Har et tilgodebevis fra 10. januar til den nu lukkede butik i Odense. Ved henvendelse til butikken i Købmagergade var beskeden, at det ikke kunne anvendes mere pga nyt CVR nr - nej hvor smart gjort! I... Voir plus
Lisez les avis des autres
Langsom, distræt og fjern kundeservice. Måtte flere gange spørge om jeg kunne få lov til at betale for mine varer, fordi ekspeienten blev ved med at stå og snakke med en kollega. Kommer hjem og så ha... Voir plus
Mycket fin hjälp och mycket bra hemsidor, dessutom snabb leverans fast jag bor på Bali i Indonesien det tackar jag för, troligtvis kommer jag att beställa mer från Er. Som gammal skåning så är jag v... Voir plus
Man kan ikke regne med deres leveringstid. Der står en forventet leveringstid på op til fire hverdage, men efter en uge får man besked om, at to ud af tre bøger ikke kan leveres. De undskylder med... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Dedikeret, velinformeret og servicemindet boghandel - også på nettet.
Coordonnées de contact
Pilestræde 52, 1. sal, 1112, København K
- +45 36 72 12 52
- info@busck.dk
- www.arnoldbusck.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Stort udvalg af udsalgsbøger
Stort udvalg af udsalgsbøger. Der er kort tid mellem køb af bøger og til jeg har dem i mine hænder.
Lang levering
Stod 1-4 hverdage. Og min varer blev sendt efter 7 dage. Det er dårlig stil

Réponse de Arnold Busck A/S
Den bedste betjening og hjælp jeg endnu…
Den bedste betjening og hjælp jeg endnu har fået.
Fortjener 5 stjerner
Mvh
Kurt Jørgensen
Grindsted

Kanon hurtig levering,
Super nemt og hurtig levering
På alle måder tilfredsstillende
En rigtig boghandel!
Arnold Busck er en af de få rigtige boghandlere tilbage. De har andet end bestsellere på reolerne, samt professionelle folk til at hjælpe én.
Husk at støtte denne perle over for Rundetårn!

Réponse de Arnold Busck A/S
Nem og meget hurtig ekspedition
Kan anbefales
Ud over at der kan være lidt lang ventetiden på pakkens ankomst har alt været som det skulle.
De skriver som regel at det kan tage mellem 3-14 dage for pakken at ankomme og alle de gange jeg selv har købt over hjemmesiden har det taget mellem 4-5 dage for pakken at komme, men udover den mulige vente tid kommer alt som det skal i god stan og det hele, udover det er hjemmesiden i sig selv også dejlig nem og lige til, at bruge!
prisen for bogen den laveste på nettet
prisen bedst på nettet , fin bog fin service, men PostNord alt alt for dyrt, Dobbelt så dyrt som boken om Regensen. Andre e-boghandlere har leverance til Sverige for under den halve pris sammenlignet med PostNord. På den anden side er de meget dyrere når det gælder bogen. Så forslag: find en anden leverandør end PN. Med venlig hilsen Hasse Christiansen, Karlskrona
super levering
super levering
så bestil hvad du mangler af bøger og tilsvarende
og få det til døren
Levering lovet på mellem 1-4 dage
Levering lovet på mellem 1-4 dage. Det tog 10 dage!! Ellers ok.
Fin være og hurtig levering
Fin udvalg og levering.
Fin udvalg og levering.
Kunne dog godt give muligheden for at hente gratis i de enkelte butikker
Jeg synes det er en velassorteret…
Jeg synes det er en velassorteret forretning, og handler der rigtig meget.
Nemt og hurtig levering
Hans Andersen Facsimile Manuscript easily supplied for US delivery
While visiting Copenhagen during Christmas week I learnt about a new facsimile of an original Hans Christian Andersen manuscript that we actually tried to purchase at a local auction in 2017 but the Danish government refused to issue an export license. Instead of paying more than US$300,000 I was now able to buy the facsimile for a very reasonable price (3 copies), and Arnold Busck organized their combined shipment. Everything arrived in perfect condition and very quickly. Excellent service in every way. Thank you.
Alt som det skulle være.
Intet at sætte en finger på👌🏻👌🏻👌🏻
L’expérience Trustpilot