Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Dacă aș putea da 0 stele, aș da. O experiență absolut Ingrozitoare. Am cumpărat o mașină de spălat cu uscător + montaj. Montajul nu s-a făcut în ziua livrării, deși solicitasem clar acest lucru, ia... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Este inadmisibil sa spună ca un defect apărut din senin pe ecranul Tv Hisense ,achiziționat de 10 luni,nu se poate repara în garanție.Am plătit şi garanție extinsa ,televizorul având 4 ani garanție. M... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Altex Iasi - service combina frigorifica Liebherr. Foarte greu de contactat telefonic, agresie verbala, atitudine dispretuitoare prin intonatie, iritatii ca si cand e deranjat in timpul sau liber, pu... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Atenție la comenzile plătite cu voucher! În cazul meu, voucherul a fost împărțit proporțional între produse. Ulterior, unul dintre produse nu a mai fost livrat din lipsă de stoc, iar partea din vouche... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de télévisions
  2. aussi dans
  3. Magasin d'électroménager
  4. Magasin d'électronique
  5. Magasin de pièces et de composants électroniques détachés

Informations provenant de diverses sources externes

ALTEX magazine de echipamente - TV, audio, auto, foto, video, laptop-uri, accesorii, imprimante, monitoare, GPS, telefonie mobila, sisteme, IT, multimedia

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

1,3

Tous les avis

(428)

88 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Altex si curieri isi bat joc de clienti…

Altex si curieri isi bat joc de clienti nu au pe stoc in magazin Mai mimic te mint in magazin CA comanda va fi livrata in 2 zile dupa care in fiecare zi primesti mesaj CA azi vine azi vine timp de o saptamina jumate! Ce Mai proasta experienta de cumparare cu livrate pe care poti SA o ai cu retarzi de la altex!

18 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

do not buy anything at all from the…

do not buy anything at all from the Altex store, especially the Altex store in Pipera, where the services are deplorable. The service in case something breaks does not work within normal parameters. I told them that I would file a complaint with the ANPC and they treated me with a lack of professionalism and irresponsibility and they did not bother at all. After I took a defective product to the service center, they returned it to me after two weeks, still defective, and when I asked them to change my product, they refused.

21 août 2025

ALTEX-practici ilegale

Am comandat online de la ALTEX un produs livrat cu ecranul spart (factura ATX-019947331, 15.07.2025). Am cerut retur în termenul legal de 14 zile, dar a fost refuzat pe motiv că „trebuia verificat la livrare” – deși legea nu impune această obligație, ci doar o recomandă.

Nu am primit în scris devizul sau raportul tehnic, deși acestea sunt obligatorii prin OUG 34/2014 și Legea 449/2003. Am sesizat ANPC.
Recomand clienților să își cunoască drepturile și să documenteze orice problemă la livrare.

27 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Out of stock after payment

I bought a fridge in altex on 5th August, as the payment was done by bank transfer the confirmation came on the 6th. On the 6th there was no more fridge in stock. On the 7th I called to check the delivery and that is when they tell me was not in stock! Not even a single communication I received! Now they are offering smaller or lower quality fridge to replace the one I paid! No respect for the client!

7 août 2025

AC LG S12EC nefunctional

Produs scump, montaj cu costuri ascunse inclus, nefunctional la o zi dupa instalare, service mizerabil cu programare peste 48-72 de ore.
E o problema mare de caldura, varsta si bani luati pentru ceva ce nu merge.

5 août 2025

O experiență proasta

O experiență proasta! Ieri, 30.07 un preț, azi 31.07 prețul cu 100 de lei mai mult la același produs. Răspunsul a fost că s-a schimbat catalogul!!! Cum se numește o asemenea politica instabilă? Daca Altex ar fi ținut cont de măsurile din 01.08.2025, ar fi putut păstra preturile neschimbate până la această dată, ca o măsură de a ajuta clienții. Dar când profitul trece peste orice, nu putem avea pretenții. Faptul că nu am cumpărat într-o zi, m-a costat mai mult a 2 zi. Frustrant și de neînțeles, Altex "Romania"!

31 juillet 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

nu recomand

nu recomand, produse proaste, suport zero.daca nu le plac review-urile pe care le lasi, nu le publica.

30 juillet 2025

As oferi nota 0 daca as putea

As oferi nota 0 daca as putea. Am cumparat o masina de spalat, noua, LG, nov 2024. S-a stricat de 2 ori, te lasa pe mana service-ului care vine in a 16-a zi, desi 15 sunt maximul de zile legale, nu iti aproba recenziile, te blocheaza pe facebook daca le scrii sau iti ascund mesajele. Nu ofera sprijin, vand produse defecte. Nu cumparati de la ei.

29 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Home delivery- very poor service

Was surprised to see that heavy appliances are carried out to upstairs flats by hand.

Secondly, I purchased two items (fridge freezer and washing machine), I live 5 mins away from the store but only one was delivered next day. Still waiting for the second one. No time slots for deliveries, one must simply stay indoors and wait.

22 juillet 2025

Stay away from Altex!!

I bought 2 ergonomic chairs and have been requesting a return for over 2 weeks. Altex justified that their partner is to blame. This partner is Intelligent Home Deco & Furniture. Two companies very unreliable Altex and Inteligent Home Deko

15 juillet 2025

O experiență total neplăcută

O experiență total neplăcută. Am plasat o comandă online, iar după aproximativ 15 minute mi-am dat seama că am comandat produsul greșit. Din contul meu nu aveam nicio opțiune de anulare, așa că am sunat imediat la serviciul clienți.

Agentul cu care am vorbit mi-a spus că nu pot anula comanda și că singura soluție este să aștept expedierea coletului și să refuz primirea lui, urmând ca abia apoi să primesc banii înapoi. Până atunci, suma aferentă comenzii rămâne blocată.

Mi se pare inacceptabil ca, într-o platformă online, să nu poți anula o comandă la scurt timp după ce ai plasat-o. Plus, faptul că banii sunt blocați până la finalizarea întregului proces complică și mai mult lucrurile, creând un disconfort inutil clientului.

Voi face o sesizare la protectia consumatorului.

8 juillet 2025

Ultimii oamenii

Ultimii oamenii, tot ce am luat de la ei dupa nici 2 luni se arde mai ales colosseum trimit televizor la garantie ei zic ca n au nimic desi portul hdmi nu functioneaza bici leptop nici xbox nici ps5 am schimbat si cabluri tot nimic, iau tot de la ei aragaz la prima utilizare a cuptorului imi sar butoanele de la el, iau pc de 5 mii de lei cand instalez windowsul iese fum, de tot cacatu

5 juillet 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus