Dacă aș putea da 0 stele, aș da. O experiență absolut Ingrozitoare. Am cumpărat o mașină de spălat cu uscător + montaj. Montajul nu s-a făcut în ziua livrării, deși solicitasem clar acest lucru, ia... Voir plus
Lisez les avis des autres
Este inadmisibil sa spună ca un defect apărut din senin pe ecranul Tv Hisense ,achiziționat de 10 luni,nu se poate repara în garanție.Am plătit şi garanție extinsa ,televizorul având 4 ani garanție. M... Voir plus
Altex Iasi - service combina frigorifica Liebherr. Foarte greu de contactat telefonic, agresie verbala, atitudine dispretuitoare prin intonatie, iritatii ca si cand e deranjat in timpul sau liber, pu... Voir plus
Atenție la comenzile plătite cu voucher! În cazul meu, voucherul a fost împărțit proporțional între produse. Ulterior, unul dintre produse nu a mai fost livrat din lipsă de stoc, iar partea din vouche... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de télévisions
- aussi dans
- Magasin d'électroménager
- Magasin d'électronique
- Magasin de pièces et de composants électroniques détachés
Informations provenant de diverses sources externes
ALTEX magazine de echipamente - TV, audio, auto, foto, video, laptop-uri, accesorii, imprimante, monitoare, GPS, telefonie mobila, sisteme, IT, multimedia
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Altex România... it doesn't worth it!
Altex, a store where you get ripped off and lied to! It's been three weeks since I refused the order from the carrier (because you, the customer, are not allowed to cancel it within the first minute of placing it), and the Altex phone operator told me that the cancellation can ONLY be done by refusing delivery from the courier, but even now I have not received a refund for the shipping costs, only the value of the item! For two weeks I have been lied to every day on the phone that my money has been refunded, yet Altex refuses to directly confront my bank statement! Shame on you, scammers!
Altex, un magazin unde ești furat și mințit! Au trecut 3 săptămâni de când am refuzat comanda la curier (căci nu-ți este permis ție, clientule, să o anulezi în primul minut de la plasarea acesteia) iar operatorul Altex mi-a zis că anularea se poate face DOAR prin refuzul primirii de la curier, însă nici până în acest moment nu am primit rambursarea cheltuielilor de transport, ci numai contravaloarea articolului! De 2 săptămâni sunt mințit zi de zi la telefon că banii mi s-au înapoiat, cu toate acestea Altex refuză confruntarea directă a extrasului meu de cont! Rusine, escrocilor!
Bataie de joc
Am cumparat cu plata online 2 periute electrice in data de 7 Noiembrie. Am primit doar un produs iar celalalt nici pana in ziua de astazi nu l-am primit in ciuda numeroaselor telefoane
Vacuum cleaner
On December 16, 2024, I bought a refurbished cordless vacuum cleaner. I specifically checked that it has a 24-month warranty, and it does. About 3 months ago it broke down, but it does not appear on the service list, and despite writing multiple times, they do not respond, there is no answer. I have purchased from them for more than 30,000 lei so far. I wrote a review, but it was not published. I cannot believe that they are so unprofessional with a vacuum cleaner costing 185 lei.
Niște Nesimțiți ordinari
Niște Nesimțiți ordinari . De 6 săptămâni stau cu combina frigorifică stricată , în garanție la Altex , iar Altex-ul m-a umplut de scuze și promisiuni . Mincinoși și Incompetenți .
Horrible experience
I ordered a Bosch vacuum cleaner valued at approximately 2,400 RON. I received a resealed (open-box) product instead of a new one. I called the call center for a week, explaining the issue and requesting the replacement of the resealed vacuum cleaner with a new one, as I had placed the order and paid the full price, not a reduced one as is the case for resealed products. I have received no response, neither by email nor by phone. My request for product replacement has been completely ignored, and the issue remains unresolved.
Evita cat poti Altex
Cautam zero.
De ce?
Personal nemotivat,se plang de salariu si cum sunt tratati si nu le pasa de cumparatori.
Returul este groaznic.Nu recomand.
Evitati Altex,chiar daca este gratis evita asa ceva.Costurile vor fi mari.
NU RECOMAND ALTEX ROMANIA
Dezamagitor, am cumparat un telefon si am platit online, termenul de livrarea la adresa era a 2-a zi,am dat zeci de telefoane sa ma asigur ca livrarea va fi conform informatiei de pe site, in final au emis un awb inexistent pe site-ul firmei de curierat. Concluzia este ca ademenirea cu oferte si promisiunea ca produsul va fi livrat imediat, este o poveste. Iar consultantii de la serviciul clienti si unii din angajati din magazinele ALTEX, nu doar ca sunt nepoliticosi, dar si total nepregatiti sa rezolve problemele clientilor, clienti de pe urma carora acesti angajati au un loc de munca si isi primesc salariile, dar mintea lor inceata nu au cum sa realizeze acest lucru. Inca mai astept sa-mi primesc produsul, daca nu il voi primi astazi sau cel tarziu maine, voi depune o sesizare la autoritatile competente.
Black friday scam
Groaznic !!
Am primit laptopul intr-o cutie nesigilata. Cand l-am desfacut, surpriza ! Plin de praf, cu urme de degete, fara folie de protectie, carcasa zgariata, stilou lipsa, instrucțiunile înghesuite într-un plic si cireasa de pe tort, cu parola de Altex la Windows. Dezamagitor Altex ! Niciodata nu o sa mai cumpar de la voi !
Serviciu de Buy-Back înșelător și lipsă totală de responsabilitate
Lipsă totală de profesionalism și responsabilitate
Am cumpărat un frigider de la ALTex cu opțiunea Buy-Back , prin care echipa de livrare avea obligația să preia frigiderul vechi.
La momentul livrării, echipa a spus că nu mai are spațiu în mașină și a plecat fără să ridice aparatul.
Am încercat să îi contactez de mai multe ori – fără răspuns. Am deschis ulterior un tichet de suport.
După câteva săptămâni, am fost informată că frigiderul „nu era curat” și din acest motiv nu se acordă voucherul de Buy-Back.
Această afirmație este falsă, nu mi s-a oferit nicio dovadă, iar cazul a fost închis abuziv.
Am verificat regulamentul oficial Buy-Back publicat pe site-ul ALTex – nu există nicio prevedere care să interzică preluarea unui frigider dacă este curățat corespunzător.
Această justificare este o scuză inventată pentru a evita acordarea voucherului.
Este inacceptabilă o asemenea lipsă de profesionalism, transparență și corectitudine.
Compania refuză să își asume responsabilitatea și ignoră complet clienții.
O experiență extrem de dezamăgitoare
Recomand. Altex !
Bună ziua
Recomand cu încredere Altex, "Serviciul clienti"mi_ a răspuns cu promptitudine ,amabilitate _ si mult respect !Si imediat ce am sunat ! Va mulțumesc si pe aceasta cale,voi rămâne client si in continuare ,iar Dv., tuturora celor care lucrati la Altex, mult succes si va mulțumim ca existati !
Magazin Online DEFECTUOS!!
Prima experienta cu magazinul Online a fost un dezastru total! Caut in stocul magazinului online al acestora, produsul pe care l-am si gasit, plasand de astfel comanda pe data de 12. Primesc raspuns dupa 4 zile, telefonic, ca produsul nu este disponibil, si daca doresc un produs deteriorat...? Pai dragii mei, Nu sunati dupa 4 zile dupa ce ati luat banii clientului, si apoi il informati ca nu aveti pe stoc si cel mai rentabil este restituirea de bani care se intampla dupa aprox 5 zile de la procesare. Lasa-ti clientii fara bani 10 zile. Timp in care ofertele la alte magazine dispar. Intr-o tara civilazata, acesta este un caz penal iar pe seama aceasta puteti fi trimisi in judecata. Jalnic. Dezamagit total. Aveti un site demn de anii 2000. Stoc epuizat lasat pe site, ne-updatat. Echipa dumneavoastra IT cred ca doarme. Ati pierdut un client.
Altex referinta comanda ATX000054307324
PayU referinta comanda 753709438
Recenzii False la Altex!!!
Recenzii False la Altex!!!
Am avut o experiența proasta cu un produs desigilat de la Altex, am lăsat review-ul de mai jos care a fost respins, interesant de ce ???
Review-ul respins:
Am comandat un laptop resigilat. L-am ridicat de la curier, iar când am încercat să-l pornesc, nu funcționa. Nici ledul care indică încărcarea nu era aprins. M-am dus cu el la un magazin Altex local, iar acolo mi-au spus că problema era de la încărcător. Am cerut să mi-l înlocuiască, dar nu aveau altul pe stoc. Mi-au recomandat să fac retur online, deoarece, dacă îl fac prin magazin, durează mai mult. Am fost de acord, a venit curierul ieri și a ridicat produsul, iar acum aștept să primesc banii înapoi. Ideea este că produsele resigilate ar trebui testate de Altex înainte de a fi puse în vânzare. Nu doar că încărcătorul nu funcționa, dar laptopul avea și Windows-ul blocat cu parola persoanei care l-a returnat anterior.
Experiența cu Alex
Experiența cu Alex
Am comandat un aragaz pentru că ei livrau mai repede. Produs deteriorat, voucher pt inconveniente, promis, și livrat după o lună. Valabilitate 30 de zile. Voucher din Rabla întârziat. Extindere durată: neacceptat, motiv "așa e la noi".
Voiam voucherele tot pentru achiziție mare 3000+, iar acei 200Ron voucher ar fi făcut diferența de preț între Alex și alt vânzător mult mai serios. Baftă la vânzări.
Am făcut o comandă online de un aparat…
Am făcut o comandă online de un aparat foto Sony ZV-E10 II, comandă plasată duminică seara la Altex Iași și achitată integral. Produsul apărea ca fiind nou și sigilat, aflat în stoc la magazinul din Cluj. Mi s-a spus că marți va ajunge în Iași pentru ridicare.
Surpriza a venit când abia miercuri am fost contactată de reprezentanții Altex Cluj, care mi-au spus că nu mai există produsul sigilat, ci doar cel de expunere din magazin. Practic, comanda plătită pentru un produs nou nu a fost onorată, iar comunicarea a fost slabă și întârziată.
Consider inacceptabil ca o companie de dimensiunea Altex să afișeze pe site produse „noi și sigilate”, iar în realitate acestea să nu existe. Clienții nu ar trebui să afle după plată că produsul comandat lipsește.
Dezamăgitor și lipsit de profesionalism din partea Altex Cluj. Nu recomand.
Filiala Pipera,o rusine pentru gigantul…
Filiala Pipera,o rusine pentru gigantul Altex!n-am intalnit niciodata un staff atat de incompetent,neprietenos;tipul de la service de o aroganta,indiferenta crasa!!!era deranjat ca am cerut ajutor pentru un produs nou defect!Casieria la fel,incruntati,sictiriti etc!Angajati oameni care sa aiba respect pentru clienti,amabilitate!prin ce filtru trec la angajare astfel de oameni?Pur si simplu le e scarba sa fie la munca
De doua ori diferenta
Campania ”De doua ori diferenta” este o INSELATORIE, o mare teapa de care ar trebui sa se ocupe ANPC si Consiliul Concurentei. Conform regulamentului, pretul trebuie sa fie mai mic la magazinul competitor timp de 24 ore de la solicitarea diferentei. Odata cu solicitarea esti nevoit sa dai si adresa site-ului unde ai gasit mai ieftin. Fiti siguri ca pretul mai mic de la magazinul competitor va disparea in cele 24 ore, chiar daca acest pret a fost valabil si o saptamana inainte de depunerea solicitarii. De ce credeti ca pretul mai mic trebuie sa fie activ 24 ore de la data depunerii cererii, conform regulamentului? Asta dovedeste RECLAMA MINCINOASA (incompleta) ce ar trebui sanctionate de catre ANPC, un abuz de poziție dominantă, o înțelegere de tip cartel ce ar trebui verificate si sanctionate de Consiliului Concurenței.
Foarte neserios și neprofesioniști
Foarte neserios și neprofesioniști. Nu te lasă să îți pui un review negativ pe produs ca " nu îndeplinește termenii și condițiile"
Dezamăgire totală
Dezamăgire totală – experiență umilitoare cu Altex
Pe 19.08.2025 mi s-a livrat un televizor de aprox. 6000 RON. A fost adus de doi angajați Altex, lăsat în living, iar când l-am despachetat în jurul orei 16:00, si l-am montat si bagat in priza am constatat cu stupoare că ecranul era fisurat. Cutia prezenta o zgârietură vizibilă și chiar și polistirenul interior era deteriorat.
Am completat imediat formularul online de sesizare (limitat la un singur atașament) și am primit un răspuns automat (ticket CAS-530319-N1R3C1). Ulterior, pe 21.08 am trimis un email detaliat cu mai multe poze, inclusiv dovada clară că produsul era deteriorat la livrare.
Nimeni nu m-a contactat. Pe 22.08 am mers la magazinul Altex Caramidariei – angajații de acolo mi-au confirmat că emailul e corect facut și m-au sfătuit să sun în call center. După apel, mi s-a aprobat returul și produsul a fost ridicat pe 25.08. Am solicitat înlocuirea sau returul banilor daca nu aveau un produs identic.
De atunci a început coșmarul: nenumărate apeluri fără răspunsuri clare. Pe 05.09 am primit un mesaj pe WhatsApp cu un deviz de reparație de 4550 RON, fără nicio explicație. Am mers iar la magazin, unde alt angajat părea sincer uimit că trimisesem sesizarea încă din 19.08 – a consultat telefonul meu și a trimis mai departe dovada.
Pe 06.09, sâmbătă dimineață, primesc din nou un mesaj de la service, cerând un răspuns. Le-am transmis clar: televizorul a fost livrat deteriorat și Altex își bate joc de mine. Am sunat din nou în call center, unde o domnișoară mi-a spus că „voi primi un răspuns luni”. Astăzi este 10.09.2025 și nu am primit absolut nimic.
Este inacceptabil ca un client care a plătit integral un produs scump, să fie tratat cu atâta lipsă de respect și ignoranță. Dacă Altex nu dorește să își respecte clienții, aceștia ar trebui să afle asta înainte de a le da banii.
Am comandat 2 laptopuri si 2 monitoare…
Am comandat 2 laptopuri si 2 monitoare dintre care 1 monitor a venit spart. Dupa ce i-am facut cerere de retur am primit raspunsul ca daca doresc o sa mi-l repare pe costul meu sau mi-l trimit inapoi. Dupa ce am zis ca ii rapprtez la anpc mi l-au trimis inapoi pentru ca sunt firma juridica si stiu ca nu pot sa le fac plangere.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.