Worst customer experience . I bought an product on wich they said i will receive a voucher after 15 days. 3 months passed and no voucher . Called 3 times , still nothing just keeps lying that I rec... Voir plus
Lisez les avis des autres
Sexist staff! They were having fun among themselves and laughing at customers instead of offering help. What's shocking, though, is that they prey on women in the store! I went to buy something and tr... Voir plus
Bought a fridge, came busted in 2 places, after 3 hours of talking on the phone and another 10 phone calls during a week time, the only option they gave was to come take it back, leave me without any... Voir plus
E vorba de returul unui produs cu care s-a întârziat enorm de mult de la data înregistrării comenzii de retur. Nu există operativitate, statusul returului îl afli, în cazul fericit, după două zile. De... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de télévisions
- Magasin d'électroménager
- Magasin de pièces et de composants électroniques détachés
- Magasin d'électronique
Informations provenant de diverses sources externes
ALTEX magazine de echipamente - TV, audio, auto, foto, video, laptop-uri, accesorii, imprimante, monitoare, GPS, telefonie mobila, sisteme, IT, multimedia
Coordonnées de contact
Order placed ONLINE from my Altex…
Order placed ONLINE from my Altex account on 06.01.2026, paid in full by card.
By 20.01.2026, nothing had been delivered, no updates, no clear explanation – which is why I requested a refund.
The ridiculous part:
– zero updates in the account
– I had to call almost daily for information
– strictly “robotic” responses, no solutions
– standard, impersonal emails, no accountability
– no one provides a clear timeframe, no one seems responsible
This is clear proof that a company’s popularity does not automatically increase the quality of its services, and unfortunately, not the human quality of customer interaction either.
It’s not just about the money, but also the complete lack of respect for the customer.
After this experience, I am deleting my account and will never order from Altex again.
They probably won’t go bankrupt.
But I spare myself the stress, wasted time, and ridiculous situations.
Never buy resealed products from this company
I was their client for many years, but my last experiece with them was the worst. I bought a resealed coffee machine that came with a problem (even if they assure u on their website that these products are verified). I sent it to their service and they send it back after 2 weeks but they did nothing, the problem was still there. After that it took them 2 months to finally fix it but my coffee machine came back dirty and scratched. We are talking about an expensive delonghi coffee machine (3600 lei). They should be ashamed.
Ajutor
Ajutor! Curierul care livreaza comenzi nu stie sa debranseze o masina de spalat sa o dea la buyback. Scrie in regulament dar daca nu stii sau esti singur sau batran nu iei masina de spalat veche, de altfel functionala?
Sun pe cei de la montaj si ii intreb daca stiu sa debranseze o masina de spalat si imi raspund ca e treaba celor de la curierat sa faca asta.
Altex, stii ce inseamna sa angajezi oameni profesionisti dupa proceduri? Si mai ales ati auzit de retentia consumatorilor? Adio pentru totdeauna, prostiei.
Comandă anulată fără explicații clare
Produs afișat ca „în stoc”, comandă plătită online, dar fără confirmare sau livrare. După multiple solicitări am primit doar anularea comenzii și returnarea banilor. Lipsă de comunicare și organizare – experiență dezamăgitoare. Nu recomand!
Retur refuzat
Am cumpărat în data de 10.12.2025 din Altex Iași Mall Moldova un mixer cu bol, cadou de Crăciun pentru mama mea. Sunt din Buzău, lucrez în Iași și abia cu o zi înainte de Crăciun am reușit să ajung acasă ca să-i ofer cadoul. Astăzi, 26.12.2025, a doua zi de Crăciun, am mers în magazin pentru retur, deoarece doream să cumpăr tot din Altex un alt mixer, cu un bol mai mare.
Returul a fost refuzat strict pe motiv că termenul fusese depășit cu o singură zi. Mi se pare absolut absurdă această rigiditate, mai ales în contextul sărbătorilor, al unui produs complet nefolosit și al intenției clare de a cheltui în continuare bani în același magazin, pe un produs și mai scump.
Această experiență arată o lipsă totală de orientare către client și de bun simț comercial. Politicile sunt aplicate mecanic, fără nicio urmă de flexibilitate sau dorință reală de a ajuta real clientul. Din păcate, exact astfel se pierd clienții.
Experiență extrem de dezamăgitoare.
Sunt un magazin sau cum se…
Sunt un magazin sau cum se numesc..trust sau ce or fi..de tpt rahatul...RUSINE!
Sunt niște nesimțiți și nu recunosc…
Sunt niște nesimțiți și nu recunosc greșelile făcute daca mergi în garanție cu produsul fac tot posibilul sa te scoată vinovat nu îți dau nici un detaliu că tu ai cauzat problema doar răspund superficial și nu vor să remedieze problema,hoți și doar atât, citiți riviurile înainte de a mai cumpăra de la ei ,că ei pe asta se bazează sunt muți proști adică noi.
Experiența negativă din punct de vedere…
Experiența negativă din punct de vedere tehnic: am cumpărat pentru părinții mei o mașină de spălat LG. Mașina a venit fara manual de utilizare in limba română, fara cheie de reglare a picioarelor și scoaterea șuruburilor care țin cuva in timpul transportului. Am făcut reclamație, răspunsul celor de la Altex : îmi trimit linkul cu manualul de utilizare. Mulțumesc dar nu am imprimanta , trebuie sa cheltui alți bani sa tipăresc manualul de utilizare. Împreună cu mașina erau manuale de utilizare in alte limbi numai română nu
NU recomand!
Sub orice critica. Livrari intarziate, servicii de curierat scumpe si foarte proaste, comunicare greoaie. Si-au batut joc de mine cu multe comenzi, pana cand nu am mai suportat si am sters contul. Nu recomand Altex, feriti-va de acest comerciant!!
Sub orice critica
Experiență extrem de dezamăgitoare.
Am comandat un frigider, iar timp de aproape o lună situația a devenit complet scăpată de sub control.
* 17.11: primul frigider livrat, intact, dar defect;
* 29.11: al doilea frigider livrat, lovit;
* 09.12: al treilea frigider livrat, și mai lovit decât al doilea.
De fiecare dată am depus cereri de retur și înlocuire. Nu am solicitat rambursarea banilor, ci doar livrarea unui frigider nou, funcțional și intact.
Am fost informată în repetate rânduri telefonic că „s-a refăcut comanda”, însă azi, am aflat că, în realitate, comanda nu fusese refăcută.
În tot acest timp, stau de o lună fără frigider, deoarece la prima livrare mi-a fost ridicat cel vechi. Ca soluție, mi s-a propus un voucher simbolic pentru a păstra un frigider lovit, lucru total inacceptabil, mai ales în condițiile în care un produs resigilat costă semnificativ mai puțin.
În prezent aștept al patrulea frigider.
Lipsă de seriozitate, informații incorecte oferite clienților și o experiență extrem de frustrantă. Nu recomand.
Seriozitate respect...
Pe data de 10-12.2025 am cumpărat un portofel roblox, dimineața la 9:30 aproximativ, piste 40 min mi s-a spus că voi primi codul de acces și nu lam primit, am mers seara, povești și nimic. Merg a doua zi sun promisiuni și nimic. Merg astăzi 12:12:2025 să cer bani înapoi. De ce toate astea? Și nu sânt singurul... Trist...
Vai de steaua lor
Vai de steaua lor. Pe site-ul lor da nici din aplicatia mobila nu iti poti schima numarul de telefon. Nu se poate.
Daca suni la un magazin fizic, vei sta cel putin 1 minut sa asculti robotul povestind despre cum si de ce iti vor inregistra apelul. Atat pot ei.
Livrări pe Dâmbovița .
Deci au venit la livrare o fată și un băiat ( băiatul foarte slăbănog și înțepat) aveți în magazinele Altex bărbați de stau și tastează la calculatoare :))) schimbați echipa la transport. Si încă ceva, când primim mesaje de confirmare a livrării puneți fraților și ora .
Experiență personală cu Altex România
Experiența mea cu Altex România a fost extrem de dezamăgitoare și consider că este important ca alți cumpărători să știe prin ce am trecut. Am plasat o comandă online, achitată cu cardul în momentul plasării. Cu toate acestea, după cinci zile în care nu am primit niciun update, am fost anunțat că comanda a fost anulată, fără o explicație clară și fără nicio soluție alternativă oferită.
Acesta nu este primul incident neplăcut pe care îl am cu Altex. În trecut, am cumpărat un televizor de top, iar după doar câteva săptămâni s-a defectat. Procesul ulterior a fost anevoios și lipsit de profesionalism, ceea ce a adăugat și mai multă frustrare.
Pe baza acestor experiențe personale repetate, nu pot recomanda sub nicio formă acest vânzător. Consider că sunt probleme serioase atât la nivel de gestionare a comenzilor, cât și în ceea ce privește calitatea produselor și a serviciilor post-vânzare.
Am publicat doua recenzii pt o hota și…
Am publicat doua recenzii pt o hota și un șoricel acum doua săptămâni,îmi apare încă în "așteptare" pt că sunt de doua stele :))
Am dat retur la ceva și tot așa doua săptămâni și încă nu am primit banii
Fac exact că emag
Altex România... it doesn't worth it!
Altex, a store where you get ripped off and lied to! It's been three weeks since I refused the order from the carrier (because you, the customer, are not allowed to cancel it within the first minute of placing it), and the Altex phone operator told me that the cancellation can ONLY be done by refusing delivery from the courier, but even now I have not received a refund for the shipping costs, only the value of the item! For two weeks I have been lied to every day on the phone that my money has been refunded, yet Altex refuses to directly confront my bank statement! Shame on you, scammers!
Altex, un magazin unde ești furat și mințit! Au trecut 3 săptămâni de când am refuzat comanda la curier (căci nu-ți este permis ție, clientule, să o anulezi în primul minut de la plasarea acesteia) iar operatorul Altex mi-a zis că anularea se poate face DOAR prin refuzul primirii de la curier, însă nici până în acest moment nu am primit rambursarea cheltuielilor de transport, ci numai contravaloarea articolului! De 2 săptămâni sunt mințit zi de zi la telefon că banii mi s-au înapoiat, cu toate acestea Altex refuză confruntarea directă a extrasului meu de cont! Rusine, escrocilor!
Bataie de joc
Am cumparat cu plata online 2 periute electrice in data de 7 Noiembrie. Am primit doar un produs iar celalalt nici pana in ziua de astazi nu l-am primit in ciuda numeroaselor telefoane
Vacuum cleaner
On December 16, 2024, I bought a refurbished cordless vacuum cleaner. I specifically checked that it has a 24-month warranty, and it does. About 3 months ago it broke down, but it does not appear on the service list, and despite writing multiple times, they do not respond, there is no answer. I have purchased from them for more than 30,000 lei so far. I wrote a review, but it was not published. I cannot believe that they are so unprofessional with a vacuum cleaner costing 185 lei.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.