Appel & Ei Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Appel &Ei Gouda. Laatst bracht ik een paar truien en vesten langs voor het najaar. Drie artikelen hadden een paar pluisjes bij de naad van de mouwen en dat werd niet geaccepteerd, terwijl het arti... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Het idee is goed. Ben alleen steeds verbaasd wat jullie soms niet aannemen. Ik heb in het verleden meerdere keren vrij dure merkkleding aangeleverd die niet werd geaccepteerd. Het ging misschien om mi... Voir plus

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

Noté 2 sur 5 étoiles

Helemaal herkenbare reacties hier. Op zich geweldig concept, mooie winkel in Utrecht - voor kopers. Maar dan.. Kleding inleveren? Bij arrogant of ongeïnteresseerd personeel, onduidelijk proces hoe je... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de produits d'occasion

Écrit par l'entreprise

Winkel voor de betere tweedehands en nieuwe dames- en herenkleding, schoenen en accessoires. Ook je mooie kleding bij ons verkopen? Inbrengen kan zonder afspraak tijdens openingstijden. Van elk artikel dat we voor je verkopen is 40% van de opbrengst voor jou! Appel & Ei speelt al ruim 20 jaar een leidende rol in de branche van tweedehands kleding.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

125 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Inbreng.

Af en toe kan ik wat scoren bij Appel en Ei. Ben blij dat dit soort 2e hands zaken bestaan.
Niet zozeer om er zelf wat te scoren maar ook dat je in kunt brengen.
Ik heb 2 x gehad dat ik niets in kon leveren (het weer retour kreeg), prima dat jullie zo kritisch zijn, maar te kritisch vind ik soms niet terecht. Ik heb altijd merkartikelen en misschien een jaartje ouder, maar zeker nog bruikbaar in vergelijking met wat er hangt.
Ik ben ook een keer bij Appel en Ei in Doetinchem, Arnhem en Zutphen geweest.
Wat een verschil met jullie zaak. Het probleem is dat de winkel in Nijmegen te klein is.

Met vriendelijk groet,

Simone Gerritsen

4 mars 2026

Beste Simone,
Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid met ons te delen. Fijn om te lezen dat je het concept van tweedehands winkels waardeert en dat je regelmatig bij ons zowel kijkt als kleding inbrengt.

We begrijpen je punt over de selectie. We werken bewust met strenge criteria om de kwaliteit en uitstraling van de winkel hoog te houden. Daarbij kijken we onder andere naar stijl, seizoen, draagbaarheid, vraag in de winkel en beschikbare ruimte. We realiseren ons dat dit soms kritisch kan overkomen, zeker wanneer het om merkkleding gaat die nog goed draagbaar is. Dat kan per moment en per winkel verschillen.
Dat je verschillen ervaart tussen onze winkels is begrijpelijk. Elke locatie heeft zijn eigen omvang en mogelijkheden.

Dank je wel dat je deze punten zo open met ons deelt. Feedback zoals die van jou helpt ons om scherp te blijven.

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooie kleding met name de Goudappeltjes…

Mooie kleding met name de Goudappeltjes voor een mooie prijs.

Réponse de Appel & Ei

Dank je wel voor je fijne review! Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze Goudappeltjes en de prijs‑kwaliteitverhouding.

Mijn favoriete winkel

Mijn favoriete winkel. Ze hebben leuke kleding, er is een prettige sfeer en fijne medewerkers!
Ook met kleding inbrengen heb ik goede ervaringen. Je kunt ook kiezen of je het -als het niet wordt ingenomen- terug wilt krijgen of dat het naar een goed doel mag gaan. Let wel op: de kleding selectie is streng! Er is een goede kans dat in ieder geval een deel van je inbreng niet wordt goedgekeurd.
(Ik ga voornamelijk naar de winkel in Nijmegen)

Réponse de Appel & Ei

Dank je wel voor deze fijne review! Wat leuk om te lezen dat Appel & Ei jouw favoriete winkel is en dat je zowel het shoppen als het inbrengen zo prettig ervaart. Graag tot ziens in onze winkel in Nijmegen!

Appel en ei in Nijmegen

Appel en ei in Nijmegen. Nette verzorgde winkel met vriendelijke medewerkers.

Réponse de Appel & Ei

Wat een fijne review, dank je wel! Mooi om te horen dat je onze winkel als net en verzorgd ervaart en de collega's als vriendelijk. Graag tot ziens in onze winkel!

Nette kleding

Nette kleding, overzichtelijke winkel, alles op kleur.

Réponse de Appel & Ei

Superleuk om te lezen, dank je wel! We hopen dat je nog vaak bij ons blijft slagen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Appel&Ei is hele mooie lichte winkel in…

Appel&Ei is hele mooie lichte winkel in Nijmegen. Kwalitatief zeer goede kleren, zo goed als nieuw, lijkt het vaak. Voor prima prijzen. Ik koop alleen nog maar bij Appel&Ei. Zelfs ook leuke tassen

30 mars 2026

Réponse de Appel & Ei

Dank je wel voor je enthousiaste review! Fijn dat je zo tevreden bent over onze winkel in Nijmegen en het aanbod.

Altijd geslaagd

Gevarieerd, trendy en voortdurend wisselend aanbod, aardig personeel. Ik ga zelden de deur zonder iets gekocht te hebben!

30 mars 2026

Réponse de Appel & Ei

Wat fijn om te horen, dank je wel! Mooi dat je bijna nooit zonder iets de deur uitgaat, daar doen we het voor. Tot ziens in onze winkel!

Super blij met Appel en Ei 😀

Ik kom al jaren bij Appel en Ei, altijd fijn om je kleding en schoenen wat je zelf niet draagt te kunnen verkopen, zodat het een 2e bestemming krijgt. Ben erg tevreden over de winkel in Leiden die er altijd verzorgt uitziet, vriendelijke medewerkers in de winkel, vaak blij als je mooie spulletjes komt inbrengen.

Beste Francisca,
Wat leuk om te lezen, dank je wel! Fijn dat je onze winkel als verzorgd ervaart en dat het inbrengen en verkopen van kleding voor jou zo prettig werkt. Tot ziens in onze winkel!

Noté 3 sur 5 étoiles

Keurige winkel maar hangt niet op maat.

Winkel ziet er keurig uit, personeel is vriendelijk, mooi gesorteerd maar...... alles hangt op kleur!, dat vind ik zo raar, ik koop niet op kleur maar op maat. Ook andere klanten die op dat moment in de winkel waren vonden dat ook vreemd. Dus, hang alles netjes op maat zodat ik meteen zie of ik het pas en dan kan kopen, nu koop ik niks.

26 mars 2026

Beste Hetty,
Dank je wel voor het delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat je de winkel als keurig, overzichtelijk en het personeel als vriendelijk ervaart.
De indeling van onze winkels op kleur is een bewuste keuze. We merken dat dit voor veel klanten zorgt voor rust, overzicht en inspiratie bij het winkelen. We begrijpen tegelijkertijd heel goed dat dit niet voor iedereen prettig werkt en dat sommige klanten liever direct op maat zoeken.
Je feedback hierover nemen we mee. Hoewel we onze winkelindeling niet per locatie aanpassen, vinden we het waardevol om te horen hoe dit wordt ervaren. Dank je wel dat je hierover de moeite hebt genomen om dit te delen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooie lichte winkel en een uitgebreide…

Mooie lichte winkel en een uitgebreide collectie.
Ik ben altijd goed geholpen, aardige verkoopsters. Ik slaag er vaak, zeker tussen de goudappels.
Ik kom er het hele jaar door.
Breng ook regelmatig kleding en het wordt vaak verkocht.

5 mars 2026

Réponse de Appel & Ei

Wat fijn om te horen, dank je wel! Leuk dat je ons het hele jaar door weet te vinden en zo enthousiast bent over de collectie en het team.

Noté 4 sur 5 étoiles

Top winkel voor gedragen kleding

Al geruime tijd lever ik hier mijn gedragen kleding in. De kledingstukken die in de winkel hangen zien er altijd top uit. Als een kledingstuk gebruikssporen geeft wordt het afgekeurd.
De kleding die niet wordt verkocht kun je aan een goed doel schenken of weer ophalen.
Alles wordt netjes gedocumenteerd en zo fijn dat jemig geld krijgt voor je oude kleding en dat zonder gedoe

Réponse de Appel & Ei

Dank je wel voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat je onze werkwijze, het aanbod en de transparantie zo waardeert. Leuk dat het verkopen voor jou zonder gedoe verloopt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Arrogant

Ik kocht een broek van € 60 die enorm stof aantrok.
Ik bracht de broek terug maar na 2 maanden kreeg ik bericht dat de broek niet verkoopbaar was.
Aan mij wel voor €60 maar daarna niet meer???
Ik reageerde dezelfde dag dat ik de broek terug zou halen wat niet meer mogelijk bleek want hij was al meegegeven voor het goede doel.
Toen ik reageerde dat het wel erg vlug ging om een dure broek weg te geven kreeg ik als arrogante reactie: mensen met kleding van 100 of 200 euro geven het ook weg.

1 février 2026

Réponse de Appel & Ei

Dank je wel dat je jouw ervaring met ons deelt. We vinden het vervelend om te lezen dat dit proces bij jou zoveel frustratie en onbegrip heeft veroorzaakt.

Wanneer een item na retour niet opnieuw verkoopbaar blijkt, geldt binnen ons consignatieproces dat het (wanneer het niet binnen de afgesproken termijn wordt opgehaald) kan worden gedoneerd aan een goed doel. We begrijpen dat dit in jouw situatie wrang aanvoelt.

Het is belangrijk om te benoemen dat elk item uniek is en dat de verkoopbaarheid afhankelijk is van meerdere factoren, zoals staat, vraag en het moment in het seizoen. Wanneer een item binnen de verkoopperiode geen nieuwe koper vindt, is dat natuurlijk teleurstellend, maar maakt het onderdeel uit van het afgesproken proces.

Dat neemt niet weg dat communicatie hierover altijd respectvol en zorgvuldig moet zijn. Het spijt ons dat de manier van communiceren door jou als arrogant en onvoldoende empathisch is ervaren. Dat is niet hoe wij met onze klanten willen omgaan.

Dank je wel dat je toch de moeite hebt genomen je feedback met ons te delen.

Super geweldig

Super geweldig. Netjes!

Réponse de Appel & Ei

Dank je wel voor je mooie woorden! Geweldig om te lezen dat je zo enthousiast bent over Appel & Ei.

Een geweldig bedrijf

Een geweldig bedrijf, bijna alles wat ik inbreng wordt verkocht. En keurig op de rekening gestort.
En geweldig personeel, kom er heel graag.

Réponse de Appel & Ei

Dank je wel voor deze prachtige review! Wat fijn om te lezen dat het verkopen zo goed loopt en dat je je zo welkom voelt bij ons. Dat waarderen we enorm.

Noté 2 sur 5 étoiles

Onbehoorlijke klantenservice en klantgerichtheid

Ik leverde drie ongedragen blazers en een mooie trui in en werd ingeschreven als nieuwe klant. Na weken geen mail gekregen toch maar eens langs de winkel. Een van de vier kledingstukken had in de winkel gehangen, de rest was weg gedaan. Op mijn reactie dat ik geen mail met een ophaalverzoek had gekregen, werd geantwoord dat hij wel verstuurd was. Na lang aandringen controleerde de medewerkster mijn mailadres; ze hadden @mail.com ipv @gmail.com in het systeem gezet. Ze wees dit af als mijn fout, maar na controleren van het inschrijfformulier bleek dat het bedrijf de fout hadden gemaakt. Ik kreeg geen compensatie en heb letterlijk om excuses moeten vragen. De medewerkster vond ik betuttelend en defensief reageren en geen empathie naar mij tonen. Voor mij de laatste keer in deze winkel.

6 octobre 2025

Beste Alinda,
Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid met ons te delen. We vinden het vervelend om te lezen dat dit proces voor jou zo is verlopen en dat dit heeft geleid tot teleurstelling.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat er fouten ontstaan in contactgegevens of dat dit gevolgen heeft voor de communicatie rondom je inbreng. Ook begrijpen we dat het ontbreken van duidelijke excuses en empathie dit extra vervelend heeft gemaakt. Dat is niet de ervaring die wij onze klanten willen geven.

Mocht je het, als je dat nog wilt, prettig vinden om je ervaring verder met ons te bespreken, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice (https://appelenei.nl/contact). We staan open om dit zorgvuldig te bekijken.

Dank je wel dat je deze ervaring met ons hebt gedeeld.

Noté 5 sur 5 étoiles

Al jaren kom ik bij appel en ei

Al jaren kom ik bij appel en ei. Zowel om te kopen als verkopen. Top service, mooie kleding en altijd vriendelijke benadering .

1 avril 2026

Réponse de Appel & Ei

Dank je wel voor deze mooie woorden! Wat fijn om te lezen dat je ons al jaren weet te vinden, zowel om te kopen als te verkopen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede manier om goede gebruikte kleding…

Goede manier om goede gebruikte kleding een nieuw doel te geven,tegen een acceptabel bedrag wat je voor de verkochte kleding krijgt.

3 juin 2025

Réponse de Appel & Ei

Dank je wel voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat je ons concept waardeert en dat het verkopen van kleding voor jou goed werkt.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus