Fantastisk service af Betina. Meget hjælpsom. Hurtig ekspedition. Rigtigt lækkert garn og gode opskrifter. Kan virkelig anbefale at handle hos Amager Strik 😃👍
Fine opskrifter - især til børn. Hurtig levering og god service. Kan kun anbefale Amager Strik
Så skønne opskrifter 😀 Elsker jeres designs. Så skønt at modtage opskrifterne som pdf med det samme.
Jeg har lige modtaget 2 x 300 g kaunigarn + maskemarkører, som jeg i går formiddag bestilte hos amagerstrik. 3½ time efter var ordren sendt, se det er bare service. Levering til arbejde er en dejl... Voir plus
Écrit par l'entreprise
I april 2005 åbnede Amager strik, som både webshop og fysisk butik. Amager strik, er en drøm der gik i opfyldelse for mig, Betina Jønsen. Jeg har interreseret mig for strik og hækling i 40 år. Jeg skriver mine egne opskrifter og ved siden af det, designer jeg strikke/hækle modeller til firmaer. Jeg, Betina er altid til at finde i den fysiske butik på Terosevej 4, 2770 Kastrup, hvor jeg er klar til at hjælpe med dine projekter og guide jer i gang med et nyt projekt. Det er vigtig for mig, at i altid går med en god oplevelse og har lyst til at komme igen. Min yngste datter Sara, strikker, hækler og designer også selv opskrifter. Hun er også til at finde i butikken, hvor hun er klar til at hjælpe og guide dig videre i et projekt. Vi glæder os til at se dig.
Terosevej 4, 2770, Kastrup, Danemark
- amagerstrik@amagerstrik.dk
- www.amagerstrik.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Jeg er så glad for at handle hos amager…
Jeg er så glad for at handle hos amager strik også på nettet. Og vores barnebarn og hendes mor er så glade for de færdige arbejder.

Réponse de Amager Strik
Er meget glade for opskrifterne
Er meget glade for opskrifterne, som jeg har købt. Meget forståligt, som nybegynder.

Réponse de Amager Strik
Rigtig gode opskrifter som er lette at…
Rigtig gode opskrifter som er lette at gå til

Tilfreds
Tilfreds - hurtig levering - produktet pakket fint og god opskrift

Fantastisk service
Fantastisk service. Flot butik . Hurtig betjening. Jeg kommer helt klart igen.

Réponse de Amager Strik
Gode opskrifter og altid venlig hjælp
Gode opskrifter og altid venlig hjælp.
Bare en super god oplevelse

Réponse de Amager Strik
Amagerstrik har opskrifter som er…
Amagerstrik har opskrifter som er enkle, men giver et unikt resultat. Jeg strikker dem om og om og om igen, så der er nange børn, der bliver glade for en lille gave.

Réponse de Amager Strik
Fine opskrifter som jeg har prøvet…
Fine opskrifter som jeg har prøvet flere af

Réponse de Amager Strik
Det er gode og nemme opskrifter
Det er gode og nemme opskrifter, man kan altid få hjælp hvis det er nødvendigt.
Hurtig levering 😊
God service også hvis man kommer i butikken.
Kan varmt anbefales

Fine opskrifter/strikkekits hos Amagerstrik
Jeg handler meget hos Amagerstrik og kan altid finde så fine opskrifter og/eller strikkekits til mine børnebørn. Nemt at bestille og hurtig levering! Kan varmt anbefales!

Simpelthen helt fantastisk service
Simpelthen helt fantastisk service.
Altid hjælpsom og fin betjening.
Betina hjælper gerne med idéer, alternativt garn og svar på spørgsmål 🥰
Betina har også mange virkelige gode opskrifter, ikke mindst til børn 👍👍

Réponse de Amager Strik
Lækre opskrifter Nem bestilling og…
Lækre opskrifter Nem bestilling og levering

Réponse de Amager Strik
Fin opskrift på Lollypop kjole :-)
Fin opskrift på Lollypop kjole :-)
Lidt i tvivl mht strikkefasthed, da der ikke var angivet antal pinde.

Réponse de Amager Strik
Bestilte 2 strikkeopskrifter og de var…
Bestilte 2 strikkeopskrifter og de var på min mail, få øjeblikke efter jeg havde betalt.
Opskrifterne er lavet udførligt og lette at forstå.
Så jeg er godt tilfreds