Auksjonen Avis

2 990
TrustScore 4 sur 5

4,2

Kjøpte en bil via privatperson der auksjonen var formidler for salget. Første auksjonsmegler savnet jeg kjappe responser ifra, det er da grunnen til 4 stjerner. Retter da videre en stor takk mot Krist... Voir plus

Vanskelig å få avklaringer om ansvarsforhold, når varene ikke har kvaliteten som er oppgitt, f.eks elektronikk som ikke fungerer... Har lært at utstyr på funksjonstestes ved utlevering, (uten unnta... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg hadde bemerkelig samtale med selger. Selgeren også fikset bilen som ny også ny service . Alt jeg opplevert i salgs prosessen var overraskende. Jeg kan anbefale denne bilforhandler 100 prosent. Jeg... Voir plus

L'entreprise a répondu

Dette var proffe greier , hadde mitt første kjøp og oppfølging rundt dette med kjøpe kontrakt osv virket meget proft Super tjeneste Om jeg skal si noe så koster det litt og kjøpe men samtidig så... Voir plus

1. Enchères en ligne
  2. Vente aux enchères de voitures

À propos de Auksjonen

Écrit par l'entreprise

Auksjonen er Norges største nettauksjon for kjøp og salg av brukte maskiner, kjøretøy og utstyr.

Vi er i dag en effektiv salgskanal for for næringslivet, privatpersoner, objekter for banker og finansieringsselskaper, samt avhending av konkursbo.

Det siste året er mer enn : 57.900 salg gjennomført gjennom vår nettauksjon, det er registrert mer enn 3 millioner bud og vi har hatt 18.8 millioner besøk på vår nettside. Mer enn 5.700 firmaer og 9.600 privatpersoner har solgt gjennom Auksjonen.no.

Vi annonserer også de fleste auksjoner på FINN.no, og næringsobjekter på internasjonale markedsplasser. Vi benytter også annonsering av slike objekter på Google og Meta.

Auksjonen.no har 140 ansatte, og mer enn 40 auksjonsmeglere over hele landet som bistår bedrifter med salg av brukte maskiner, kjøretøy og utstyr. Vi forenkler hele salgsprosessen for våre kunder, og har trygg betalingsløsning for både selger og kjøper.

Bien

TrustScore 4 sur 5

3 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(2 990)

940 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

knotete oppgjør

litt kostbar tjeneste når betaling/pengeoverføring fører til unødvendig mye papirarbeid.

Hei,
Takk for at dere deler tilbakemeldingen.

Vi beklager at oppgjørsprosessen opplevdes som knotete, og at dere erfarte unødvendig mye papirarbeid. Dette er ikke den opplevelsen vi ønsker å gi våre kunder.

Vi setter pris på innspillet deres, og tar det med oss i arbeidet med å forenkle både prosesser og rutiner fremover. Ta gjerne kontakt med oss direkte dersom dere ønsker at vi ser nærmere på saken deres.

Auksjonen

Veldig lettvint og flinke rådgivere

Alt gikk så lett når det først var solgt

4 mai 2026

Réponse de Auksjonen

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Veldig godt å høre at du opplevde prosessen som enkel og smidig, og at våre rådgivere leverte som forventet. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din!

Auksjonen

Enkel og grei måte å selge

Enkel og grei måte å selge. Får pris det markedet vil gi. Trygghet ved oppgjør.

Hei Kjell-Inge,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Veldig kjekt å høre at du opplever løsningen som enkel og trygg. Det setter vi stor pris på.

Velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Good experience

3 mai 2026

Hi Nizar,

Thank you for your feedback!

We’re glad to hear you had a good experience. It means a lot to us.

Welcome back anytime.

Best regards,
Auksjonen

Utstyr ble ikke satt utenfor gjerde…

Utstyr ble ikke satt utenfor gjerde etter stengetid som avtalt. Transportør måtte kjøre tom til Stjørdal. Elendig opplegg.

2 mai 2026

Hei Anders,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding.

Det er beklagelig å høre at utstyret ikke ble gjort tilgjengelig som avtalt, og at dette førte til en bomtur for transportør. Dette er ikke slik det skal være, og vi forstår godt frustrasjonen det medfører.

Vi ønsker gjerne å se nærmere på saken og følge dette opp videre. Setter pris på om du kan gi oss litt mer informasjon.

Ok........

Ok........

Hei Steven,

Takk for tilbakemeldingen!

Vi setter pris på at du tok deg tid til å gi oss en vurdering. Si gjerne ifra dersom det er noe vi kan gjøre enda bedre, vi tar gjerne imot innspill.

Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Enkelt og greit.

Enkelt og greit.

Hei Tore,

Takk for tilbakemeldingen!

Hyggelig å høre at du opplevde det som enkelt og greit, det er akkurat det vi ønsker.

Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Hei Lars-Mikkal,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding.

Det er leit å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med vår kundeservice. Dette ønsker vi gjerne å se nærmere på og lære av.

Setter pris på om du kan utdype hva som har skjedd, slik at vi får fulgt opp saken på best mulig måte.

Okay

Changing off Day to collect the stoff.

1 mai 2026

Hi Dagfinn,

We understand that changes to the collection day can be inconvenient, and we appreciate you bringing this to our attention. We will take this into consideration as we continue to improve our processes.

Best regards,

Effektivt og trygt kjøp

Effektivt og trygt kjøp, men synes gebyret er litt høyt.

1 mai 2026

Hei Idun,

Takk for tilbakemeldingen!

Så bra å høre at du opplevde kjøpet som effektivt og trygt, det er viktig for oss. Samtidig tar vi med oss innspillet ditt om gebyret, og setter pris på at du deler dette med oss.

Volvo XC90

Praktisk og oversiktlig handel

22 avril 2026

Réponse de Auksjonen

Takk for tilbakemeldingen! Veldig hyggelig å høre at du opplevde handelen som både praktisk og oversiktlig.

Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din.

Auksjonen

Everything has a good strukture.

Icant advise you anything. Everything is fine with you anyway.

Hello,
Thank you for your kind feedback. We are very pleased to hear that you experienced the process as well structured and that everything worked well.
We truly appreciate you taking the time to share your experience.
Auksjonen

Really wrong information in car ad that…

Really wrong information in car ad that cost me thousands Norwegian krones.

Hello,

Thank you for your feedback. We understand that this is a very unfortunate situation, especially when it leads to unexpected costs.

We are not able to see that there has been any previous dialogue between us, you, or the seller in this case. This is something we take seriously, and we are sorry to hear about your experience.

Super service

Super service, flott salg og alt gikk perfekt.
Bruker gjerne dere igjen.

26 avril 2026

Hei,

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding! Det er flott å høre at du opplevde både god service og et vellykket salg.

Ekstra hyggelig at du ønsker å bruke oss igjen. Det setter vi stor pris på.

Alt gikk smertefritt,

Alt gikk smertefritt,
enkelt og greit !

26 avril 2026

Hei,

Takk for hyggelig tilbakemelding! Veldig bra å høre at alt gikk smertefritt og at du opplevde prosessen som enkel.

Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din.

Auksjonen

Enkel og effektiv måte å handle på

Enkel og effektiv måte å handle på! Syns det blir i overkant mye dyrere enn budet, ellers ingenting å klage på!

29 avril 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din. Hyggelig å høre at du opplever løsningen som enkel og effektiv.

Vi forstår samtidig at totalsummen kan oppleves høyere enn selve budet. I tillegg til budet kommer auksjonsgebyr og eventuelle andre kostnader, og dette vises alltid før bud bekreftes slik at man har full oversikt før man legger inn bud.

Hyggelig at du ellers er fornøyd, og takk for at du deler opplevelsen din.

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Veldig hyggelig å høre at du opplevde servicen som den beste.

Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din, det motiverer oss til å fortsette å levere på høyt nivå.

Auksjonen

En høflig og profesjonell selger

En høflig og profesjonell selger. Bare positive ting.

28 avril 2026

Hei,
Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding! Det er flott å høre at du opplevde selger som både høflig og profesjonell.
Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din !

God og rask tjeneste

God auksjonstjeneste. Rask og kompetent hjelp etter budrunde.

28 avril 2026

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Veldig bra å høre at du opplevde både god oppfølging og rask hjelp etter budrunden.

Vi jobber hver dag for å gi en trygg og effektiv auksjonsopplevelse, så det setter vi stor pris på å få bekreftet.

Hei Aleksander,
Takk for at du deler tilbakemeldingen din. Dette er ikke slik vi ønsker at du skal oppleve oss.
Vi følger opp saken internt, og ser nærmere på dialogen og oppfølgingen du har fått.

Ta gjerne kontakt med oss direkte dersom du ønsker å utdype opplevelsen- det hjelper oss å forbedre oss.