Jobbar mot människan som är arbetslös lägg ner arbetsförmedlingen gör om gör rätt så man jobbar med dom arbetslösa aldrig mot dom Fick varning trots att jag gav namn på företaget samt ort och de... Voir plus

Försökt ringa er i 1 veckas tid.. kön är så lång att jag kastas ut oavsett tid jag ringer.. provar igen nu och det har gått 2 timmar.. detta är ett enkelt ärende som borde gå att lösa via mina sidor/m... Voir plus

Sveriges regering, stat och ALLA myndigheter är i min och många andras erfrerenhet rent av brutalt patetiska och har noll respekt eller bryddhet överhuvudtaget i verkligheten av saker och ting, vad... Voir plus

Arbetsförmedlingen är en katastrof allt ska göras digitalt o man ska göra allt själv Behöver man hjälp är det timslånga köer i telefon Alla kontor där man kunde träffa en person är i princip n... Voir plus

1. Service de recrutement
  2. aussi dans
  3. Agence d'intérim
  4. Recruteur

Informations provenant de diverses sources externes

Sök jobb, rekrytera medarbetare eller ta del av information om arbetsmarknaden i Sverige eller utomlands.

1,1

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

565 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,1

Tous les avis

72 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

AF vill inte hjälpa, bara stjälpa

Ansökte om ledigt utan betalning för en bröllopsresa, gjorde detta i god tid, men handläggaren väntade med att höra av sig till dagen hon visste att jag skulle åka o då för att meddela att jag åkt utan godkännande o därmed blev jag av med min ersättning o har haft 0 kronor i inkomst sen dess. AF förmedlar inga jobb, de är numera bara en kontrollinstans och någon hjälp har jag inte sett röken av på 3 års arbetslöshet, de jobbar bara hårt på att ta bort akassan o senare den minimala alfakassan.

7 juillet 2025
Avis spontané

Jag ansökte om stöd för att starta eget…

Jag ansökte om stöd för att starta eget företag. Beloppet är detsamma som från A-kassan, men det kommer att betalas ut av försäkringskassa i sex månader. Jag var tvungen att skriva en komplicerad affärsplan och en budget. Men arbetsförmedlingen sa nej. Nu kommer jag att fortsätta få pengar från A-kassan och förbli arbetslös. Vilket nonsens.

26 septembre 2025

sämst!

hjälper inte mig som arbetslös. lägger all skuld på mig, som om jag själv valt att vara arbetslös! Helt sjukt.

10 septembre 2025

Så himla dåliga…

Hade ett möte med dom då säger dom att du kommer inte klarar ett jobb så vi stänger av dig hur kan man göra så? Har inte ens fått visa vad jag kan. Har praktiserat på många ställen. Sen säger dom när du blir arbetslös då kanske du inte får någon ersättning…

Grät på mötet men ändå var det ingen som brydde sig så sjukt dåligt företag!
Ska klaga om det här mötet ger inte upp dom ska få som dom gjorde mot mig!

22 septembre 2025
Avis spontané

varför kan man inte ge minus på den här…

varför kan man inte ge minus på den här utvärderingen? Av mig får arbetsförmedlingen minus 2 miljoner .
Så dåligt lägg ner säger jag. Först ringer dem för att kolla vad som händer första dagarna sen ska man surprise sitta i telefonkö och ringa själv andra gången. Missa du de oj då då får du en varning skickad till din akassa och indragen ersättning igen. Detta är alltså nåt som händer de mest arbetssökande människor. Sugföretag en tidsfråga innan de försvinner hoppas jag för att hjälpa människor till jobb de gör de inte !

18 septembre 2025

Så vidrigt beteende

Så vidrigt beteende! Jag hade förstås kunnat namnge personer på Stockholm nordvästra, t ex en svensk viktigpetter med enstavigt förnamn och -son-efternamn. Men det här godkänns ju högre upp i hierarkin.
Om en nära anhörig måste akutvårdas och du själv har en funktionsnedsättning, ändå har en timanställning och håller på att flytta dessutom, tar man det som anledning att ta din ersättning p g a att du inte har förmåga att söka fler jobb samtidigt. Om du en enda gång på flera år missat att skicka in din aktivitetsrapport före 24.00 och kommer på det 04.00 och mailar dem omgående, använder de här rövarna i statlig tjänst detta som skäl för att få ihop flera s k förseelser.
Inte nog med detta. Man buntar ihop sådana pseudoskäl och meddelar att jag ska arbeta ihop ett nytt arbetsvillkor!Jag har blivit bestulen på flera hundratusen i ersättning p g a att man hittat på !!att jag inte medverkat, trots bevisad motsats.
Och Sverige som var känt som ett hederligt, kristet land! Vilket extremt förfall!

11 septembre 2025

Om det går att ge 0 skulle de få det

Om det går att ge 0 skulle de få det

Förstår inte att detta kan vara en riktig myndighet. Man väntar 3 timmar i en telefonkö bara för att få en otrevlig och icke kompetent person som säger att arbetsförmedlingen INTE hjälper med att hitta jobb eller med jobb? Att jag måste kontakta andra myndigheter. Var är ni ens bra för? Vad behövs ni för? Man kan inte söka ersättning eller hjälp om man inte kontaktar arbetsförmedlingen men de vill inte ens ge informationen när man äntligen når fram.

löjligt och onyttigt system.

10 septembre 2025
Avis spontané

Så fruktansvärt dålig service!

Så fruktansvärt dålig service!! Har väntat 1,5 timme i kön nu och har fortfarande 60 st framför mig… helt orimligt att det ska vara så. I går blev jag bortkopplad….
De gånger jag väl kommit fram är handläggaren lite halvt nonchalant🤦‍♀️
Under all kritik!

3 septembre 2025
Avis spontané

Arbetsförmedlingen utger sig för att…

Arbetsförmedlingen utger sig för att vara en myndighet med syftet att hjälpa arbetssökande att ta sig ut i arbetslivet. I praktiken verkar de snarare syssla med att kontrollera att arbetslösa faktiskt söker jobb. De fungerar endast som ett ytterligare besvär för arbetssökande och bör byta namn till något såsom "arbetssökandekontrollen" eller "A-Kassa mellanhanden". Jag tycker det är synd att vi inte har en myndighet som faktiskt hjälper folk ut i arbetslivet.

1 septembre 2025

Värdelösa

3,5 timmar i kö och fortfarande 90 personer före mig. Minst 2 timmar väntetid kvar... Vad ska man säga...

1 septembre 2025

Ärligt kan man vara

Ärligt kan man vara, men konstruktiv?
Varför? Hittar de personalen på gatorna? De har ingen kunskap , de vet inte med vem de pratar, om arbetssökande är sjuk psykiskt det bryr de sig inte om. De pressar,hotar kommer med förnedrande komentarer och har ingen aning hur de ska behandla människor.
Lägg ner AF .

28 août 2025

psykisk-tortyr-förmedlingen.

psykisk-tortyr-förmedlingen.
värdet i denna myndighet är negativt, du hade fått långt mer hjälp om dom gjorde absolut ingenting alls. går inte beskriva med ord hur inkompetenta dom är, hela mydigheten behöver göras om från grunden.

16 avril 2025
Avis spontané

Läst om alla som blir avstängda för att…

Läst om alla som blir avstängda för att man inte söker jobb i andra städer eller utanför sitt dagpendlingsavstånd tittade på försäkringskassan vad jagskulle få i aktivitetsstöd fick andnöd och hjärtklappning dom har gjort samma sak med mig jag har inte sökt aktivt lämpliga jobb man ska enligt dom vara borta hemifrån 12timmar varje dag för man måste söka heltid köpa pendlingskort på tåg eller buss när man inte har så mycket pengar det finns väl ingen som orkar fara hit och dit 👎

19 août 2025

Extremt oprofessionellt

Arbetsförmedlingen samt platsbanken upplevs som Extremt oprofessionellt. Ska man ha kontakt med dom så har dom 90% av tiden fullt i telefonkön och kan inte ta samtal eller så får man vänta 1-2timmar för att komma fram. När man kommer fram så har de dryga attityder och är till värdelös hjälp. Sen har vi platsbanken som är ett totalt skämt på alla sätt som finns. Inte minst det faktum att så många tjänster läggs ut som "heltid" men när man går in på annonsen så står det mitt i texten att det är extratjänster med 1-2 dagar per vecka. Totalt skämt.

12 août 2025

Går inte få tag på!

Jag har flyttats 10 nummer på 1 timma och 17 minuter för ett så enkelt jäkla ärende som att jag vill flytta fram mitt utskrivningsdatum en vecka, då det inte går att göra själv av sjukt oklar anledning!

Jag har plats 86 och förstår att jag inte kommer få hjälp idag eller inom överskådlig framtid, lägg ner hela skiten!

11 août 2025

Sämsta myndigheten!

Sämsta myndigheten! SÄMSTA SIDAN!
De gör ingenting för att hjälpa människor, om du vill ha kontakt du måste vänta 2 timmar på telefon och efter det händer ingenting heller, bättre ni stänger!!!!!!!!
Varför skickar ni bara tipsen på vad ska du göra på en s..t intervju???
Ni förstår inte att ni har ingen chans att få även en s..t intervju????
I Sverige finns jobb bara för svenskar, släktingar, kompisar och familj, INGENTING ANNAT JOBB, här är mycket korruption, det är sanningen i Sverige 🇸🇪

6 août 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit