Vi har i periode fra maj - september fået lavet nyt køkken, hvor Allround har fjernet en væg og sat nyt køkken op. Vi er rigtig glade for det endelige resultat. Særligt for Thomas Sørensens ihærdi... Voir plus
Lisez les avis des autres
Meget flot tømrerarbejde udført i forbindelse med en rådskade. Arbejdet blev udført af Thomas der tydeligvis sætter en ære i at lave et flot stykke arbejde med øje for detaljen. Fin oprydning og... Voir plus
Fantastisk forløb fra start til slut. Professionelt, gnidningsfrit og velkoordineret forløb med god information hele vejen. En særlig tak til maleren Rikke og tømmeren Henrik for deres venlige og hjæ... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Vi arbejder indenfor alle håndværks fag, så vores kunder er sikker på korrekt og vejledning i alle former for byggerier. Vi har dansk uddannede håndværkere indenfor alle fag til at udføre opgaverne som spænder bredt fra små opgaver og op til store entrepriser.
Coordonnées de contact
Hans Egedes Vej 20, 5210, Odense NV, Danemark
- kontor@al-byg.dk
- www.allroundbyg.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fantastisk forløb fra start til slut.
Fantastisk forløb fra start til slut.
Professionelt, gnidningsfrit og velkoordineret forløb med god information hele vejen. En særlig tak til maleren Rikke og tømmeren Henrik for deres venlige og hjælpsomme tilgang.
Vandskade - tømrerarbejde
En vandskade er på tømrer siden vel udført af Thomas Schmidt Sørensen der også kom med reflektioner over ting, der burde forbedres, og udførte det.
Har brugt Allround byg i forb
Har brugt Allround byg i forb. Med en vandskade. God opfølgning og flot arbejde. Bjarne
Nyt køkken
Vi er rigtig glade for det endelige resultat. Særligt for Thomas Sørensens ihærdige arbejde med opsætning og tilpasning af selve køkkenet.
Men også Henrik, Søren, Michael og Hjalmers arbejde med nedrivning og opbygning af mur, el og vvs.
Også tak for god sparring til Thomas Lund.
Meget flot tømrerarbejde udført i…
Meget flot tømrerarbejde udført i forbindelse med en rådskade.
Fin oprydning og ingen løse ender - det bliver Thomas og Allround vi ringer til næste gang vi skal bruge en dygtig tømrer.
Udbedring af vandskade
Der kom en ung tømrer Marcus T. til den aftalte tid. Fik udskiftet et loftbræt, der havde fået en vandskade, fint og nøjagtigt arbejde.
Jeg kan godt anbefale at bruge dette firma til andre
Udskiftning af gammelt gulvbræt
Tømmer Thomas Schmidt Sørensen gjorde en smukt stykke arbejde med udskiftning af et gammelt flækket gulvbræt i entre, samt optagning og understøtning at 2 gamle gulvbrædder i stuen. Der var pænt og ryddeligt bagefter. Da det var hurtigt og effektivt, satte han yderligere 2 lægter op i min trappeskakt.
Fået malet døre m.m.
Fået malet døre, vinduer og gavle på huset af Allround byg. Det var Hjalmar, en meget flink, servicemindet og omhyggelig ung mand, der var maleren. Fint arbejde.
Velux ovenlysvindue sat i af Emil og…
Velux ovenlysvindue sat i af Emil og Marcus.
Super dygtige, effektive og serviceminded.
Har ikke mødt håndværkere der har ryddet 110% op efter sig.
Flot aflevering på alle parametre.
TAK for det og kom gerne igen.
Super god service Mads 🥳
Bestilte reception af vores tresse om…
Bestilte reception af vores tresse om torsdagen og kom fredag og udførte den + vores gyngestativ.
opgaven blev udført af Markus Jørgensen
Kan varmt anbefale Allround Byg
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Allround Byg fra start til slut, da vi skulle have foretaget tømrerarbejde efter en vandskade i vores bryggers. Kommunikation og planlægning fungerede upåklageligt, og tømrer Thomas Schmidt Sørensen var både punktlig, professionel og imødekommende.
Arbejdet blev udført i høj kvalitet, og der blev lagt vægt på de små detaljer. Thomas sparede os endda for yderligere problemer senere hen. Han anbefalede at fjerne det gamle gulv under det vandskadede klikgulv for at se om skaden var større end hvad vi kunne se. Det var den. Under det gamle gulv lå en pøl af vand i isoleringen. Vi er taknemmelige for den snarrådighed.
Der blev ryddet pænt op efter endt arbejde, og vi følte os godt informeret gennem hele forløbet.
Jeg kan varmt anbefale Allround Byg til andre, der ønsker dygtige håndværkere, god service og et flot resultat.
Vi har haft tømrerne Mathias Jensen 0g…
Vi har haft tømrerne Mathias Jensen 0g Kenn til at lave vedligeholdesfri beklædning på vores gavle!
Vi er rigtig glade for det fine resultatet og deres måde at være på,!og
Deres flotte oprydning
Så herfra varme anbefalinger fra
ELLY OG JØRN
Hurtig behandlingstid
Hurtig behandlingstid og hurtigt og effektivt arbejde. Vi kan helt bestemt anbefale firmaet.
Allround byg A/S oplevelse
Vi har haft Søren som er murer, til at lægge nye fliser på vores badeværelses gulv, han har lavet et super flot arbejde, og han er mega dygtig.
Så kom Thomas som er tømrer og han har lagt en perfekt silicone fuge i bade badet og gulvet. Fantastisk resultat.
Kan kun anbefale dem positivt 🤗
4.5/5 - Renovering af lejlighed januar til marts 2026
Jeg fik et tilbud af Morten Andreasen fra Allround Byg A/S sidst i 2025 m.h.t. renovering af en lejlighed med forventet opstart januar 2026. Processen omkring indhentning og tilpasning af tilbuddet, som jeg endte med at acceptere, forløb godt og Morten er en meget behagelig person at have med at gøre.
Selve udførelsen af jobbet, som indebar koordinering med to eksterne firmaer, forløb i det store og hele som aftalt. Tidslinjen skred lidt, men ikke noget jeg ikke kunne leve med. Jeg kan dog ikke give Allround Byg mere end 4/5 (jeg synes faktisk 4.5/5.0 er korrekt). Grunden til det ikke kan blive 5/5 er at der var en del eksempler på mangelfuld kommunikation, hvor firmaet ikke meldte tilbage på spørgsmål (SMS eller mails som forblev ubesvaret indtil jeg fulgte op på telefonen. Derudover blev gulvslibning sat i værk en weekend uden at jeg fik besked på forhånd således at de berørte naboer kunne få besked).
Kvaliteten af arbejdet som Allround Byg udførte er god (set som lægmand), og de håndværkere som var inde over jobbet var alle dygtige, og dem jeg mødte alle uden undtagelse meget behagelige mennesker. Dem jeg tænker på, og i alfabetisk rækkefølge er: Michael (murer), Rikke (maler), Søren (elektriker), Teresa (maler) og Thomas (tømrer).
Budgettet skred lidt, dels fordi jeg selv lagde et par ting oveni listen, dels pga.. uventede udfordringer bl.a. noget VVS arbejde som ikke kunne forudses, men ikke noget som ikke blev koordineret henad vejen.
Alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds, jeg fik en god service og et godt resultat, de ansatte er kompetente og behagelige. Jeg kan helt sikkert anbefale Allround Byg A/S.
Super arbejde. Stor ros til firmaet i forbindelse med…
Stor ros til firmaet i forbindelse med vandskade (skjulte rør) her i januar 2026. I den helt akutte fase kom håndværkerne - chefen, murer, tømrer, smed og fugtmålermand - hurtig. Ja, flere af dem samme dag, skaden var konstateret. Klar anbefaling her fra 😃
Super service, hurtig håndtering af forsikringsskade og effektivt at Allround Byg har alle fag/håndværkere i samme firma :-)
Super godt tilfreds med Thomas Schmidt…
Super godt tilfreds med Thomas Schmidt S.
Han har fået det lavet så jeg er mægtig glad
Mvh Lene M
Meget venlig mand Thomas Schmidt…
Meget venlig mand Thomas Schmidt Sørensen. Lavede vores bryggers på én dag.
L’expérience Trustpilot