Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

I’m extremely disappointed. I had full comprehensive (all-risk) insurance and 5 years of claim-free driving. After an accident that was not our fault, my claim-free years were suddenly reduced to just... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

In maart aanrijding gehad reed op een rotonde nu half september 2026 nog steeds niet geregeld, ligt niet aan Allianz maar aan de tegenpartij (zegt Allianz) maar daar geloof ik niks van. Zijn bij Alli... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ruim 2 jaar geleden overgestapt van Centraal Beheer naar Allianz, vanwege een veel lagere premie. Dat was niet zo'n goede beslissing achteraf. Ruim een jaar geleden buiten mijn schuld mijn auto total... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

18 jaar klant geweest met een autoverzekering, wordt je verzekering doorgezet naar een beheersmaatschappij. De premie wordt ineens met 50% verhoogt (let op geen schademelding, maar jaarlijkse verhogi... Voir plus

1,3

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,3

Tous les avis

79 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Annuleringsverzekering concertkaarten…

Annuleringsverzekering concertkaarten Allianz.
We weten dat verzekeraars er niet zijn voor de service waar klanten voor betalen maar voor grote kantoren. 2 concert kaartjes, totaal Euro 120, premie 9 euro. Door skiongeval verhinderd.. ben totaal al 3.5 uur bezig om een claim in te dienen. Telefonisch verbinding 3 keer verbroken, vervolgens 2 maal onverstaanbare engels sprekende dame die geen clue had. 1 maal nederlands sprekende dame die niet van dienst kon zijn ( helpdesk???) en aanmatigend gesprek beeindigde. Online totaal 7 pogingen gedaan en nog “ ontbreekt” documentatie. Gaat om 2 concertkaarten…. ??? Vragen en woordkeuze ( dreigend) op website zijn volgend mij niet AVG…ben zelfstandig ondernemer deze poging heeft me aanzienlijk meer gekost dan de kaartjes. Zie geen enkele reactie van Allianz op recencies. Volgens mij vergeet Allianz dat al die Allianz gebouwen en mensen betaald worden door klanten. Tijd voor stichting Verzekerings Kamer ?

4 février 2025

Nee niets online regelen

Beste Alliance Direct
Hierbij de ik u mede dat ik geen verlenging wens van mijn autoverzekering voor de auto: XP 733K.
De reden daarvoor is dat u mij een exorbitante premieverhoging hebt gegeven en niet bereid was de premie op een normale manier te verhogen omdat er geen enkele reden was voor deze extra Orbit ante Verhoging.
Ik was daarover zeer verbolgen. Ook uw bereidheid om nog iets van de premie af te doen vond ik bijzonder twijfelachtig en de premie bleef exorbitant hoog.
Ik verzoek u mij een bevestiging van deze opzegging te sturen ingaande 1 maart 2025.

8 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Een (reis)verzekering die niks doet behalve teleurstellen

Onze ervaring met Allianz Direct was een regelrechte ramp, en ik raad deze verzekering iedereen ten zeerste af. Hier is wat er is gebeurd:
In augustus gingen we op bouldervakantie. Op dag 1 werd tijdens een pauze langs de snelweg op klaarlichte dag ingebroken in onze auto. Dit is gefilmd door een beveiligingscamera, maar het mocht niet baten. Alle spullen werden gestolen: kleding, cosmetica, sportspullen en elektronica zoals een Steam Deck, Switch en iPad. De schade bedroeg zo’n €2000 en de rest van de vakantie moesten we door zonder spullen.
Helaas maakte dit de problemen pas net zichtbaar, want Allianz Direct bewees al snel hoe slecht hun reisverzekering in de praktijk is.
Wat Allianz Direct fout heeft gedaan:

Crisishulp was er NIET: Toen we de inbraak meldden, belden we gelijk Allianz Direct. Twee uur (!) aan de lijn gezeten zonder enige vorm van hulp of oplossing. We werden alleen maar in cirkels geleid totdat hun support DICHT ging voor de dag. Het enige wat we wilden weten, was wat we moesten doen met de ingeslagen ruit zodat we onze reis konden voortzetten. Allianz had geen antwoorden. Uiteindelijk hebben we maar met Carglass gebeld, waar alles wél snel geregeld werd. Op Allianz konden we niet rekenen.

Amper communicatie: Na de vakantie dienden we netjes alle documenten, zoals het politierapport, in bij Allianz. Daarna: stilte. Weken werden maanden waarin we niks hoorden, terwijl we herhaaldelijk contact zochten. Mijn partner heeft letterlijk 20 keer gemaild en gebeld. Geen uitleg, geen update – niks.

Een vage en onduidelijke ‘onderzoeksprocedure’: Toen we na drie maanden stilte eindelijk iets hoorden, was het om aan te kondigen dat er een “onderzoek” zou plaatsvinden. Dit onderzoek werd uitgevoerd door een derde partij (AVI) waar we heel confused over waren: hun website meldt namelijk alleen dat ze dingen doen omtrent fietsvakanties en fietsschade. In de mail van Allianz stond letterlijk niet:
Wie er aanwezig moest zijn (partner of beiden?);
Waar het zou plaatsvinden;
Of we documenten moesten aanleveren.
We moesten alles zelf navragen en kregen een korte, bijna onbeleefde reactie. Het onderzoek zelf bleek niets meer dan iemand die thuis langs kwam om bonnetjes in te zien en een paar vragen te stellen – informatie die we al hadden aangeleverd.

Tegenstrijdige en oneerlijke voorwaarden:
Elektronica, zoals o.a. onze iPad en Steam Deck, werd volledig uitgesloten van vergoeding. Dit terwijl de website beloofde dat deze in ieder geval deels vergoed zou worden. Allianz komt terug op hun eigen woorden.
De rest van onze spullen – kleding, sportspullen, cosmetica – werd ook geweigerd, omdat onze bagage zogenaamd zichtbaar zou zijn geweest van buitenaf. Dit klinkt alsof Allianz nieuwe regels verzint om niets te hoeven betalen. Hoeveel auto’s met geblindeerde ramen zijn er? Niet iedereen rijdt een gepantserde tank onderweg naar een elektronica-rehab-retraite. Onze gewone, redelijke auto voldoet blijkbaar niet aan onrealistische eisen die ons nergens duidelijk waren gemaakt bij het afsluiten van de verzekering.

Wat kregen we terug? Pas in januari kregen we antwoord op onze claim (een HALF JAAR na de melding!), een mail van hooguit vier zinnen: er wordt niks vergoed. Niet onze kleding, niet de elektronica, niets. We krijgen alleen een kortaffe excuses. Na deze slechte communicatie en maandenlange stress voelt dit alsof Allianz Direct alles doet om claims niet uit te betalen.

Samenvattend: Allianz Direct was volstrekt nutteloos. Geen crisishulp bij noodsituaties, extreem slechte communicatie, insane wachttijden en radiostilte, en bizarre, tegenstrijdige voorwaarden. Dit is geen reisverzekering; het is een grap. Als je wilt vertrouwen op je verzekering, kies dan iemand anders. Laat je niet oplichten zoals wij.

27 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Doet aan leeftijd discriminatie.

Allianz autoverzekering maatschappij discrimineert ouderen. Ik ben 71 jaar en rij 30 jaar schade vrij met 20.000 km p.jaar. En krijg geen autoverzekering bij deze maatschappij. Leeftijd discriminatie heet dit. Ik wil niet eens meer bij een verzekering die zich zo opstelt. Als ik nu Allianz zie krijg ik een vieze smaak in mijn mond.

23 janvier 2025

Contact ONMOGELIJK!…

Ondanks vele malen mail en telefonisch contact krijg ik de, per ongeluk, dubbele premie niet terugbetaald.
Ook geen enkele reactie.
Ongeveer 20 gestuurd!!!!
De dubbele betaling was op 8/11/2924.

24 janvier 2025

Allianz mag zich schamen

Allianz wilde mijn vrouw en zoon niet verzekeren omdat ik zelf 5 jaar geleden tijdens de corona een claim heb moeten indienen bij mijn reisverzekering de anwb.

Bij Allianz kijkt men dus niet naar menselijkheid. Waarom zou je een reisverzekering niet mogen gebruiken in nood om vervolgens in de toekomst gekort te worden.

19 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Schade afhandeling Super slechte…

Schade afhandeling Super slechte communicatie, al twee weken lang met zelfde verhaal dat ze het doorzetten vervolgens zou het de eerste week van januari opgepakt worden eindstand wordt er weer gezegd dat ze het door gaan zetten?! Ben er beetje klaar mee opzoek naar een andere verzekering

2 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

ik betaal al maanden voor mijn oude…

ik betaal al maanden voor mijn oude woonverzekering die ik zelf niet kan opzeggen, omdat ie nergens in mijn account te vinden is.

maanden geleden over gebeld; bleek inderdaad te kloppen. Naar de instructies op te hebben gevolgd nooit meer wat van gehoord.

bijna elk moment dat je belt krijg je ze gewoon niet te pakken (ook na soms een uur aan de lijn te wachten). ook de chat werkt van geen kant. ik ga een andere verzekeraar zoeken!

6 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Er zijn betere. Ook voordeliger!

Probeerde vandaag een premie berekening voor een auto te ontvangen.
Een BMW Top Cover verzekering wat niet lukte omdat ruim 6 jaar geleden onze auto gestolen is. Alsof dat niet erg genoeg was, worden wij daar wederom voor "gestraft".

2 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte, trage communicatie en geen geld

Een onterechte aanmaning, een maand na mijn betaling en ik betaalde - voor de tweede keer. Nu vijf weken later nog steeds geen afdoende antwoord en geen geld terug. Dan zeg je de verzekering op en antwoorden ze wel dat er een maand opzegtermijn is. Dat ze het retourbedrag zullen uitrekenen. Kortom dat gaat maanden duren, als je je geld al terug ziet. Ik denk dat ik maar eens een klacht bij het kifid neerleg. Of ACM?

20 novembre 2024

Diefstal waar je bijstaat

Vandaag weg bij Allianz en blij dat ik er weg ben. Ontzettend wantrouwend bedrijf dat eigenlijk alleen maar premie incasseert zonder ooit een klacht op te lossen

5 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloos, al 4 maand wachtend..

30-08 een claim ingediend voor schade. Eind december NOG STEEDS NIET BEHANDELD. ik heb inmiddels drie keer gebeld over de status en telkens wordt gezegd dat ze er zogenaamd een bericht zullen sturen naar weet ik veel wie. Ik betaal elke maand premie maar waarvoor. Waardeloos bedrijf

30 août 2024

- 5 sterren, wat slecht

De fietsverzekering van Allianz is echt heel slecht! verzekering afsluiten gaat prima, maar is je fiets gestolen, Allianz niet bellen of mailen, onbereikbaar, telefoon word erop gegooid, nee ik was niet onaardig, maar hij wist gewoon geen antwoord meer te geven. kastje muur, het kan wel eens 8 tot 10 weken duren voor ik antwoord heb of de fiets überhaupt wel uitgekeerd gaat worden!!

17 décembre 2024

SLECHT!!!

Ik word continu van het kastje naar de muur gestuurd en krijg geen duidelijkheid over mijn schadedossier. Eerst wordt er aangegeven dat de schade geen impact heeft op mijn schadevrije jaren, maar achteraf blijkt dit toch het geval te zijn. Dit is misleidend en zorgt voor onnodige stress.

De klantenservice laat veel te wensen over: lange wachttijden, slecht advies en een gebrek aan transparantie. Het hele proces geeft alleen maar hoofdpijn. Daarnaast zijn de premies veel te hoog voor de geboden service.

Mijn advies: verzeker hier niet! Zonde van je tijd, geld en energie.

16 décembre 2024

Heel slecht.

Heel slecht.
Slechte communicatie (traag, arrogant, herhalingen van eerdere antwoorden, lange wachttijden mn aan telefoon), slechte service, zeer klant onvriendelijk en dat er niemand kwam kijken naar de schade is de spreekwoordelijke druppel zodat ik een verdere poging tot contact heb opgegeven wat ook zeer zorgelijk is voor een verzekeringsmaatschappij. Veel ergernis dus en ik ga naar een andere maatschappij

10 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Veel te lange reactietijd en slechte communicatie

Ik heb 30-08-2024 deze foto's naar jullie gestuurd op verzoek van een telefonisch overleg van mijn teruggevonden fiets (jullie fiets dus eigenlijk).Een reactie zou 10-15 werkdagen duren. Na de 15 dagen heb ik wederom gebeld, en die dagen klopte niet.Volgens de smart ass arrogante medewerkster zou dit 40-50 werkdagen moeten zijn, dit moesten jullie nog veranderen. Absurd 40-50 werkdagen. Dit omdat jullie een achterstand hebben (waar ik niets aan kan doen en niet mijn probleem moet zijn)Nu 62 werkdagen later staat de fiets nog steeds bij mij buiten in de regen, nog slechter te worden dan hij al was. En tot op heden nog steeds niets vernomen of enige moeite voor een terugkoppeling.
Bij deze, ik zet de fiets nu buiten mijn huis, zit geen slot op, ga er geen tijd en moeite meer voor insteken, als jullie dat ook niet doen. Bedenk wel, 62 dagen is al meer dan 3 maanden dat jullie geen bericht geven.

4 décembre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus