Aqualand Bahía de Cádiz Avis

1,9

We had an amazing day at Bahía Aquapark! We had reserved VIP sunbeds in advance. They were spacious and comfortable, but unfortunately they were located quite far from the toddler pool. After explai... Voir plus

Fuimos con nuestra hija pequeña que quería visitarlo porque veía zarola kids. Valoración general demasiado caro para lo que es comparándolo con otros parques acuáticos que hay en Andalucia o el de Ma... Voir plus

Ik ging eten kopen en ik kocht de ketucky chicken ik kreeg de eten en ik had all paar stuken gegeten maar de kip was rauw daar kan je heel ziek van worden

Rubbish, would not recommend My son went down the slide and another kid came straight after him and cut his head open 45 mins into our day . we had to leave site due to requiring stitches. No life... Voir plus

1. Parc aquatique
  2. Parc de loisirs
  3. Parc d'attractions
  4. Parc à thème
  5. Voyagiste

¡Vive un día inolvidable en Aqualand Bahía de Cádiz! Sumérgete en una experiencia llena de diversión y adrenalina con nuestras increíbles atracciones, pensadas para todas las edades. Desde emocionantes toboganes hasta zonas de relax, todo está preparado para que disfrutes al máximo con familia y amigos.

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Terrible experience

Terrible experience with the front desk officer. Never recieved our online tickets, only got them when our vacation was over. Complained but did not recieve our money back.

THIS IS A MONEYTRAP.

21 juin 2022

Hemos comprado billetes para entrar al…

Hemos comprado billetes para entrar al cumple de mi niña. Hemos preguntado bien antes de comprar. Y no tenian que cerrar antes del fin de septiembre. El jueves 27 agosto pregunté a la información online en Facebook. Y si que tendrá que estar abierto tambien al empezar septiembre.

Mi hija no he tenido su cumplé ahi por culpa de ignorancia del los propietarios. Y ademas ahora no quieren devolver los dineros que han robado.

14 septembre 2020

Aqualand in Torremolinos...stuff of nightmares!!

Aqualand in Torremolinos...don't bother unless you want to be ripped off. Tickets on the door were €30 for standard entry and once in, you can choose to buy fastrack for a further €15. Its another €5 for a locker, €4 for a sun lounger and around €10 for a burger and chips. Take out a loan in advance if you have a family.

In the summer months, or at least based on our experiences visiting during the UK summer holidays, if you are hell bent on visiting here, GET FASTRACK!! Otherwise you'll be queuing twice on most rides, once to get an inflatable, and then again to get on! Fastrack negates the first queue and occassionally the second as well depending on what attraction you are on. €45 for this privilege is day light robbery, but its Torremolinos, so its the nature of the beast.

Staff were inadequate beyond belief. Queued an hour and a half for the Super Slalom as the park attendant couldn't count and then came off with a nice bruise on my right hip, just for good measure.

Its not a patch on Aqualandia in Benidorm..I certainly won't be going back!

24 août 2018

Dårlig oplevelse

Vi har netop besøgt Aqualand i Torremolinos ved Malaga. Det var en skrækkelig oplevelse som de tager sig vel betalt for.
De kalder deres småbørnsområde for childrens paradise, hvilket er mig uforståeligt. Der er fire mindre pools med f.eks. små rutchebaner og figurer der sprøjter vand. Faciliteterne er i og for sig gode nok, men med ca. 3 livreddere i hvert bassin, der fløjter af ALT, bliver både børn og voksne frustrerede. Man må intet! F.eks. må børnene kun kigge på figurer der sprøjter vand og som er placeret i børnebassinet, voksne der holder øje med deres børn og derfor har fødderne i 40 cm vand må hverken have solbriller eller ur på. Og jeg kunne blive ved. Personalet fløjter hele tiden af folk. Det er mig en gåde, at man indretter et børneområde som børnene faktisk ikke må lege i/med

31 juillet 2016

Fløjtehelvede

Oplevelsen blev spoleret af emsige ansatte der hele tiden blæste i deres fløjter, så børnene ikke fik lov til at lege.

31 juillet 2016

Overvej om det er prisen værd - Jeg synes ikke!

Jeg bryder mig generelt ikke om firmaer der gør stort set hvad som helt for lokke med "billig" pris for derefter at tjene på alt muligt andet, som IKKE er oplyst for forbrugeren!
Aqualand på Mallorca er ingen undtagelse - vogt dig, for alt koster penge selvom du allerede tror du har betalt for indgangen som er 26€ pr. voksen!! (Hvis du skulle overveje dette besøg, så tag et antal tourist-kort over Mallorca i Palmas lufthavn som svarer til besøgende, da der er rabatkuponer at finde - 3€ pr. pers.)
Og allerede før du kommer ind, så starter taxametret med endnu 4€ for en P-plads.
Når indgangen er betalt så kan du se en masse liggestole - de koster så 3,5€ pr. stk.
Hvis ikke du er heldig at være der i ydersæsonen hvor du pænt står og venter på at en anden gæst er færdig med sin gummiring, så er du nødt til at leje din egen gummiring(!) for at prøve aktiviteterne - denne koster op til 8/12€ pr. stk.
Og så er der maden - 9€ for en lille børne pizza og 19€ for en alm. stor pizza.
Det er usmageligt og jeg vil ikke støtte sådanne forretninger/firmaer. Kan ikke anbefale dette vandland.
Grunden til at de får 2 stjerner er, at mange af forlystelserne var sjove, og at sikkerheden(antallet af livreddere) var helt ok.
Glem dog bølge-bassinet fuldstændigt - det blev starter én gang dagligt, og udover at starte 15 min. for sent, så man nåede at blive kold, så var det de mindste bølger, og en masse forventningsfulde mennesker grinte af den ringe oplevelse, og gik hurtigt op.

21 septembre 2013