Jobbar mot människan som är arbetslös lägg ner arbetsförmedlingen gör om gör rätt så man jobbar med dom arbetslösa aldrig mot dom Fick varning trots att jag gav namn på företaget samt ort och de... Voir plus

Försökt ringa er i 1 veckas tid.. kön är så lång att jag kastas ut oavsett tid jag ringer.. provar igen nu och det har gått 2 timmar.. detta är ett enkelt ärende som borde gå att lösa via mina sidor/m... Voir plus

Sveriges regering, stat och ALLA myndigheter är i min och många andras erfrerenhet rent av brutalt patetiska och har noll respekt eller bryddhet överhuvudtaget i verkligheten av saker och ting, vad... Voir plus

Arbetsförmedlingen är en katastrof allt ska göras digitalt o man ska göra allt själv Behöver man hjälp är det timslånga köer i telefon Alla kontor där man kunde träffa en person är i princip n... Voir plus

1. Service de recrutement
  2. aussi dans
  3. Agence d'intérim
  4. Recruteur

Informations provenant de diverses sources externes

Sök jobb, rekrytera medarbetare eller ta del av information om arbetsmarknaden i Sverige eller utomlands.

1,1

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

565 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,1

Tous les avis

72 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Anställ rätt personal!

Människor som jobbar med människor ska kunna kommunicera på ett tydligt sätt.

Jag blev uppringd av Arbetsförmedlingen som skulle ge mig viktig information om hur jag skulle gå vidare i planeringen. Hon hade så kraftig brytning så det enda jag hörde var att hon kom från Arbetsförmedlingen. Resten var ett virrvarr av otydlighet.

Jag bad henne att tala mer tydligare men det hjälpte föga då jag märkte en viss irritation från hennes sida.

Tänk då på de arbetslösa som kommer från andra länder och pratar dålig svenska. Hur ska de förstå kvinnan som ringer upp, när inte jag, pursvensken, inte förstår ett smack?
Hur fasiken tänker ni när ni anställer? Anställ de som kan kommunicera tydligt på det svenska språket! Vi bor ju ändå i Sverige ...

Förtvivlad och arg arbetslös

3 janvier 2025
Avis spontané

Inte konstigt att samhället ser ut som…

Inte konstigt att samhället ser ut som det är. Det är inkompetenta individer som sitter på många jobb. Kvinnan på arbetsförmedlingen kunde inte ens hantera sin dator, jag fick guida henne. De pratar dessutom som om de vore hjärntrötta. Begåvningsreserver!

12 février 2025
Avis spontané

Sämsta telefonhhälpen innan man kommer…

Sämsta telefonhhälpen innan man kommer fram. Det tar.2 minuter att göra allt som den rösten säger att man ska göra, sen så fårman höra att dom inte kan ta emot samtalet pga många som ringer. Varför kan inte systemet känna av det redan när.man kommer fram i börjar.. Bara ett irritationsmoment. Men å andra sidan så är hela AF ett skämt.

12 février 2025

korrupta

korrupta. dom är skyldig mig 8000 kr minst gick i skolan hade rätt till ersättning dom stängde av mig från ersättning när jag inte ens hade program skulle ringt dom tydligen och då stängde dom av mig trots att mitt program började flera dagar efteråt. i överklagan spelar dom dumma och följer efter vad sin patetiska kollega bestämde.

6 février 2025
Avis spontané

De glömde att skriva ut mig, blev avstängd från ersättning

Jag bad om att bli utskriven under förra våren. De sa att de skulle skriva ut mig. Jag trodde jag var utskriven under sommaren. I augusti får jag ett brev där det står att jag är avstängd från aktivitets ersättning då jag inte lämnat in aktivitetsrapporter sedan våren. De hade alltså GLÖMT att skiva ut mig när jag bad om det. Överklagade beslutet och fick nyss meddelande att jag fått avslag. Skriv ALDRIG in er hos dem! De gör inte sitt jobb som de ska!

6 février 2025

Arbetsförmedlingen förmedlar inte jobb

Arbetsförmedlingen förmedlar inte jobb! Men vi utsätts för krav och hot för att skaffa oss ett jobb. Ingen har hjälpt mig varken Arbetsförmedlingen, a-kassan eller facket. Ändå får dessa kontrollera och straffa oss fast arbetsmarknaden är oerhört svår just nu.

30 janvier 2025

Lägg ner AF nu.

Lägg ner AF nu.
I symbios med icke fungerande myndigheter för arbetslöshetsförsäkringar söndrar ni unga människor. Unga tvingas in i kriminalitet pga uteblivna ersättningar. Samhällsvådlig verksamhet. Polisanmälan gjord.

2 janvier 2025

Inkompetens

Har inte kunnat få ut a-kassa för jag inte blivit påanmäld även fast jag gör mina uppgifter.

Inkompetens. Bästa ordet att beskriva AF

28 janvier 2025

AF-incompetence at its peak

Arbetsförmedlingen är inget annat än en skamfläck till myndighet som pissar på oss som redan ligger ner. Vi söker hjälp, men istället för att få stöd får vi högar av meningslöst skräp kastat på oss.

Aktivitetsrapportering, obligatoriska möten som inte leder någonvart, och förnedrande "åtgärder" som inte gör ett dugg för att hjälpa oss få ett jobb. Det är som att de går in för att förstöra vår tid och bryta ner oss mentalt ännu mer.

Vi mår redan DÅLIGT, okej? Vi kämpar för att hålla oss flytande, och vad gör Arbetsförmedlingen? Gör ett misstag, missa en enda deadline eller fyll i något fel, och BAM – du blir avstängd i två månader. Två månader utan pengar! Hur tror ni att folk ska överleva det? Det är som att de njuter av att sparka på oss o tortera oss som redan har det svårt.

Arbetsförmedlingen är inte en hjälpande hand, det är en käftsmäll rakt i ansiktet. De suger ur oss energi och hopp, och lämnar oss med mer ångest än vi hade från början. De är inte bara hur urusla och inkompetenta, de är en aktiv del av problemet – en horribel parasit som förstör våra liv istället för att hjälpa oss bygga dem.

Så, Arbetsförmedlingen, från botten av våra hjärtan: F-ck you 🖕🖕🖕

1 janvier 2025

Så fruktansvärt dåliga

Så fruktansvärt dåliga! Värsta myndigheten att ha kontakt med. Så värdelös på att sköta deras telefon, man kommer aldrig fram. Jag ringde kl 8:00, inte ens en minut över 8. Jag får höra då att det är 11 personer före mig i kön, jag har väntat från kl 8:00 till 13:40 för att få prata en handläggare. Så hemskt dåligt så det är skrattretande

22 janvier 2025

Telefon

Ringer kl 08.00. Får plats 7 efter 30min är jag på plats 1 sen lägger dom antingen på eller som nu så ska man sitta med plats 1 i 2h37min!?
Ringer man efter 08.30 kommer du aldrig komma fram.. är dom bara 2st i hela landet som tar emot samtal?

22 janvier 2025
Avis spontané

Detta ska till rättegång!

De människor som arbetar där ger dåligt intryck, de hjälper inte till och vissa verkar inte ens förstå vad de pratar om. Jag har haft ett problem med mitt konto i över 7 år, och nu blir jag avstängd i 45 dagar trots att jag:

*Sköter mina rapporter.
*Svarar på alla samtal.
*Aktivt deltar i ett program.
*Har en bra kontakt med min handläggare.

Trots detta får jag en avstängning på 45 dagar utan att ha gjort något fel. Tidigare har jag inte tagit detta vidare, men om problemet inte löser sig den här gången kommer jag att ta det till rättegång.

Helt otroligt värdelösa

Helt värdelösa. Går aldrig att få tag på och hjälper inte med någonting. Det blir bara mer och mer tydligt att ni endast existerar för att ha kontroll över folk snarare än att hjälpa. Jag önska att jag slapp ha med er att göra överhuvudtaget men tyvärr så måste man ju ha med er att göra. Ni förtjänar inte ens en stjärna! Vad gör ni ens om dagarna? Dricker kaffe och rullar tummarna?

Omöjligt att få kontakt

Måste kontakta dom för att ha uppföljningssamtal. Ringer kl 8 och skall då skriva in mitt personnummer och identifiera mig. När det är gjort så får man svar att det är många samtal så dom kan inte ta emot mitt. Varför kan dom inte meddela det innan jag skrivit in personnummer och allt? Försöker 2 ggr till men får samma svar. Sen blir dom arga för man inte ringt dom. Hur tänker dom egentligen! Testade även med chatten men där avslutas chatten med en gång. Som behöver verkligen se över sin service och kontaktmöjligheter.

Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit