Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

De slechtste verzekeraar ooit, wordt je aangereden moet je zelf maar je schade proberen te verhalen. Moet een advocaat in de arm nemen om alles geregeld te krijgen.

Noté 3 sur 5 étoiles

In maart aanrijding gehad reed op een rotonde nu half september 2026 nog steeds niet geregeld, ligt niet aan Allianz maar aan de tegenpartij (zegt Allianz) maar daar geloof ik niks van. Zijn bij Alli... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

18 jaar klant geweest met een autoverzekering, wordt je verzekering doorgezet naar een beheersmaatschappij. De premie wordt ineens met 50% verhoogt (let op geen schademelding, maar jaarlijkse verhogi... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ruim 2 jaar geleden overgestapt van Centraal Beheer naar Allianz, vanwege een veel lagere premie. Dat was niet zo'n goede beslissing achteraf. Ruim een jaar geleden buiten mijn schuld mijn auto total... Voir plus

1,3

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,3

Tous les avis

79 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

word aan een schade gekoppeld die ik…

word aan een schade gekoppeld die ik NOOIT heb gemaakt !! overgestapt naar een goedkopere autoverzekering blijkt dat die schade melding me nog blijft achtervolgen in de vorm van een lagere no claim korting !! wat een prutsers daar bij Allianz, hang ook uren aan de telefoon. Die reklame op tv dat schade maken LEUK moet zijn is een utopie, het is een martelgang met deze maatschappij om alleen al in kontakt te komen, wel de duurste autoverzekering betalen

29 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Deze verzekering zijn DIEVEN!

Deze verzekering zijn DIEVEN!! Al 3 jaar heb ik mijn schadevergoeding niet gekregen en nog steeds zijn wij bezig!! VRESELIJKE mensen en gewoon DIEVEN!! Ik heb een ongeluk gemaakt en nog steeds NIKS teruggekregen. NIET verzekeren bij deze OPLICHTERS

28 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Autoverzekering allrisk autoverzekering ging in…

Mijn allrisk autoverzekering ging in drie jaar (schadevrij) van 90 euro naar 125 euro per maand ik ben onlangs overgestapt naar INSHARE en betaal nu 70 euro per maand en dat met dezelfde polis voorwaarden, ik voel mij echt belazerd door Allianz!

4 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Laat u niet in de lure leggen door die…

Laat u niet in de lure leggen door die mooie reclamesportjes van Allianz.
Dit is echt een dramatische verzekeraar voor consumenten met een zeer verouderd digitaal
systeem.
Men reageer nergens op zelfs niet op aangetekende brieven.
Dus mijdt deze verzekeraar, voordat het te laat is.

4 juin 2025

Na 1,5 maand geen reactie

De enige reactie die ik krijg, is op reviews. Vorige keer werd mij verteld. Probeer het anders nogmaals, maar na 5 mails ga ik het niet nogmaals proberen… Inmiddels heb ik meerdere mails naar jullie schade mailadres gestuurd, en ook op advies vanuit een review naar jullie review mailadres gestuurd. Elke keer krijg ik ook een bevestiging dat mijn mail is ontvangen, maar reactie blijft uit. Schandalig na 1,5 maand. Jullie kunnen in jullie klantenbestand mijn naam opzoeken en contact terug opnemen, want dit is ronduit schandalig.

12 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben al maanden bezig met het…

Ik ben al maanden bezig met het beëindigen van een verzekering. Er wordt geen reactie gegeven op mailtjes en via de telefoon beloven ze bevestigingen te sturen maar dat gebeurd niet. Sluit nooit een verzekering af bij Allianz.

13 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte verzekering en service

Zeer slechte verzekering. Wordt van kastje naar de muur gestuurd, nemen je niet serieus. Al vanaf 19/9 aan het wachten op uitbetaling van het schadebedrag. Vandaag weer te horen gekregen dat er alweer een fout is gemaakt waardoor wachten op geld nog langer gaat duren. Spijtig dat verschillende touroperators met hen in zee gaan als reisverzekering. Zeker niet doen als je deze naam ziet staan!!!

9 octobre 2025

Oplichters

Tip; met een autoverzekering naar een assurantiekantoor. Jarenlang klant met verzekeringen. Diverse auto s op naam gehad waarvan de laatste twee met -4 en +3 schadevrije jaren. Nu een jaar lang geen auto gehad en bij het afsluiten van een nieuwe autoverzekering zeggen ze nu dat het niet mogelijk is, omdat ze alleen kijken naar de oudere schade -4. Klantvriendelijk en menselijk is deze benadering.

2 octobre 2025

Schadeclaims is nachtmerrie

Alles
Wat ging er mis
?
Alles wat er mis kan gaan met een autoverzekering ging mis .
Communiceren hebben ze nog nooit mee gedeald.
Begrijpen of beoordelen nou komt ook niet in hun boekje voor.
Schade afhandelen doen ze zeker maar dan wel 100 % in hun voordeel.
Echt deze maatschappij beste mensen is een gebed zonder eind . Gaat om een uitgebrande auto sinds 3 augustus tot heden. Niets verholpen.
Denk 3 keer na voordat uw met hun in zee gaat .
Wat een bedrijf

22 septembre 2025

Slecht bedrijf!

Slecht bedrijf!
Ze laten lekker hun eigen klanten opdraaien voor schades die andere aanrichten! Vervolgens heb je meerdere advocaten nodig om dit recht te trekken en weigeren zij hieraan mee te werken.
Ze willen mij nu laten betalen voor een ongeluk die een stomme trol heeft veroorzaakt maar nee mevrouw is zo zielig want haar kindjes zaten in de auto alleen dat deed haar niks om mij 2x!!!! Aan te rijden doelbewust.

22 septembre 2025

Totaal geen dienstverlening

Ben nooit klant geweest toch ben ik opgenomen in bij Allianz als klant. Hierop klacht ingediend afgelopen juni, we zitten nu in september tot vandaag geen enkel reactie of bevestiging op mijn klacht belachelijk voorwoorden. En op de website wordt duidelijk vermeld binnen 2 dagen bevestiging en binnen 10 dagen schriftelijk reactie op mijn klacht niet dus. Als je klachtenservice belt kom je geen stap verder je staat eerst uur in de wacht vervolgens krijg je een stagiair aan de lijn die niet eens weet hoe je klachtenafdeling kunt bereiken. Zeer slechte bereikbaarheid. Totaal geen service. Klachten afdeling is niet telefonisch bereikbaar. Klachten worden niet in behandeling genomen sterker nog je krijgt niet eens een bevestiging hiervan schandalig. Dit verwacht je niet van Allianz had meer professionaliteit en klantgerichtheid verwacht. Dit geeft mij totaal geen vertrouwen meer in hun dienstverlening. Ik werd gedwongen juridische stappen te ondernemen. Zeer ontevreden jullie zijn gewaarschuwd blijft weg bij Allianz.

25 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Teleurstellende ervaring – slechte interne communicatie, geen klantgerichtheid

Na pech onderweg kregen we te horen dat er een sleepwagen zou komen. Maar na vier uur wachten in de brandende zon met twee kleine kinderen bleek dat er intern niets was doorgezet. Volledig onnodig en onacceptabel.

Terug thuis begon het volgende hoofdstuk: het declareren van de zelf voorgeschoten sleepkosten. Dit blijkt een bureaucratisch drama te zijn – we worden van het kastje naar de muur gestuurd, zonder duidelijke verantwoordelijkheid of hulp.

Alsof dat nog niet genoeg was, krijg je bij het bellen naar Allianz een onsympathieke medewerker aan de lijn die zegt dat ze niet mogen bevestigen of je claim überhaupt ontvangen is. Je krijgt dus geen bevestiging, en moet vervolgens acht weken wachten in volledige onzekerheid.

Klantvriendelijkheid lijkt hier ver te zoeken.

Een frustrerende en teleurstellende ervaring van begin tot eind. Geen aanrader.

8 août 2025

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice. Nauwelijks bereikbaar. Vergeten te melden dat je naam moet noemen in mails omdat ze anders niet aankomen. Nadat mail aankomt wordt pas gemeld dat het in een ander format had gemoeten. Geen ontvangstbevestiging. Openingstijden op site kloppen niet. Krijg algemene link naar heel veel documenten toegestuurd terwijl je 1 formulier zoekt. Zeer onpersoonlijk en weinig meedenkend helaas.

25 août 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus