inleveren heerlijk zo makkelijk.
Ze sturen steeds nieuwe facturen met…
Ze sturen steeds nieuwe facturen met nieuwe bedragen ze misleiden je eerst met mooi prijs op de voor pagina zodra je huurt zijn er nieuwe kosten aan verbonden zoals verzekering km .
4 uurtje gehuurd boven de 90 euro betaald zeker duurste van Europa.
Niet voor herhaling vatbaar

L’expérience Trustpilot