Østerskov Byg ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Østerskov Byg har lagt gulv for os i vores entré og køkken, installeret en isoleret loftslem med stige samt repareret diverse småskader inde og ude. Vi har været meget tilfredse med det arbejde, der... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

David og Tanja fra Østerskov Byg har i to dage været hos os for at udføre en forsikringsskade. Trods en udfordrende opgave forløb alt fint, og der var fejet og ryddet pænt op da de gik 😊

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Svær start, god afslutning

Efter en vandskade i sommeren 2026, fik vi tildelt Østerskov Byg af vores forsikringsselskab. Forløbet indtil Østerskov Byg kom på, var generelt hurtigt og gnidningsfrit. Dog var samarbejdet med Østerskov Byg frustrerende til en start.
Fra start kommer der en mandlig repræsentant fra Østerskov Byg ud og skal gennemgå skade rapporten, samt fugtrapport, sammen med os. Her forventer jeg at vedkommende har læst på sagen og ved hvad det er, han kommer for..Jeg bliver dog klogere, da jeg finder ud af at vedkommende overhovedet ikke har læst hvad det omhandler og derved ikke har læst skade rapporten. Jeg har endnu ikke haft adgang til denne rapport, men er blevet oplyst af taksator, at Østerskov Byg har adgang.
Det betyder at vi gennemgår skaderne og vedkommende herefter vil tage kontakt til os igen ugen efter, når forsikringen har godkendt hans rapport af skaderne. Herfra hører jeg ikke fra Østerskov Byg i 14 dage. Jeg må selv tage kontakt til Østerskov Byg og forlange at der bliver sat gang i processen. Det viser sig derudover at den vedkommende, der kom for 14 dage siden, ikke har sendt noget ind til forsikringen, hvorfor Poul, som blev sat på sagen her, må komme ud igen og starte forfra.
Her må vi sige det tog fart, og vi er meget glade for det arbejde Poul har lagt her, og at han var ærlig og gennemsigtig i hvad der skulle foregå. Meget tilfredsstillende.
Derudover er det værd at nævne Kristina, som dags dato har været her og male vores loft. Behagelig, yderst professionel og kompetent medarbejder, som har leveret et virkelig pænt og ordentligt resultat. Præcis som Poul.

Herfra skal der lyde en stor tak og anbefaling til Kristina og Poul.

22 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Nyt gulv i entré og køkken mv.

Østerskov Byg har lagt gulv for os i vores entré og køkken, installeret en isoleret loftslem med stige samt repareret diverse småskader inde og ude. Vi har været meget tilfredse med det arbejde, der er udført.
Emil og Lasse, der har stået for tømrerarbejdet, er meget behagelige og virkelig dygtige og omhyggelige.
Kommunikationen med firmaet igennem hele processen har fungeret rigtig godt. De bedste anbefalinger herfra.

10 septembre 2026

Jeg har haft besøg af Ole P

Jeg har haft besøg af Ole P. fra Østerskov Byg, da jeg havde problemer med en mår. Han har lavet et rigtigt godt stykke arbejde, og var meget omhyggelig og hurtig, så det var en fornøjelse. Jeg kan kun medgive ham min bedste anbefaling.

22 juin 2026

forsikringsskade

kan varmt anbefale østerskov-byg . fik lavet nyt gulv af Valantin og Mathias og i den forbindelse har jeg kun rosende ord . Der blev leveret et professionelt arbejde .

18 juin 2026

Havde en vandskade I februar

Havde en vandskade I februar. Havde egentlig håbet på lokale håndværkere. Det endte med Østerskov byg fra Ringe. Og jeg må sige, at selvom jeg på forhånd var skeptisk, var det helt uden grund. Det færdiggjorte tømrer og malerarbejde, som er udført af tømrer Dennis og maleren Kristina, lever i den grad op til mine forventninger, og de to, har hele tiden været meget løsningsorienterede, og forsøgt at fremskynde arbejdet, for at jeg kunne få min bolig tilbage. Tak til jer.
Dbh Ærøboen

9 juin 2026

Kan varmt anbefale Østerskov Byg

Kan varmt anbefale Østerskov Byg. Fik skåret ud til en dør og muret op. Fik det lavet af Jesper Mortensen, og det er simpelthen kniv skarpt arbejde. Tusind tak for hjælpen, det flotte arbejde og den fine pris =) Det er ikke sidste gang jeg bruger jer!

14 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Komplet useriøs behandling.

Fik lavet en stormskade = 1 løs skiffer på mit tag. Regningen lød på over 15.000 kr. De havde skrevet til min forsikringen, at det var med lift. Der var dog ingen lift. Det rettede de så til, og reducerede prisen til 6700 kr. Det tog 2 mand 1 time og 10 min. - 1 ny skiffter og et søm, og der blev brugt 2 stiger og en hammer. Efterfølgende var de umulige at få fat på - blev stillet rundt til personer som ikke kunne tage stilling til regningen. Meget dyrt og useriøs sagsbehandling.
De 2 medarbejdere som udbedrede skaden var hyggelige og gjorde et godt stykke arbejde.

16 juillet 2025

Forsikringssag

Ifm. en vandskade havde vi besøg af Østerskov byg til udbedring af dette. Per og en lærling stod for tømrerarbejde og det er der ikke noget at sætte en finger på, de var omhyggelige og ordenlige. Det er der heller ikke på noget af det andet arbejde, det er klart til UG!
Selvfølgelig når der er mange forskellige håndværkere på en opgave, er der også mange kalenderen der skal gå op, og de fire stjerner skyldes den lange ventetid der har være imellem besøgene. Heldigvis satte Kristina lidt fut i tingene og opgaven blev færdig!! Tak for det!

21 novembre 2025

God kommunikation med håndværkerne

Jeg havde håndværker Per med lærlinge Christian og Mathias til at lave et isoleringsprojekt. Skulle jeg anmelde dem alene, ville jeg give 5 stjerner for flot arbejde, god kommunikation og hensynsfuld tilstedeværelse.

Imidlertid var kommunikationen med den ansvarlige for projektet forud for arbejdets påbegyndelse virkelig prøvende, i det mine henvendelser ikke blev besvaret, jeg blev lovet opringning og fik det ikke, så da Per kom og arbejdet skulle påbegyndes, var der ingen klar plan for hvad der skulle laves.
Den del ville jeg give 3 stjerner.

Min anmeldelse lander derfor på 4 stjerner.

Jeg er meget glad og taknemmelig for at det ser ud til at vi er kommet i hus med projektet.

27 novembre 2025

Forsikringssag

Rene, Emil, Mathias, Jesper og en vi desværre ikke kan huske navet på har gjort et fantatisk arbejde og leveret et godt resultat, som vi er fuldt tilfredse med. Vi vil helt sikkert bruge jer igen. Tusind tak for et godt forløb og fantatisk kommunikation.

27 novembre 2025

Réponse de Østerskov Byg ApS

Mange tak Tanja. Det er dejligt at høre, at i er tilfredse.

Dygtig håndværker, dårlig kommunikation

Hurtig besøg af 1. taksator, men der skete ikke noget. Jeg rykkede og blev orienteret om af taksatoren var holdt i firmaet og 2. taksator var sat på sagen. Men først efter at 3. taksator kom på sagen skete der noget, efter jeg igen rykkede....Så var der gået 1/2 år - men da så håndværkeren Renè kom, var det værd at vente på.....han tryllede med værktøjet og vupti, var sporene fra vandskaden på køkkenskabene udslettet.

25 août 2025

Efter et indbrud hos os

Efter et indbrud hos os, sendte vores forsikringsselskab Østerskov Byg til os, som taksatorfirma, og for at udbedre skaderne.
Først Mathias, som hurtigt takserede skaderne. Derefter René og senere også sammen med Valentin. Hele processen har været hurtigt og meget kompetent, og godt håndværk👍👍

21 août 2025

Godt firma, gode medarbejdere, René og Mathias

Efter vandskade kom østerskovbyg og udbrede skade på soklen på skabet i bryggers , det var René og Mathias der udførte skaden , 2 fyre der er yderst kompetent til deres job , virkelig flot og professionelt udført derfor 5✴️✴️✴️✴️✴️ og så er de yderst behagelige at snakke med ,alt i alt en rigtig god oplevelse, vil gerne anbefale østerskovbyg , og vil selv gøre brug af René og Mathias hvis jeg skal bruge nogle gode tømmere 😊

11 juin 2025

Hej Lotte,
Tusind tak for din fine anmeldelse, rosen er givet videre til René og Mathias :-)

Reparation efter en brandskade

Efter en brandskade i vores carport og skur fik vi besøg af René og Tobias, som stod for udbedringen efter den indledende inspektion.
René er en særdeles kompetent håndværker, og vi oplevede ham som både troværdig og meget behagelig at samarbejde med. Tobias var også meget dygtig og viste stor fleksibilitet i de forskellige faser af arbejdet.
De to arbejdede effektivt og professionelt sammen, og resultatet lever fuldt ud op til vores forventninger.
Vi har desuden haft en rigtig god og konstruktiv kommunikation med René gennem hele forløbet, hvilket har gjort processen tryg og velfungerende.
Alt i alt en meget positiv oplevelse – vi kan varmt anbefale dem.

21 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og kompetent tilbagemelding og…

Hurtig og kompetent tilbagemelding og opstart på behandling af vores vandskade. Flinke og imødekomne medarbejdere ( Michael og Nicklas ) der har overholdt alle deres aftaler og leveret et godt stykke arbejde.

6 février 2025

Hej Tove,
Tak for den fine anmeldelse, vi giver rosen videre til Michael og Nicklas :-)

Rigtig god weekend herfra.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus