Østerskov Byg ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Østerskov Byg har lagt gulv for os i vores entré og køkken, installeret en isoleret loftslem med stige samt repareret diverse småskader inde og ude. Vi har været meget tilfredse med det arbejde, der... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Efter en vandskade i sommeren 2026, fik vi tildelt Østerskov Byg af vores forsikringsselskab. Forløbet indtil Østerskov Byg kom på, var generelt hurtigt og gnidningsfrit. Dog var samarbejdet med... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

David og Tanja fra Østerskov Byg har i to dage været hos os for at udføre en forsikringsskade. Trods en udfordrende opgave forløb alt fint, og der var fejet og ryddet pænt op da de gik 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde en vandskade I februar. Havde egentlig håbet på lokale håndværkere. Det endte med Østerskov byg fra Ringe. Og jeg må sige, at selvom jeg på forhånd var skeptisk, var det helt uden grund. Det fæ... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt arbejde og god service

De kom som aftalt, udførte et godt tømrerarbejde med god info og dialog undervejs. Meget venlig tømrersvend.

30 avril 2024

Hej Michael,
Tak for den gode anmeldelse, vi er glade for at hører at du har haft en godt oplevelse :-)

Vælge aldrig Østerskov byg

Jeg blev givet Østerskov byg af vores forsikringsselskab, efter vi havde fået en vandskade. Det kom hurtigt ud for at kigge på opgaven, men derfra stopper det positive også. Det tog over 1 mdr inden de fik lavet et tilbud på skade, efter jeg havde kæmpet og ringede flere gange for at rykke for det. De ville heller ik lave tingene så de var i samme stand som før skaden, de svinde mig til og ville ikk oplyse om antal m2 gulv jeg skulle købe, at jeg bare kunne ringe til mit skide forsikringsselskab og spørger efter jeg valgte at købe gulv et andet sted end hvor de ville have jeg købte det. Hold jer fra dem de er uforskammet og man kan ik stole på noget de siger, de lyver gang på gang og de er helt væk fra vinduet. Et større fusker firma har jeg aldrig mødt desværre.

12 avril 2024

Umulige og få fat i

Umulige og få fat i. Enormt dårlig håndværk. De skulle lave vores tag og de er hverken helt eller halvt færdigt. vi har over en måned kæmpet med at få fat på jer. og det er endnu ikke lykkedes

6 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Det startede lidt uheldigt, men....

Det startede lidt uheldigt med Østerskov byg ifm udførsel af en forsikringssag for vandskade.
Klikgulvet tandede og der var nedsænkning i et af hjørnerne. Men da vi ringede til Daniel, sendte han straks tømrer ud for at besigtige.
Og da de konstaterede at, her var der rum for forbedring. Blev der aftalt ny tid, og gulvet taget op og understøttet bedre, og der blev oven i købet lagt at helt nyt klikgulv, maleren kom også og afsluttede, alt uden ekstra beregning. Det blev et super flot resultat. Vi er yderst tilfredse.
Det var dejligt at vi ikke skulle kæmpe, men kunne tale om det. Og selv om man laver en fejl, det gør vi alle, skal man have en chance for at rette op på det. I stedet for bare at skælde og smælde.
Så tak Daniel, jeg vil varmt anbefale jeres firma til andre, selv til min mor.

17 janvier 2024

Réponse de Østerskov Byg ApS

Tak for det gode samarbejde, det var godt at vi kunne komme i mål og få afsluttet sagen på en god måde.

Tak for den fine anmeldelse. :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super behandling fra Østerskov byg.

i forbindelse med forsikringsskade har jeg
haft besøg af Østerskov byg Aps.
Det var en meget positiv oplevelse.
Medarbejderen kom til den aftalte tid, og
gav en 1 klasses betjening.
Super kompetent og gav sig god til til at
forklare og gennemgå sagen.
Jeg er meget tilfreds.

16 février 2024

Hej Kent,
Mange tak for den fine anmeldelse, vi sætter stor pris på tilbagemelding. :-)

Noté 1 sur 5 étoiles

De overholder ikke deres aftaler

De overholder ikke deres aftaler. Er umulige at få fat i. Tager ikke telefonen. Samarbejdet med Gjensidige er til grin. De laver intet af det de bliver bedt om

10 novembre 2023

Hej Jacob
Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse. Umiddelbart kan jeg ikke finde dig når jeg slår dit navn op, men du er velkommen til at kontakte os på kontor@osterskov-byg.dk, så skal jeg gerne se nærmere på din sag og hvad der eventuelt er gået galt.

Nu er det jo sådan at det er forsikringsselskaberne der dikterer hvad vi må og ikke må lave på de forskellige sager, og desværre stemmer det ofte ikke overens med det forsikringstager forventer/ønsker, noget som desværre er helt udenfor vores kontrol.

På grund af de mange vejrligsskader de sidste par måneder (storme, skybrud, stormflod osv.) har vi været sværere at få fat i, hvilket vi selvfølgelig beklager. Vi efterstræber dog altid at ringe tilbage til de kunder der ringer ind.

Stor ros til Østerskov Byg

Stor ros til Østerskov Byg for flot udført arbejde i forbindelse med en vandskade i vores køkken den 10. maj 2023.
God kommunikation både fra kontoret og fra Østerskov Bygs folk.
Aftalte datoer/tider blev overholdt til punkt og prikke.
Kan kun anbefales.

10 mai 2023

Hej Birgit

Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med det udførte arbejde og roserne er viderebragt til udførende tømrer :-)

Har du behov for hjælp en anden gang, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Venlige og servicemindede - rigtig fin oplevelse

Vi har haft Østerskov Byg til at skifte undertag i forbindelse med en forsikringssag.
Tagsten blev nedtaget med henblik på genbrug, nyt Ico-board undertag blev etableret, og tagsten genanvendt efterfølgende.
Tømrerne var specialiserede i tagkonstruktion - rart at vide at de har fokus på én ting, for så er de super dygtige til netop dét. I øvrigt søde og rare mennesker.
Vi oplevede igennem hele forløbet at Daniel tog sig virkelig god tid til at svare på vores mange spørgsmål - både via e-mail og telefon.
Jeg ville uden tøven få virksomheden til at lave tømrerarbejde for os igen.

27 juillet 2023

Hej Jimmy

Forfærdelig oplevelse!

Vi havde en forsikrings skade med Gjensidige forsikring og Østerskov byg kom til addressen for at udbedre skaden. Det gik helt galt. De endte med at gøre skade på murværk til garage. Efter flere dårlige forsøg på at rette op problemet, og flere dårlige oplevelser med deres håndværkere, endte vi i Byg og Skøn. Nikka er bestemt ikke en god oplevelse, hun argumenterer og bider til det sidste..
- Vi vandt sagen og fik ret i det vi sagde.
Til min forargelse, så bruger Gjensidige forsikring stadig Østerskov Byg som deres håndværkere.

17 mai 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Firmaet er under alt kritik.

Firmaet er under alt kritik.
Jeg har en skade tilbage fra 10. Januar på en bordplade og et gulv, som der endnu ikke er kommet en løsning på, trods adskillige henvendelser.
Udover dette, har jeg en stormskade på mit tag, som er vurderet kritisk.
For over en måned siden, kom der en tømrer ud, for at udbedre skaden, han fjernede 4 tagsten, for at finde ude af det var murerarbejde.
Jeg blev lovet en murer dagen efter.
Der kom aldrig nogen, og jeg har rykker virkelig mange gange, dog uden held.
I dag kom der så en og pillede stilladset ned, og fortalte at de havde andre opgaver, og han ikke vidste hvornår de igen havde tid.
Han tabte nogle jernrør og ridsede maling af gelændret.
Det er virkelig op ad bakke med dette selvskab.
Pga. af den kritiske skade, er der nu faldet yderligere puds ned fra gavlen, som har slået hul i taget på vores skur.

22 mars 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Lederen af østerskov byg er umulig at få fat i

Tag projekt som østerskov byg i skrivende stund er ved at udføre, manglende afdækning har vandskadet min lejlighed så den er ubeboelig.. Nikka og Daniel vil ikke tage Ansvar og mener at lejligheden er beboelig, dette selvom køkken og bad er delvis taget ned af skadefirmaet, dårlige undskyldninger og søforklaringer er alt hvad de vender tilbage med...så mit råd er helt klart... BRUG IKKE ØSTERSKOV BYG

22 janvier 2023

Hej Tue

Tak for din tilbagemelding.

Som jeg har forsøgt at forklare dig er det ikke fordi vi ikke vil tage ansvar, men da vi ikke har noget kontraktsforhold direkte med dig, er dette en sag der går gennem forsikringsselskabet.

Vi har ikke erklæret din lejlighed beboelig, præcis som vi heller ikke har erklæret den ubeboelig, da dette er en vurdering som til syvende og sidst ikke er op til os, men op til forsikringsselskabet.

Som du ved har vi en konstruktiv dialog med Katrine og Mads i andelsboligforeningen, og jeg vil som tidligere nævnt foreslå at du forholder dig til Katrine vedr. status på de indvendige arbejder.

Du ønskes en god dag videre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde en stormskade på min carport…

Havde en stormskade på min carport bForsikringsselskabet sendte østerskov byg ud. De var der inden for kort tid og vi fandt hurtigt ud af at jeg lige så godt kunne betale selv. Heldigvis ville de godt komme og lave det selvom det var en mindre ting. I løbet af kort tid kom der en mand som reparerede selvom jeg ikke var hjemme. Pris og arbejde er helt i top og jeg er tryg ved at carporten kan stå imod næste uvejr. Tak for god behandling.

16 novembre 2022

Hej Annette

Har du behov for hjælpe en anden gang, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

God jul og godt nytår!

Noté 4 sur 5 étoiles

Rene og Jeppe to fantastiske håndværker…

Rene og Jeppe to fantastiske håndværker
de har styre på deres sager samt service på højtplan
meget tilfreds kunde herfra

18 décembre 2022

Hej

Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for at i er tilfredse med det udførte arbejde og roserne er viderebragt til Jeppe og René :-)
Har i behov for hjælpe en anden gang, er i selvfølgelig velkomne til at kontakte os.

Rigtig god dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for veludført arbejde.

Tak for veludført arbejde i forbindelse med vores køkken. Dejligt at tidsrammen blev overholdt, såvel som prisen. Dygtige og effektive håndværkere.

10 novembre 2022

Hej Helle

Meget fint udført arbejde

Meget fint udført arbejde, vikreligt fleksible og hurtige til at hjælpe. Rigtig god kommunikation både med kunden og på tværs mellem de forskellige håndværkere på sagen.

3 septembre 2022

Hej Rikke

Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for at i er tilfredse med det udførte arbejde :-)

Rigtig god dag!

ADVARSEL!!!

ADVARSEL!!!
HOLD JER LAAAANGT VÆK FRA DET HER FUSKERFIRMA. Daniel og ikke mindst Nikka Østerskov er så uprofessionel og overhovedet ikke til at kommunikere med. De lyver så vandet driver. Deres medarbejderstab afspejler ledelsen, de er så ringe til at udføre deres håndværk, at det er helt synd for dem.
Jeg har i halvandet år nu kæmpet med Østersjov byg, i en sag om 4 skotrender. Mit tag har aldrig været så utæt, som efter Østerskov gik i gang og sagen er ikke slut endnu, selvom jeg har haft ankenævnet inde over. Virkelig trist at sådanne mennesker kan få lov til at drive en virksomhed.
Mvh. Dan Nielsen.

25 août 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Meget kedelig oplevelse med Østerskov…

Meget kedelig oplevelse med Østerskov byg. Kan kun anbefale, at man holder sig langt væk.
De er utrolig lang tid om, at få arbejdet udført. Ingen følger op på noget som helst.
Vores vandskade startede den 21 november 2021 og er først afsluttet i forgårs.
Under al kritik.

18 août 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

New roof and assorted extras

New roof and assorted extras. We had the roof replaced on our old farm house along with additional work as it became necessary. Daniel- the owner- is super professional and knowledgeable, and manages to keep his leaders pulling the same direction. Complications were managed proactively, and in our best interest and Nikka ensured good communication on planning and resources. All-in-all, a uniquely tolerable builder experience. ;)

26 avril 2022

Hi Neil!

Thank you so much for your review, we're glad to hear that you are pleased with both the process and the result.

Should you require further assistance you are always welcome to reach out.

Wishing you a great day.

Brgds. Østerskov Byg ApS

Fejlkommunikation

Overholdt ikke aftale om besigtigelse af skade. Da det endelig lykkedes, oplevede jeg uhøflig tiltale og afvisning ved spørgsmål. Fik nærmest af vide, at jeg talte usandt da jeg forklarede en sag. Har valgt en anden håndværker, da jeg ikke føler tryghed ved denne, pga usande påstande og “bedrevidenhed”. Desværre, for egentligt vil jeg bare gerne ha løst en opgave.

25 février 2022

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus