Hej ! Jag tecknade en garantiförsäkring när jag köpte en beg bil på bilfirma . Ett större fel i växellådan upptäcktes när jag lämnade in bilen på verkstad. Garantin täckte en del av kostnaden .... Voir plus
Sjukt smidigt. Verkstan vägrade först ens pröva ansöka på garantin pga dåliga erfarenheter av konkurrenter till Autoconcept, och ville tvinga mig att betala själv för en reparation. Efter mycket disku... Voir plus
Min bil startade inte, och efter felsökning på verkstaden visade det sig att dieselpumpen var trasig. AutoConcept täckte reparationskostnaden, vilket kändes mycket bra. Min första kontakt me... Voir plus
Vi har levererat trygghet till den nordiska fordonsmarknaden sedan 1999. Med över 25 års erfarenhet inom fordonsförsäkring och skadereglering erbjuder vi skräddarsydda lösningar i samarbete med globala partners. Som en av Finansinspektionen godkänd försäkringsförmedlare är vi en viktig aktör på den nordiska marknaden. Våra garantier och försäkringar är utvecklade med bilägares trygghet i fokus – för att ge ett starkt skydd och täckning när du behöver det som mest.
Smörhålevägen 3, 434 42, Kungsbacka, Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Snabb, bra hantering och försäkringen täckte min reparation helt👍

Hej !
Jag tecknade en garantiförsäkring när jag köpte en beg bil på bilfirma .
Väldigt bra service/kommunikation, trevligt bemöntande och snabb återkoppling !
Rekommenderas

Réponse : AutoConcept Insurance AB
Funkade smidigt. Jättesnabb hantering och det löste sig med en annan verkstad än de som är listade på webbsidan. Men du ska kolla med dem innan 🙂

Réponse : AutoConcept Insurance AB
Enkel rådgivning om hur man går till väga och ett trevligt bemötande. Snabb återkoppling till både mig och verkstaden så vi fick tillbaks bilen utan dröjsmål.

Réponse : AutoConcept Insurance AB
När jag ringde kundtjänst så skulle jag inte få ersättning enligt henne. Men jag kunde chansa på att göra en anmälan. Hon sa att jag skulle anmält skadan innan o lämna in på på verkstad för felsökning. Men jag kunde ju fixa det själv. Men dom godkännande det snabbt iaf när jag anmält. Det var bra o klokt. Hade ju blivit mycket dyrare o lämna in bilen på verkstad i onödan.

Réponse : AutoConcept Insurance AB
Vakuutus ei korvannut vahinkoa, vaikka korjaamo diagnosoi autosta vian vaihdelaatikossa. Turvaani kuuluu "kaikki vaihteiston sähköiset ja mekaaniset viat". Huomioikaa tähän vakuutukseen haksahtavat, että tämä yritys korvaa ilmeisesti vahinkoja vasta kun toimintakyky autossa on täysin menetetty = jää tien päälle. Vedotaan korvattavissa vioissa vain äkillisiin vikoihin, vaikka autoni vika alkoi äkillisesti, yritykselle äkillinen vika tarkoittaa toimintakyvyn menetystä. Mikäli auto vielä liikkuu niin tällöin auto on yrityksen mukaan ehjä, vaikka korjaamo löytäisi autosta vian. Olen kerran aiemmin käyttänyt kyseiseen autoon tätä turvaa ja tällöin noin 50% korvattiin, mutta korvaussumma oli niin pieni, että ilmeisesti ei tarvitukaan toimintakyvyn menetystä ja luotiin asiakkaalle positiivinen kuva yrityksen palvelusta..Ehdotin nyt tähän arvokkaaseen korjaukseen vastaantuloa 50%, mutta eivät tarttuneet siihenkään. Mieluummin jättävät autoon vian ja toivovat, että vika pysyy ennallaan, eikä tilanne pahene turvan voimassaoloaikana.

Réponse : AutoConcept Insurance AB
Väldigt bra bemötande. Vi fick hjälp med vår skada omedelbart utan krångel.

Réponse : AutoConcept Insurance AB
En savoir plus sur les différents types d'avis.