Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Dacă aș putea da 0 stele, aș da. O experiență absolut Ingrozitoare. Am cumpărat o mașină de spălat cu uscător + montaj. Montajul nu s-a făcut în ziua livrării, deși solicitasem clar acest lucru, ia... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Este inadmisibil sa spună ca un defect apărut din senin pe ecranul Tv Hisense ,achiziționat de 10 luni,nu se poate repara în garanție.Am plătit şi garanție extinsa ,televizorul având 4 ani garanție. M... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Altex Iasi - service combina frigorifica Liebherr. Foarte greu de contactat telefonic, agresie verbala, atitudine dispretuitoare prin intonatie, iritatii ca si cand e deranjat in timpul sau liber, pu... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Atenție la comenzile plătite cu voucher! În cazul meu, voucherul a fost împărțit proporțional între produse. Ulterior, unul dintre produse nu a mai fost livrat din lipsă de stoc, iar partea din vouche... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de télévisions
  2. aussi dans
  3. Magasin d'électroménager
  4. Magasin d'électronique
  5. Magasin de pièces et de composants électroniques détachés

Informations provenant de diverses sources externes

ALTEX magazine de echipamente - TV, audio, auto, foto, video, laptop-uri, accesorii, imprimante, monitoare, GPS, telefonie mobila, sisteme, IT, multimedia

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

1,3

Tous les avis

(428)

88 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Programul 2x diferența este o vrăjeală…

Programul 2x diferența este o vrăjeală de marketing. Deși spun ca îți dau de două ori diferența dacă găsești în altă parte mai ieftin cand dai pretul mai mic îți aruncă în față peste o sută de mici articole din regulamentul promoție 2x diferența și la final nu iti dau nimic. Nu contează prețul mai mic ci si condițiile de livrare, garanția dacă e pe doi ani, firma sa fie locală, să aibă produsul in magazin sa nu fie in depozit etc. Concluzia programul 2x diferența o mare păcăleala.

3 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Cele mai bune prețuri și produse de top! Recomand cu încredere!

Sunt client fidel Altex de mult timp și pot spune cu mâna pe inimă că este magazinul meu de încredere când vine vorba de tehnologie. Până acum am achiziționat de la ei laptopuri, telefoane, microundă, ventilator, lego (atât pentru mine, cât și pentru familie), iar toate funcționează impecabil și astăzi.

Au cele mai bune prețuri de pe piață și campanii de reduceri pe bune, mereu monitorizez reducerile. De fiecare dată când am comparat prețurile cu alte magazine, Altex a ieșit câștigător.

23 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Rușinos pentru un retailer atât de…

Rușinos pentru un retailer atât de mare. Este a treia oară când primesc produse cu probleme de la Altex, iar acum am primit un aer condiționat Vortex „nou” cu radiatorul/evaporatorul deformat direct din cutie.

Plătești preț întreg pentru produse care par resigilate, lovite sau manipulate necorespunzător, iar apoi tot clientul este cel care pierde timp, bani și nervi. Stai după reclamații, după curieri și cu banii blocați, în timp ce compania își continuă vânzările ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Controlul calității pare inexistent. Se trimit produse deteriorate către clienți cu speranța că mulți vor spune „lasă că merge și așa”. Exact din cauza acestei mentalități astfel de practici continuă.

Verificați foarte atent orice produs cumpărat de la Altex și nu acceptați compromisuri pentru care ați plătit bani munciți. Dacă oamenii continuă să accepte astfel de situații fără reacție, aceste companii vor continua să profite pe spatele clienților.
Pentru mine, experiența cu Altex a ajuns o bătaie de joc totală față de client.

28 mai 2026

Nu recomand

Nu recomand , experiența mea nu a fost prea bună , am comandat mai multe produse pe termen de ani de zile , dar dacă produsul a ajuns deteriorat sau spart ! Nu ați mai face rebulsarea nimeni !
Ori plătești produsul spart ori rămâi și fără bani !

28 mai 2026

Altex nu respecta 2Xdiferenta

Altex nu respecta promisiunea 2Xdiferenta inapoi. In formularul de inregistrare a cererii 2XDiferenta cer si un link catre site-ul concurent care ofera pretul mai mic, eu introducand acolo linkul cerut. In urma inregistrarii, dupa 30-60 minute, primesc un email in care imi confirma inregistrarea. Astept 24 ore si dau reply la mailul primit in care le trimit din nou linkul catre site-ul concurent care ofera pretul mai mic. Rezultatul: Altex refuza sa-si onereze promisiunea. Nu pot posta dovada ca am revenit in 24 ore cu un email la ei in care le-am dovedit mentinerea pretului mai mic.

7 avril 2026

Worst customer experience

Worst customer experience . I bought an product on wich they said i will receive a voucher after 15 days. 3 months passed and no voucher . Called 3 times , still nothing just keeps lying that I receive it next day.

16 avril 2026

Sexist staff

Sexist staff! They were having fun among themselves and laughing at customers instead of offering help. What's shocking, though, is that they prey on women in the store! I went to buy something and tried to get help, but the male staff walked past me, ignoring and insulting me for no reason other than my gender.

3 avril 2026

Busted fridge, no replacement

Bought a fridge, came busted in 2 places, after 3 hours of talking on the phone and another 10 phone calls during a week time, the only option they gave was to come take it back, leave me without any functional fridge in the house with a small baby until they deliver another. Probably wanted to try to fix this one and return it to me. I talked to 9 people and nobody could arrange to deliver a new one in the same day they would pick the busted one. Seems like only apes work there.

3 avril 2026

Profund dezamăgită

Profund dezamăgită de experiența avută.
Produsul comandat a ajuns deteriorat în urma transportului. Dincolo de acest aspect, întreaga interacțiune cu reprezentanții ALTEX a fost marcată de comunicare deficitară, lipsă de coerență în informațiile furnizate și absența transparenței sau a unui flux operațional clar.
Produsul a fost preluat de curier, returul a fost aprobat și finalizat, iar conform unui e-mail oficial primit de la ALTEX, suma urma să fie restituită în termen de 1–5 zile lucrătoare. Acest termen a fost depășit.
Am încercat zilnic să obțin clarificări, având în vedere că intenționam să plasez o nouă comandă pentru același produs (o mașină de spălat rufe, absolut necesară, în contextul în care produsul vechi fusese deja predat prin programul Rabla).
După depășirea termenului cu încă 5 zile lucrătoare, am primit un presupus număr de tranzacție, cu explicația că plata ar fi fost efectuată, însă blocajul ar aparține băncii. În urma verificărilor directe cu banca, mi s-a confirmat că nu există nicio astfel de tranzacție înregistrată. Am solicitat și transmis către ALTEX un răspuns oficial din partea băncii care confirmă acest lucru.
Cu toate acestea, la 3 zile după transmiterea dovezii că plata nu există, situația rămâne nerezolvată. De peste o săptămână contactez zilnic ALTEX telefonic și prin e-mail, primesc promisiuni că situația va fi urgentată și că voi fi contactată — însă nu revine nimeni niciodată .
În lipsa unei rezolvări imediate, următorul pas va fi depunerea unei reclamații la ANPC.
Nu recomand ALTEX.

12 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Cum să te enervezi pe banii tăi!

Am fost in magazin sa cumpar un televizor, cel expus nu era de vanzare iar in magazin mai aveau unul "rezervat" de 4 zile(e politica magazinului sa astepti cand vrei sa cumperi, cred). Drept urmare a trebuit sa comand unul in magazin(cost transport 15 lei, nu am inteles de ce) sau acasa(transport gratuit). Am ales varianta pentru acasa, ajunge dupa 3 zile un resigilat(telecomanda avea bateriile in ea si banda adeziva se vedea ca a fost dezlipita). Il instalez, dar bineinteles ca era o problema (din acest motiv fusese si relipita banda adeziva), televizorul era blocat in HKC Factory Mode. Ma duc cu el la magazin poate rezolv problema dar din pacate nimeni nu se pricepe. Bomboana de pe coliva, am platit produsul cash la curier, dar trebuie sa astept cateva zile până cand imi vor trimite banii pe card. Concluzia: cum sa te enervezi pe banii tai? Comanzi de la Altex!!! Să nu credeți că au publicat rewievul, că de se strică obrazul firmei ...

12 mars 2026

Serviciul ,,Retur clienți" DEPLORABIL

E vorba de returul unui produs cu care s-a întârziat enorm de mult de la data înregistrării comenzii de retur. Nu există operativitate, statusul returului îl afli, în cazul fericit, după două zile. De obicei nu se revine cu un răspuns. Stau încă în așteptarea rezolvării unui retur de aproape două luni. E penibil, trebuiesc evitate cumpărăturile prin Altex.

19 janvier 2026

Neseriosi

Neseriosi !
Comanzi pe baza ca ti se livreaza produsele in 2 zile ,primesti mesaj ca in cursul zilei ti se livreaza produsele , si cand suni la curier , iti spune franc in fata ca ei livreaza produsele abia luni , daca se mai aduna colete, si mai iti inchid si telefonul!
Faci reclamatie la Altex , si …nimic !
Pai mah , daca termenul de livrare ii in max 15 zile , atunci scrieti naibii pe site , ca omul comanda pe baza datei “ eatimative” de livrare!

27 février 2026

Wtf…

Wtf…. Dracu nu gasesti produsul in magazin faci comandă in magazin si te pune saa il platesti ca la curve

25 février 2026

Delonghi Dinamica Plus

Am cumpărat o mașină de cafea Delonghi Dinamica și după 2 luni s-a stricat dar nu asta e problema cea mai mare ca doar este în garanție. Am trimis-o în service prin Altex și termenul maxim este de 14 zile, nemulțumirea vine în a 13 zi când eu după mai multe telefoane date, nu știu dacă e gata sau nu.

13 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Marius Cojan

Marius Cojan
Electrocasnice
Palady
Foarte săritor și de ajutor în alegerea și comandarea echipamentelor MSV și frigider

6 février 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus