Appel &Ei Gouda. Laatst bracht ik een paar truien en vesten langs voor het najaar. Drie artikelen hadden een paar pluisjes bij de naad van de mouwen en dat werd niet geaccepteerd, terwijl het arti... Voir plus
Lisez les avis des autres
Het idee is goed. Ben alleen steeds verbaasd wat jullie soms niet aannemen. Ik heb in het verleden meerdere keren vrij dure merkkleding aangeleverd die niet werd geaccepteerd. Het ging misschien om mi... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Helemaal herkenbare reacties hier. Op zich geweldig concept, mooie winkel in Utrecht - voor kopers. Maar dan.. Kleding inleveren? Bij arrogant of ongeïnteresseerd personeel, onduidelijk proces hoe je... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Winkel voor de betere tweedehands en nieuwe dames- en herenkleding, schoenen en accessoires. Ook je mooie kleding bij ons verkopen? Inbrengen kan zonder afspraak tijdens openingstijden. Van elk artikel dat we voor je verkopen is 40% van de opbrengst voor jou! Appel & Ei speelt al ruim 20 jaar een leidende rol in de branche van tweedehands kleding.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- www.appelenei.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Inbreng.
Af en toe kan ik wat scoren bij Appel en Ei. Ben blij dat dit soort 2e hands zaken bestaan.
Niet zozeer om er zelf wat te scoren maar ook dat je in kunt brengen.
Ik heb 2 x gehad dat ik niets in kon leveren (het weer retour kreeg), prima dat jullie zo kritisch zijn, maar te kritisch vind ik soms niet terecht. Ik heb altijd merkartikelen en misschien een jaartje ouder, maar zeker nog bruikbaar in vergelijking met wat er hangt.
Ik ben ook een keer bij Appel en Ei in Doetinchem, Arnhem en Zutphen geweest.
Wat een verschil met jullie zaak. Het probleem is dat de winkel in Nijmegen te klein is.
Met vriendelijk groet,
Simone Gerritsen

Réponse de Appel & Ei
Mooie kleding met name de Goudappeltjes…
Mooie kleding met name de Goudappeltjes voor een mooie prijs.

Mijn favoriete winkel
Mijn favoriete winkel. Ze hebben leuke kleding, er is een prettige sfeer en fijne medewerkers!
Ook met kleding inbrengen heb ik goede ervaringen. Je kunt ook kiezen of je het -als het niet wordt ingenomen- terug wilt krijgen of dat het naar een goed doel mag gaan. Let wel op: de kleding selectie is streng! Er is een goede kans dat in ieder geval een deel van je inbreng niet wordt goedgekeurd.
(Ik ga voornamelijk naar de winkel in Nijmegen)

Appel en ei in Nijmegen
Appel en ei in Nijmegen. Nette verzorgde winkel met vriendelijke medewerkers.

Réponse de Appel & Ei
Appel&Ei is hele mooie lichte winkel in…
Appel&Ei is hele mooie lichte winkel in Nijmegen. Kwalitatief zeer goede kleren, zo goed als nieuw, lijkt het vaak. Voor prima prijzen. Ik koop alleen nog maar bij Appel&Ei. Zelfs ook leuke tassen

Altijd geslaagd
Gevarieerd, trendy en voortdurend wisselend aanbod, aardig personeel. Ik ga zelden de deur zonder iets gekocht te hebben!

Réponse de Appel & Ei
Selecteert op kwaliteit bij kleding inbreng
Zorgvuldig bij inname naar kwaliteit van de ingebrachte kleding.

Super blij met Appel en Ei 😀
Ik kom al jaren bij Appel en Ei, altijd fijn om je kleding en schoenen wat je zelf niet draagt te kunnen verkopen, zodat het een 2e bestemming krijgt. Ben erg tevreden over de winkel in Leiden die er altijd verzorgt uitziet, vriendelijke medewerkers in de winkel, vaak blij als je mooie spulletjes komt inbrengen.

Réponse de Appel & Ei
Keurige winkel maar hangt niet op maat.
Winkel ziet er keurig uit, personeel is vriendelijk, mooi gesorteerd maar...... alles hangt op kleur!, dat vind ik zo raar, ik koop niet op kleur maar op maat. Ook andere klanten die op dat moment in de winkel waren vonden dat ook vreemd. Dus, hang alles netjes op maat zodat ik meteen zie of ik het pas en dan kan kopen, nu koop ik niks.

Réponse de Appel & Ei
Het is erg overzichtelijk wordt goed geholpen de prijzen zijn erg goed leuke kleding
Overzichtelijk ,leuke kleding tegen betaalbare prijs. Het is schoon, leuke mensen die je goed advies kunnen geven.

Réponse de Appel & Ei
Mooie lichte winkel en een uitgebreide…
Mooie lichte winkel en een uitgebreide collectie.
Ik ben altijd goed geholpen, aardige verkoopsters. Ik slaag er vaak, zeker tussen de goudappels.
Ik kom er het hele jaar door.
Breng ook regelmatig kleding en het wordt vaak verkocht.

Réponse de Appel & Ei
Top winkel voor gedragen kleding
Al geruime tijd lever ik hier mijn gedragen kleding in. De kledingstukken die in de winkel hangen zien er altijd top uit. Als een kledingstuk gebruikssporen geeft wordt het afgekeurd.
De kleding die niet wordt verkocht kun je aan een goed doel schenken of weer ophalen.
Alles wordt netjes gedocumenteerd en zo fijn dat jemig geld krijgt voor je oude kleding en dat zonder gedoe

Arrogant
Ik kocht een broek van € 60 die enorm stof aantrok.
Ik bracht de broek terug maar na 2 maanden kreeg ik bericht dat de broek niet verkoopbaar was.
Aan mij wel voor €60 maar daarna niet meer???
Ik reageerde dezelfde dag dat ik de broek terug zou halen wat niet meer mogelijk bleek want hij was al meegegeven voor het goede doel.
Toen ik reageerde dat het wel erg vlug ging om een dure broek weg te geven kreeg ik als arrogante reactie: mensen met kleding van 100 of 200 euro geven het ook weg.

Een geweldig bedrijf
Een geweldig bedrijf, bijna alles wat ik inbreng wordt verkocht. En keurig op de rekening gestort.
En geweldig personeel, kom er heel graag.

Onbehoorlijke klantenservice en klantgerichtheid
Ik leverde drie ongedragen blazers en een mooie trui in en werd ingeschreven als nieuwe klant. Na weken geen mail gekregen toch maar eens langs de winkel. Een van de vier kledingstukken had in de winkel gehangen, de rest was weg gedaan. Op mijn reactie dat ik geen mail met een ophaalverzoek had gekregen, werd geantwoord dat hij wel verstuurd was. Na lang aandringen controleerde de medewerkster mijn mailadres; ze hadden @mail.com ipv @gmail.com in het systeem gezet. Ze wees dit af als mijn fout, maar na controleren van het inschrijfformulier bleek dat het bedrijf de fout hadden gemaakt. Ik kreeg geen compensatie en heb letterlijk om excuses moeten vragen. De medewerkster vond ik betuttelend en defensief reageren en geen empathie naar mij tonen. Voor mij de laatste keer in deze winkel.

Réponse de Appel & Ei
Al jaren kom ik bij appel en ei
Al jaren kom ik bij appel en ei. Zowel om te kopen als verkopen. Top service, mooie kleding en altijd vriendelijke benadering .

Réponse de Appel & Ei
Goede manier om goede gebruikte kleding…
Goede manier om goede gebruikte kleding een nieuw doel te geven,tegen een acceptabel bedrag wat je voor de verkochte kleding krijgt.