Østerskov Byg ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Østerskov Byg har lagt gulv for os i vores entré og køkken, installeret en isoleret loftslem med stige samt repareret diverse småskader inde og ude. Vi har været meget tilfredse med det arbejde, der... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Efter en vandskade i sommeren 2026, fik vi tildelt Østerskov Byg af vores forsikringsselskab. Forløbet indtil Østerskov Byg kom på, var generelt hurtigt og gnidningsfrit. Dog var samarbejdet med... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

David og Tanja fra Østerskov Byg har i to dage været hos os for at udføre en forsikringsskade. Trods en udfordrende opgave forløb alt fint, og der var fejet og ryddet pænt op da de gik 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde en vandskade I februar. Havde egentlig håbet på lokale håndværkere. Det endte med Østerskov byg fra Ringe. Og jeg må sige, at selvom jeg på forhånd var skeptisk, var det helt uden grund. Det fæ... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

forsikringsskade kvist

Har haft besøg af maler (Lone og hendes praktikant). De har gjort et flot stykke arbejde og været behagelige og venlige at arbejde sammen med.
Tømrerne har ligeledes gjort et godt stykke arbejde og jeg har været tilfreds med deres indsats.

1 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Meget fin lille reperation på tag

Jeg fik repareret en lille skade på mit tegltag og oveni understrøget nogle teglsten på mit loft af det tiloversblevne mørtel :-)
Jeg er meget tilfreds med mureren Claus arbejde og der var fin service. Skaden blev lavet meget hurtigt efter jeg havde anmeldt den.
Vh Gitte

13 juin 2024

Stor ros til Rene

Vi har haft indbrud hvor vinduet efterfølgende skulle skiftes. Hermed stor ros til Rene for flot udført arbejde. Derudover venlig og meget serviceminded.

Kan klart anbefales herfra :)

25 juin 2024

Kan anbefales

Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde, og sødt og venlig personale, især maleren Lone.

4 juin 2024

Tømrerarbejde efter vandskade…

Har fået udført meget kompetent tømrerarbejde ved David & Emil. Begge meget høflige og servicemindede. Fik udskiftet tagplader og opsat loft på professionel vis. Veludført arbejde med god musik og stemning hele dagen. Min bedste anbefaling herfra Svendborg.

18 juin 2024

Fik besøg af David og Alexander

Fik besøg af David og Alexander, som satte nyt vindue i efter stormskade. Flot arbejde og to unge mænd som var søde og høflige! God oplevelse.

30 mai 2024

Hej Knud,
Tak for din anmeldelse, det er godt at hører at du har haft en god oplevelse. Skulderklappet er givet videre til David og Aleksandar :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

I forbindelse med stormskade var vi via…

I forbindelse med stormskade var vi via forsikringen i forbindelse med Østerskov byg
Altid meget venlige og da forsikringen sagde go, var de super hurtige til at fjerne drivhuset.
En meget venlig og særdeles omhyggelig tømrer, Christoffer, stod for opgaven. Selv græsset blev støvsuget for glasskår.
Kun ros herfra

24 mai 2024

Hej Kirsten,
Tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på tilbagemelding og de flotte ord er givet videre til Christopher :-)

Noté 1 sur 5 étoiles

I forbindelse med forsikringssag har vi…

I forbindelse med forsikringssag har vi haft Østerskov byg på via forsikringsselskabet. Jeg er på ingen måde importeret, dårlig finish overalt måtte selv udbedre efter maleren. De ødelagde vores akustik væg og rettede den bare til efter skaden, Så den nu ikke er ivatter ved loft kant.
De har afleveret det de mener er det færdige resultat i dag 5 måneder eftervandskade i januar, så man må sige det også har taget sin tid!

31 mai 2024

Havde 2 malere ude

Havde 2 malere ude, for hurtig behandling af forsikringsskade. Christina og Lone - to super professionelle ordentlige hårdt arbejdende og med god og saglig kommunikation.
En meget fin oplevelse med et kedeligt forsikrings problem.

28 mai 2024

Hej Jan,
Tak for din fine anmeldelse og ros som selvfølgelig er givet videre til Kristina og Lone :-)

Østerskov Byg

Østerskov Byg har lavet tag på min garage og mit skur - jeg er meget, meget tilfreds🙌.. lige fra første samtale med Mathias, besigtigelse af tag og hvor hurtigt opgaven blev udført. Undervejs i hele forløbet var de gode til at informere og altid varsle hvornår de ville være tilstede. Jeg kan helt klart anbefale dem!

8 mai 2024

Hej Pernille,
Tusind tak for din anmeldelse. Rosen er givet videre til Mathias og hans håndværker team. :-)

Tømren David var åben ,flink og rar

Tømren David var åben ,flink og rar. Han var dygtig og pertentlig med det udførte arbejde. Resultatet var absolut fem stjerner værd.
David og firmaet er værd at anbefale.

15 mai 2024

Hej Arne,
Tak for anmeldelsen, skulderklappet er selvfølgelig givet videre til David :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

havde en bagvæg i et udehus der væltet…

havde en bagvæg i et udehus der væltet der blev muret op og malet ,maleren "Rune" lavede et fantastisk flot arbejde og gik meget op i detaljer på trods af det "bare" var et udehus ....det kunne jeg rigtig godt lide

5 mai 2024

Hej Jan,
Tak for den fine anmeldelse, den fine ros er som sagt givet videre til Rune, og yderligere tilbagemelding over telefonen er givet videre til Daniel. :-)

Noté 4 sur 5 étoiles

Dygtige og venlige

Vi havde en påkørsel af vores halmhus, så det blev Østerskov Byg, forsikringen satte på opgaven.
Efter lidt problemer med kommunikation til start, kørte det uden problemer da håndværkerne kom på. Dygtige og meget venlige murere og smede, og tømrer der var hurtige og gode til at informere og alle tog hensyn til at der er heste på stedet. Tak til Christopher og Alexander og også tak til jer jeg ikke har navne på.

3 mai 2024

Hej Trine,
Tak for din anmeldelse, din fine ros er givet videre til teamet :-)

Dygtige og kompetente

Dygtige og kompetente håndværker og maler. Venlige og præcise i deres beskeder og aftaler. Dejligt at det er samme håndværker og maler der kommer ud hver gang til opgaven.
Tak til Christopher tømrer, og Rune maler.

7 mai 2024

Hej Emma,
Tak for anmeldelsen, vi har selvfølgelig givet rosen videre til både Christopher og Rune. Dejligt at hører at du har haft en god oplevelse :-)

Østerskov Byg Aps

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft omfattende vandskade i…

Vi har haft omfattende vandskade i sommerhuset, Østerskov Byg fik til opgave at udbedre i forhold til tømmerarbejdet.
Michael vurderede skaden : her har vi kun oplevet en lyttende og kompetent fagmand. Tømreren René, udførelse reperationerne/ tømmerarbejdet, der indbar opsætning af køkken og gulv lægning. Jeg oplevede en fagmand med god personlighed, med meget store faglig kompetencer, han var Loyal overfor sit firma og for mig som kunde. Informerede mig om løsningsmuligheder, og udførte et præcisionsarbejde og var han var hurtig og havde en stor viden og erfaringer i forhold til hans fagområde. Vi har været meget tilfreds med tømmerarbejdet og håndteringen af opgaven.

30 avril 2024

Hej Ali,
Mange tak for din fine anmeldelse, vi har givet rosen videre til både Michael og René :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Besøg af Østerskov byg Aps. i forbindelse med forsikringssag.

Jeg haft besøg af Østerskov byg Aps.
Det var en positiv oplevelse.
Mureren Jesper kom til den aftalte tid, gav en 1 klasses betjening.
kompetent udført arbejde på min garage.

2 mai 2024

Hej Uffe,
Tak for anmeldelsen, vi har selvfølgelig givet skulderklappet videre til vores dygtige murer, Jesper :-)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus