Østerskov Byg ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Østerskov Byg har lagt gulv for os i vores entré og køkken, installeret en isoleret loftslem med stige samt repareret diverse småskader inde og ude. Vi har været meget tilfredse med det arbejde, der... Voir plus

Efter en vandskade i sommeren 2026, fik vi tildelt Østerskov Byg af vores forsikringsselskab. Forløbet indtil Østerskov Byg kom på, var generelt hurtigt og gnidningsfrit. Dog var samarbejdet med... Voir plus

David og Tanja fra Østerskov Byg har i to dage været hos os for at udføre en forsikringsskade. Trods en udfordrende opgave forløb alt fint, og der var fejet og ryddet pænt op da de gik 😊

Havde en vandskade I februar. Havde egentlig håbet på lokale håndværkere. Det endte med Østerskov byg fra Ringe. Og jeg må sige, at selvom jeg på forhånd var skeptisk, var det helt uden grund. Det fæ... Voir plus

1. Charpentier

Écrit par l'entreprise

Tømrer, murer, maler

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dårlig service

Havde aftale om besigtigelse af en forsikringsskade i tidsrummet 10-12. Da vi kommer hjem kl. 09.50 hænger der et visitkort på døren. Vi ringer til efterfølgende håndværkeren, der påstår, at han allerede har besigtiget skaden og at store dele af vores skade ikke er en forsikringsskade (på trods af, at vi kan dokumentere dette). Dem vil jeg på ingen måde anbefale at benytte

24 février 2022

Fejlskøn i timetal og unødvendig ekstrafakturering

Fik fast tilbud på murerarbejde ifm opføring af opmuret pejs. Der var større fejlskøn på tidsforbruget i tilbuddet, og på den endelige regning var der tilføjet ekstraregning, til trods for at jeg ikke blev informeret om dette før regningen kom, samt at der ikke var uforudsete tiltag ved byggeriet. Momsen blev også dobbeltfaktureret i mit tilfælde, og der blev faktureret for opsætning og leje af stillads, som aldrig var blevet brugt.
Desværre var der ikke synderlig interesse for dialog fra Østerskov Bygs side.
Selve murerarbejdet blev udført tilfredsstillende, men man står desværre tilbage med indtrykket af en rigtig ubehagelig og dårlig oplevelse. Ærgerligt 😔

11 octobre 2021

Østerskov Byg

Østerskov Byg har, efter en brand, opført et nyt skur og udbedret diverse skader på hus og bygninger. Dette er udført meget professionelt og helt efter planen. En fornøjelse at se firmaets håndværkere gå til opgaven og også en god oplevelse at lære firmaets håndværkere at kende - speciel tak til Lars og Poul (gammelfar) :) Kan stærkt anbefale dette firma og de får da også lov til at udføre vores næste opgaver!

25 juin 2020
Logo de Østerskov Byg ApS

Réponse de Østerskov Byg ApS

Hej Steen

Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for at i er tilfredse med det udførte arbejde :-)
Har i behov for hjælpe en anden gang, er i selvfølgelig velkomne til at kontakte os.

Rigtig god dag!

Mvh. Østerskov Byg ApS

Desværre en lidt kedelig oplevelse.

Desværre en lidt kedelig oplevelse.

Voldsomt fejlskøn i prisoverslaget kontra den endelige regning. Krydret med forsøget på at pålægge momsen to gange - ikke anbefalelsesværdigt.

Efterfølgende svarer virksomheden ikke på mine henvendelser, øv øv.

11 septembre 2019

Flot udført håndværk til tiden og til meget god pris

Vi fik i foråret 2016 udskiftet tag og indrettet 2. sal i samme forbindelse og har kun rosende ord overfor Daniel og hans ansatte. Alle leverede et professionelt stykke håndværk til den lovede til og prisen var samtidig meget fornuftig. Firmaet er fynsk og vi bor i Kbh. så der blev arbejdet igennem fra mandag til torsdag med håndværkerne overnattende i husvogn i haven, hvilket overhovedet ikke var til nogen gene for os. Kan varmt anbefale Østerskov Byg.

28 octobre 2016