Jag äger inte längre bilen som ni haft inne för reparation. Samma dag som jag var in till er och fick en skadebesiktning på den så lämnade jag över ägandet till Bilia Toyota i Västerås. Så jag har tyv... Voir plus
Trots mycket strul och konstiga problem med bilen så får man så bra kundmottagande, uppdateringar om vad som händer, hjälp med lånebil och hela tiden trevligt, professionellt och med ett skratt nä... Voir plus
Fick snabb hjälp. Bokade service och felsökning då bilen läckte kylarvätska och fick tid samma vecka. Tyvärr missade de att utföra ett jobb som hittades vid servicen så därav bara 4 stjärnor. Som tur... Voir plus
Välkommen till Aros Auto i Västerås. Vi hjälper privatpersoner och företag med allt som rör bilköp, service och bilägande. Oavsett om du söker en ny bil, en begagnad bil, en transportbil eller en verkstad du kan lita på, vill vi göra det enkelt att äga och köra bil. Hos oss hittar du nya bilar från Peugeot, Leapmotor och Suzuki samt ett brett utbud av noggrant utvalda begagnade bilar. För företag erbjuder vi även företagsbilar, transportbilar och leasinglösningar, anpassade efter olika branscher och verksamheters behov. Oavsett om du driver ett mindre företag eller en större fordonsflotta hjälper vi dig att hitta rätt lösning för en trygg och effektiv vardag. Vi tar hand om hela ditt bilägande genom ett brett utbud av tjänster. I vår bilverkstad hjälper vi dig med service, reparationer, felsökning, däckservice, hjulskifte, rekonditionering, tillbehör, skadehantering och originaldelar. Som auktoriserad verkstad servar vi även Saab, och som certifierad Autoexperten-verkstad kan vi hjälpa dig oavsett bilmärke. För oss handlar ett bra kundmöte om tydlighet, kunskap och långsiktiga relationer. Vi vet att valet av bil, verkstad eller servicepartner bygger på förtroende. Därför arbetar vi varje dag för att ge våra kunder en trygg, professionell och smidig upplevelse, från första kontakten till färdigt arbete. På Trustpilot kan du läsa vad våra kunder tycker om oss och dela med dig av dina egna erfarenheter. Vi uppskattar både positiva omdömen och konstruktiv feedback eftersom det hjälper oss att utvecklas och bli ännu bättre. Tack för att du besöker Aros Auto. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt nästa bilköp, din service eller andra behov kring ditt bilägande.
Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Varning vi kom överens muntligt på priset på telefon på kontraktet så stod det annat . Rekommenderar ej detta bluff företag

Réponse de Aros Auto AB
I visited Aros Auto, Gesällgatan 5 74539, Enköping and after more than forty years workin whith service professionel, i did not think that i had to name a new number one on my all times best, but it happened to day.
A large and vel organized dealership, were adm personal, salesmen, mekaniks presended the same unik attitude and helped me and my car, after one-two-f.u. had left me 900 kilometers from home whith a mikkelmus peace of sh-t c1, whith sever electric problems, A FRIDAY AFTERNOON.
THANK YOU ALL - OH GOOD I WISH THAT THERE WERE MORE PEOPLE LIKE YOU.
O tempora o mores - a greatfull Dane

Réponse de Aros Auto AB
Top .am fost foarte mulțumit de mașina pe care am încheiat-o .la fel și de persoanele care s-au ocupat să ne ajute cu aceasta .nu am avut nici-un disconfort.doar confort maxim 😇❤️❤️
Jag träffade Thomas på Aros Auto i Enköping, och fick ett fantastiskt trevligt och proffsigt bemötande. Han var väldigt noggrann med att allt skulle vara tipptopp och pekade ut pyttesmå stenskott på motorhuven som skulle åtgärdas innan leverans, själv hade jag knappt sett dem om han inte hade sagt något. Jag kände mig väldigt trygg som kund, och jag kan varmt rekommendera denna bilhandlare.

Réponse de Aros Auto AB
Har till en början varit ganska nöjd med service vi fått kring vår KIA leasing. Förutom att vi inte fick information kring hur storbankerna kom att höja vårt månadspris, då vår säljare på frågan om priset är det slutgiltiga som vi ska betala, svarade ja. Så vi gick i tron om att betala ca 3600kr/månad blev nu till över 5000 kr/månad. Hade önskat att säljare kunde säga hela sanningen till oss.
Relativt bra kundbemötande men sen nu när vi ska lämna tillbaka vår bil när avtalet går ut så känns det som att ingen bryr sig om oss. Ingen har kontaktat oss hur vi ska göra inför att vi ska lämna tillbaka den. Ingen har frågat om vi är intresserade av annan bil eller liknande. Vi känner att vi är tagna för givet. Att det spelar ingen roll om vi är kvar eller inte. Vi önskar en lång kundrelation/säljare relation.

Réponse de Aros Auto AB
I am happy with buying my Kia e-niro 2020 model from aros auto vasteras, Mr.Johan is a good sales guy, i remecommned this place for anyone who is looking to buy car.
Köpte en ny Kia 2020. Beställde den med ett tillbehör, en kupevärmare, som skulle monteras innan leveransen. Montaget gjordes och vi var nöjda med kupevärmaren. Hösten 2024 upptäckte vi att det var blött på passagerarsidans golv, både fram och vid baksätet. Dessutom har vattnet spridit sig upp i passagerarstolen. Även rostangrepp i stolens ram samt på golvet. Vid kontroll hos annat företag visade det sig att Aros Auto BORRAT HÅL I GOLVET för att dra fram kabeln till kupevarmaren i kupén från elplinten i motorrummet! Dessutom har de inte tätat genomföringen i golvet så att vägsalt och vattenstänk som stänkt rakt in i kupén. Aros Auto har undersökt bilen och påstår att läckaget kommit från vindrutan vilket en annan verkstad konstaterat att det inte gör utan det är från hålet i golvet. Vi har kontaktat flera oberoende verkstäder och experter och samtliga säger att kabelgenomföringar ska dras genom torpedplåten och inte genom borrat hål i golvet. Enligt Aros Auto gör de alltid så och därför vill vi varna alla kunder från att låta Aros Auto montera eventuella tillbehör. Aros Auto vägrar att ersätta stol och matta samt återställa allt som för med sig med denna ICKE FACKMANNAMÄSSIGA montering. Kanske inte så konstigt att Aros Auto inte längre är återförsäljare för Kia. Aros Auto tar inte ansvar för sina tillkortakommanden och struntar i sina kunder. PS. Att återställa allt i bilen gick på drygt 13000:-
Ser nu att Aros Auto svarat och det hedrar dem men hålet som borrat är i golvet , bildbevis finns både inifrån kupén och under bilen. Svaret från Aros Auto bekräftar att företaget inte håller sig till sanningen eller inte kan se skillnad på torpedplåten och bottenplattan i bilen.

Réponse de Aros Auto AB
Vi köpte en KIA Ceed från Sebastian på Aros Auto i Enköping och vi är jätte nöjda med både bilen och servicen vi fick!
Vi kommer köpa fler bilar därifrån helt klart!
Sebastian får högsta betyg av oss 😊👍
Linda & Peter från Köping

Réponse de Aros Auto AB
Jag lade ut min bil finaste Kia till försäljning på blocket och fick ett hyfsat erbjudande från Omar. Snäll och mycket artig. Hela processen tog 24 timmar. Vi höll kontakten via blocket och SMS. Han kom till min stad och jag hämtade honom på den närliggande stationen. Vi välkomnade honom till vårt hem. Hela processen gjordes online och säkert. Jag fick betalning via swish. Ja jag var väldigt misstänksam tills allt var klart. Jag blev verkligen förvånad över professionaliteten. Hälsningar Ana
Lämnade in bilen för höga ljud från höger framvagn. De kunde inte hitta något fel och sa att jag har mycket saker i bilen som skramlar. Vet inte vad de menar men 1300kr fick jag betala och då drog de av 300 kr för att vara snälla fast de inte fick göra så!
I would say this not only customer service but customer care ❤️. I had time constraints for my service to keep my warranty. Aros auto went to extra mile and gave me time and did a good service for my car. For this kinds of care for the customers i rely onto them since 2008. Thank you Aros Auto.

Réponse de Aros Auto AB
Bokade service+ felsökning 3 maj, men fick ingen återkoppling. Ringde dom och fick svar att JAG bara hade bokat felsökning. Testade på nytt samt att jag bifogade bild med mejlet till dom som bevis på hur jag bokade. Fick tid idag 9:e. Fick påminnelse i helgen, igår samt idag i morse. Skulle lämna bilen och jobba där under tiden (som jag visat med bilden jag mejlade) fick höra att jag skulle lämna bilden mellan 07-08. Jag kom dit 07:45. Fick då höra att inget var bokat! Dessutom fick jag inte vänta kvar för det måste man ha bokat (vilket jag dessutom hade gjort, visat dom bild på) dom erbjöd service under dagen samt att jag "blev utslängd" 16:00 är nog din klar.. och "vi ringer" efter samlat mod gick jag tillbaka då det är uppenbart att dom borde ta ansvar för om deras system inte fungerar, samt att jag följt alla deras rekommendationer. Hon erbjöd då en lånecykel eller ny tid 30:e! Jä*vla skämt! Jag tog tillbaka nyckeln och gick.. kommer ALDRIG sätta min fot på den här anläggningen igen. Ringde direkt efter till en annan anläggning och fick tid nu på fredag! Undvik Aros Västerås! Noll procent ödmjuka eller förståelse för vad deras strul innebär för kunder.
Jag fick jättebra bra hjälp att montera mina lastbågar jag köpte hos Aros Auto. Väldigt kundvänlig och trevlig personal. Kan absolut rekommendera dem.
En toppenbutik och verkstad.
Kan absolut inte få bättre service.
Man blir glad när man träffar på en sån butik och verkstad. Fortsätt med detta positiva, så går det SÄKERT ännu bättre. Bemötandet är SÅ viktigt. Att känna sig TRYGG i köpet, lika så. Grattis till er butik och personal.
Mvh,
Willy Oldebring
Jag och min familj är inne på vår tredje Kia bil 🚘 från Aros Auto nu.
Har alltid fått ett superproffsig bemötande från alla i bilhallen inkl verkstan.
Aldrig några problem vid servicen eller om det gäller lånebil.
Vill bara ge detta företag mitt bästa betyg😀👍
Väldigt proffsig och sakkunnig personal! Kan varmt rekommendera Aros Auto!
Bra bemötande duktigt personal mycket nöjd blir många fler bilar hos er
Får alltid proffsigt och bra bemötande, både när vi köpte vår Ceed samt var annat år när vi servar den. Kan varmt förorda Aros Auto i både Enköping och Västerås! //Kenneth
Köpte en bil av Aros Bilcenter i Jönköping. Den visade sig ha en del dolda fel. Det enda de erbjöds sig göra var att köpa tillbaka bilen för ett mindre pris. Då jag istället ville reklamera så hänvisade de istället till ARN (allmäna reklamations nämden).