Amager Strik Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service af Betina. Meget hjælpsom. Hurtig ekspedition. Rigtigt lækkert garn og gode opskrifter. Kan virkelig anbefale at handle hos Amager Strik 😃👍

Noté 5 sur 5 étoiles

Fine opskrifter - især til børn. Hurtig levering og god service. Kan kun anbefale Amager Strik

Noté 5 sur 5 étoiles

Så skønne opskrifter 😀 Elsker jeres designs. Så skønt at modtage opskrifterne som pdf med det samme.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har lige modtaget 2 x 300 g kaunigarn + maskemarkører, som jeg i går formiddag bestilte hos amagerstrik. 3½ time efter var ordren sendt, se det er bare service. Levering til arbejde er en dejl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de tricot

Écrit par l'entreprise

I april 2005 åbnede Amager strik, som både webshop og fysisk butik. Amager strik, er en drøm der gik i opfyldelse for mig, Betina Jønsen. Jeg har interreseret mig for strik og hækling i 40 år. Jeg skriver mine egne opskrifter og ved siden af det, designer jeg strikke/hækle modeller til firmaer. Jeg, Betina er altid til at finde i den fysiske butik på Terosevej 4, 2770 Kastrup, hvor jeg er klar til at hjælpe med dine projekter og guide jer i gang med et nyt projekt. Det er vigtig for mig, at i altid går med en god oplevelse og har lyst til at komme igen. Min yngste datter Sara, strikker, hækler og designer også selv opskrifter. Hun er også til at finde i butikken, hvor hun er klar til at hjælpe og guide dig videre i et projekt. Vi glæder os til at se dig.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

87 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Super oplevelse hos Amager strik!

Super oplevelse hos Amager strik!

Betina havde alle de DMC farver jeg skulle bruge, og da der skete fejl fra min side af, blev den løst hurtigt og uden problemer.

Vil klart handle her i fremtiden, og anbefale det til andre.

18 juin 2024

Hej. Tusind tak for anmeldelsen:-) Mvh Betina

Super sted at handle

Super sted at handle, det er ikke sidste gang jeg handler der🤗

3 juin 2024

Tusind tak for anmeldelsen:-) Mvh Betina

Noté 5 sur 5 étoiles

De er hurtige til at bekræfte

De er hurtige til at bekræfte og sende ordren, og flinke til at informere om forsinkelser. De har gode og enkle strikkeopskrifter. De har også rigtig gode strikke Kits. Deres hjemmeside er også nem at finde rundt i. Jeg kan varmt anbefale Amager strik.
Hilsen Benta

26 mars 2024

Réponse de Amager Strik

Hej, tusind tak for anmeldelsen.
Mvh Betina :-)

God service, hurtig forsendelse 🤩

2 avril 2024

Réponse de Amager Strik

Hej, tusind tak for anmeldelsen. :-)
Mvh Betina

Perfekt

Fra jeg bestilte til det ankom gik lynende hurtigt.
Alt er helt perfekt.

19 mars 2024

Hej. Tusind tak for anmeldelsen:-) Mvh Betina

Nemme opskrifter

Rigtig hurtig levering af strikkeopskrifter
Super fine opskrifter som er nemme at forstå. Og resultatet bliver altid rigtig godt🤩
Jeg har købt mange opskrifter og er så tilfreds med alle
Glæder mig altid til at komme i gang med et nyt projekt

1 février 2024

Hej. Tusind tak for anmeldelsen:-). Mvh Betina

Noté 5 sur 5 étoiles

Troede man bestilte et halstørklæde

Fin service

23 novembre 2023

Réponse de Amager Strik

Jeg er ked af at du ikke har fået, hvad du troede du bestilte. Jeg må desværre ikke sende Petiteknit opskrifter på mail pga af copyright. Jeg har tidligere i dag refunderet 70,- så jeg synes faktisk ikke at den dårlige anmeldelse er på sin plads. Mvh Betina

Lynhurtig levering.

Lynhurtig levering.
Bestilte er strikkekit onsdag aften kl. 22.40.
Fredag morgen kl. 8.40 fik jeg besked om at det lå klar til afhentning i pakkeboksen.
Iøvrigt en dejlig overskuelig hjemmeside
Handler meget gerne igen.

15 septembre 2023

Tusind tak for anmeldelsen:-) Mvh Betina

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus