Apoteket-online.dk Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Jeg bestilte en vare online for at være sikker på at den var på lager inden jeg kørte turen til apoteket. Inden for ca en time modtog jeg sms og mail om at varen var klar til afhenting på apoteket. Je... Voir plus

Det kunne jo ikke være nemmere 😀 og levering til nærmeste Brugs, for ca 11 kr 😀 en billig og fin service 😀 og var leveret meget hurtigt, tror inden for 6 timer 😀

Beställde några förpackningar avosol mot min artros. Allt fungerade med exemplarisk precision , beställning, betalning och leverans. Hela tiden med adekvat information.... Voir plus

Meget god service. Blev ringet op af Nyborg apotek efter bestilling at én af mine varer var i restordre og om de bare skulle annullere den og sende resten - det blev så aftalen. Dagen efter ringede de... Voir plus

1. Pharmacie

Écrit par l'entreprise

Apoteket-online.dk er en webshop for danske apoteker. Du vælger selv, hvilket apotek du vil handle med. Du kan vælge over 200 apoteksadresser i Danmark, og dermed handle direkte med dit lokale apotek - bare online.

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

97 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Rigtig godt

Jeg har nu (for anden gang) bestilt varer hos denne side og de var hurtige til at afsende varen. Allerede dagen efter bestillingen, fik jeg en e-mail om at pakken nu var afsendt. Der er dog gået en uge fra den e-mail og til at jeg har fået pakken, men det er ikke Apoteket-onlines skyld, men post Danmark der har været usædvanligt langsomme til at levere varen. Jeg fik en mail fra Apoteket om at pakken var afsendt og et par timer senere fik jeg en mail fra Post Danmark om at pakken ville komme den næste dag. Desværre gik der lige 7 dage. Så rigtig god service fra denne side, men rigtig dårlig service fra Post Danmark

15 septembre 2015

Kære Camilla

Mange tak for den dejlige feedback vedr. vores service. Vi er meget glade for at høre, at du er godt tilfreds.
Til gengæld er vi mindre glade for at høre, at det tog PostDanmark så lang tid at levere. Vi vil følge op på dette, så vi kan sikre os, at de går hvad de kan for at overholde den normale leveringstid på 1 dag.
Du er velkommen på Apoteket-online en anden gang.

God service

Hurtig modtagelse af rigtige varer.

6 juin 2015

Réponse de Apoteket-online.dk

Tak Karina, for din anmeldelse og de pæne ord. Det luner.

SUPER kunderservice!

Fik en flot kompensation efter en mindre fejl i en returneringssag, og fik rigtig god behandling ved kontakt til kunderservice. Det er ikke sidste gang jeg handler her!:)

7 mai 2015

Réponse de Apoteket-online.dk

Mange tak for de pæne ord. Det er vi meget glade for at høre.

super

det tog lige en dag mere end forventet, men fik så et ekstra lille produkt som er super god service.. det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der :)

9 avril 2015

Kære Nicklas

Mange tak for din positive anmeldelse, vi er meget glade for at have tilfredse kunder :)

Apoteket-online / A-apoteket

Alt i orden

Har handlet flere gange hos apoteket-online.dk og hver gang har jeg fået varene rimeligt hurtigt. Hjemmesiden er også ret fint - og nem at finde rundt i.

15 août 2014

Hurtig forsendelse

Super hurtig forsendelse og der lå en lille gave i pakken, super!

11 juin 2014

Réponse de Apoteket-online.dk

Kære Heidi. Tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at høre, at du er tilfreds.
Ina Bøgkjær, Apoteket-online

Hurtigt og bekvemt

Nemt og bekvemt at vælge varer på siden. Leveret i en samlet pakke få dage efter.

Perfekt........

Jeg har nu i længere tid brugt apoteket on-line som hjælper til mit rygestop...Jeg har købt Nicorettes mundspray via dette websted da jeg har haft besvær med at komme på gaden grundet jeg tror jeg er ved at have rygerlunger (ikke lægeundersøgt)..
Jeg er meget tilfreds med dette sted....de bestilte vare kommer til tiden via postvæsenet....perfekt telefonrådgivning af hjælpsomme medarbejder..

26 novembre 2013

Pålitlig och snabb leverans.

Beställde några förpackningar avosol mot min artros.

Med vänlig hälsning. Bertil Persson, Öland

Hurtig levering.

De havde den vare jeg skulle bruge, længere er den vel ikke. :-)
Kundeservicen i orden hvis der bare er det mindste problem.
Dem bruger jeg igen i fremtiden.

2 septembre 2013

Kære Mark Andersen

Jeg har tjekket med vores logistik samt i ordresystemet og kan se, at du har noteret den særlige leveringsadresse i bemærkningsfeltet. Det er denne adresse, vi har leveret til.

Vi beklager naturligvis, hvis ikke det var den adresse, du ønskede at få den leveret til.

Tlf. 70 20 78 25

Lidt rod - Men ok service som følge

Har ikke noget decideret dårligt at sige, det der gik galt kan ske for alle, og som undskyldning modtog jeg et gratis produkt.

7 août 2013

Kære Ole Kjær

Jeg beklager, at vi ikke tidligere har svaret dig her på Trustpilot, men jeg så først dit opslag nu.

Og så skal du have en forklaring: Når vi afsender en ordre, så er det sidste vi gør, at trække pengene fra kundens konto. Den dag vi skulle sende din pakke, kunne vi ikke trække beløbet, og det er årsagen til, at du ikke modtog noget. Men det er naturligvis vigtigt at understrege, at vi heller ikke har trukket nogen penge.
For at finde en løsning på problemet ringede vi til dig adskillige gange uden held.
Vi burde naturligvis have haft informeret dig pr. mail om, at vi ikke kunne sende pakken. Vi beklager meget, at vi her ikke har fulgt vores sædvanlige procedure.

Ina Bøgkær
Online chef, Apoteket-online

Kundeservice over forventning

Jeg bestilte et par varer, men den ene vare fik jeg bestilt forkert, da produktets beskrivelse var en smule misvisende. Til min store overraskelse var de efterfølgende så flinke at sende mig den oprindelige vare jeg ønskede kvit og frit, og jeg slap for at returnere den forkerte vare. Se dét kalder jeg god kundeservice :-)

21 octobre 2011

Perfekt!

Har lige handlet hos Apoteket-Online.
De sendte tingene hurtigt, og ringede dagen inden, for at høre om jeg havde nogle spørgsmål ang. varen.
Porto er lidt dyr, men ellers helt perfekt.

Kan klart anbefales :)

19 septembre 2011