Politiskt vinklade nyheter och krönikor. Läst på Aftonbladet dagligen, men kommer hädan efter använda mig av Omni. Jag är så trött på den politiska vinklingen. Nyheter är nyheter och ska inte vinklas... Voir plus

De dåliga nyheterna är alldeles för överrepresenterade bland era artiklar. Det raporteras för lite om goda nyheter. Jag förstår att dåliga nyheter säljer, men det skapar bevisligen också onödig oro oc... Voir plus

1. Service d'informations
  2. Éditeur de presse

Informations provenant de diverses sources externes

Startsidan - De senaste nyheterna på Aftonbladet.se - Sveriges nyhetsportal

1,2

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

182 avis

Ni skrev en artikel om en avliden…

Ni skrev en artikel om en avliden släkting.Tog inte många timmar förrän artikeln inte gick att läsa om man inte var Pluskund. Skandal.Hoppas ni slipper uppleva en sådan smärta och ni lever på att jag ta betalt när människor avlidit och även ta betalt för att läsa vad som skrivits. SKÄMS AFTONBLADET.

29 mars 2026
Avis spontané

Politiskt vinklade nyheter och…

Politiskt vinklade nyheter och krönikor.
Läst på Aftonbladet dagligen, men kommer hädan efter använda mig av Omni. Jag är så trött på den politiska vinklingen. Nyheter är nyheter och ska inte vinklas politiskt genom att utelämna delar av nyheten.

14 avril 2026

Girighet

Ni vill tydligen inte att man titta på er sida? Vilka vill bli super kollade?

8 avril 2026
Avis spontané

Tvinga en att betala för att slippa cookies?

Tvinga en att betala för att slippa cookies?
Nej tack till Schibsteds medier o därmed Aftonbladet.
Appen är dessutom helt värdelös. Fladdrar när man skrollar.
Innehållet i tidningen har också försämrads sista tiden.

Avis spontané

Betala eller låt oss samla all din info så vi kan sälja den

De har ändrat sin policy att man måste betala för att inte bli spårad, rätt trött på mängden annonser och AI skapade artiklar så det är dax att sluta besöka dem. Gissar skarpt på att samma policy snart kommer till blocket oxå då blir det att sluta använda blocket med.

Avis spontané

Att tvinga på besökare cookies är inte ok

Att tvinga på besökare cookies är inte acceptabelt. Detta med tanke på att det som är tillgängligt att läsa utan plus är väldigt magert och att alternativet för att slippa kakor är att betala för plus. Dålig hantering.
Jag tror att många med mig kommer välja andra alternativ och lämna Aftonbladet därhän.

Avis spontané

Nu ska man tvingas betala för att slippa icke nödvändiga cookies på Aftonbladet.

Idag har Aftonbladet ändrat sina villkor angående cookies som inte är nödvändiga. De vill nu tvinga alla (med plus eller utan plus) att betala extra, ca 50 kr, varje månad för att slippa få andra företag att skicka kundanpassade annonser. Med andra ord ska man betala för att slippa ge ut personliga uppgifter till andra än Aftonbladet. Det är säkert fler än jag som nu kommer att bojkotta Aftonbladet. Otroligt dåligt!

24 mars 2026
Avis spontané

Aftonbladet bryter mot Eu's kak regler

Aftonbladet bryter mot vad eu's regler säger angående Kakor. Nu vill de ha betalt för att de inte ska installera kakor i den webbläsare. Går inte neka längre.
Och tittar man på Eu's regler angående kakor så säger den detta

Easy Rejection: "Reject All" must be as accessible and easy to use as "Accept All".

24 mars 2026
Avis spontané

aftonbladet är idag en blandning av…

aftonbladet är idag en blandning av lokaltidning, skvallerpress och politiskt styrd tidning med propaganda. De kallar sig oberoende och rikstäckande men allt är om stockholm , politisk propaganda med galna ledarskribenter och skvaller och då mest om familjen Wahlgren ingrosso .

16 mars 2026

Dyrt och ointressant

Allting som känns viktigt att läsa kräver Plus som är absurt dyrt. Alldeles för mycket fokus på vad de kallar ”stjärnor och kändisar”.
Och nu måste man logga in för att läsa, vilket de motiverar med ”Vi använder data för att förstå vad du är intresserad av, så att vi kan visa dig annonser som är mer relevanta för dig. Detta gör att vi kan erbjuda våra annonsörer en bättre tjänst”. Vad sägs om att erbjuda läsarna en bättre tjänst?? Idag har jag raderat appen och är nöjd med det.

15 mars 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.