Auksjonen Avis

2 980
TrustScore 4 sur 5

4,2

Vanskelig å få avklaringer om ansvarsforhold, når varene ikke har kvaliteten som er oppgitt, f.eks elektronikk som ikke fungerer... Har lært at utstyr på funksjonstestes ved utlevering, (uten unnta... Voir plus

Jeg hadde bemerkelig samtale med selger. Selgeren også fikset bilen som ny også ny service . Alt jeg opplevert i salgs prosessen var overraskende. Jeg kan anbefale denne bilforhandler 100 prosent. Jeg... Voir plus

L'entreprise a répondu

Dette var proffe greier , hadde mitt første kjøp og oppfølging rundt dette med kjøpe kontrakt osv virket meget proft Super tjeneste Om jeg skal si noe så koster det litt og kjøpe men samtidig så... Voir plus

L'entreprise a répondu

Nettsiden fungerte bra. Autobud muligheten var super. Fikk bilen som avtalt med selger. Kjøpte bilen usett og er så langt jevnt over fornøyd med kjøpet og kjøpsprosessen. Litt irriterende at bilen had... Voir plus

1. Enchères en ligne
  2. Vente aux enchères de voitures

À propos de Auksjonen

Écrit par l'entreprise

Auksjonen er Norges største nettauksjon for kjøp og salg av brukte maskiner, kjøretøy og utstyr.

Vi er i dag en effektiv salgskanal for for næringslivet, privatpersoner, objekter for banker og finansieringsselskaper, samt avhending av konkursbo.

Det siste året er mer enn : 57.900 salg gjennomført gjennom vår nettauksjon, det er registrert mer enn 3 millioner bud og vi har hatt 18.8 millioner besøk på vår nettside. Mer enn 5.700 firmaer og 9.600 privatpersoner har solgt gjennom Auksjonen.no.

Vi annonserer også de fleste auksjoner på FINN.no, og næringsobjekter på internasjonale markedsplasser. Vi benytter også annonsering av slike objekter på Google og Meta.

Auksjonen.no har 140 ansatte, og mer enn 40 auksjonsmeglere over hele landet som bistår bedrifter med salg av brukte maskiner, kjøretøy og utstyr. Vi forenkler hele salgsprosessen for våre kunder, og har trygg betalingsløsning for både selger og kjøper.

Bien

TrustScore 4 sur 5

3 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(2 980)

931 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Very good

Everything was as promised

23 mai 2026

Hi,

Thank you for the great feedback.

We’re very happy to hear that everything was as promised and that you had a good experience with your purchase through Auksjonen

Håpløs kundeservice!!

Auksjonen lovet at det ikke skulle bli noe styr etter salg. Ingen returrett ga jeg beskjed om hvis jeg skulle godta budet. Prøvde å ringe og sende flere mailer til kontaktperson i Auksjonen. INGEN SVAR. Ikke noe interesse å følge opp når de har fått pengene sine!

28 avril 2026

Hei Kjetil,

Det er leit å høre at du har hatt denne opplevelsen med oss.

Vi forstår at det oppleves frustrerende når du ikke får svar som forventet etter salget. Det er ikke den oppfølgingen vi ønsker å gi våre kunder. Send oss gjerne en e-post til post@auksjonen.no med auksjonsnummer og litt informasjon om saken, så skal vi se nærmere på hva som har skjedd og følge dette opp videre.

Hei Roger,

Takk for tilbakemeldingen!

Så bra å høre at handelen gikk ganske knirkefritt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Bra handel

Enkelt å greit å handle på auksjonen 😃

25 mai 2026

Hei Jørn-Petter,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen 😃

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Alt gikk fint !

Alt gikk fint !

Hei Ole Petter,

Takk for tilbakemeldingen.

Så bra å høre at alt gikk fint. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

lettvint

lettvint, god service, raske svar fra kundeservice

23 mai 2026

Hei Paul Erik,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen.

Så bra å høre at du opplevde handelen som lettvint og at du er fornøyd med servicen og responstiden fra kundeservice. Det setter vi stor pris på.

Utekjøkken

Auksjonen, betalingen og kontakt med selger gikk veldig fint for seg.

Hei Andre,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen.

Så bra å høre at du er fornøyd med handelen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Skilt var makulert

Skilt var makulert
Bilen ble omregistrert av Auksjonen.no før panten på bilen ble slettet

Hei Lars Erik,

Takk for tilbakemeldingen.

Vi forstår at dette oppleves frustrerende. Heftelser slettes normalt i etterkant av salget, og det kan i noen tilfeller ta litt tid før dette er oppdatert hos Brønnøysundregistrene. Når det gjelder skiltene beklager vi dersom dette har skapt utfordringer for deg.

Very good service

Very good service , it could be better if the 3 day pickup policy changed to 5 days

Hi Aleksandrs,

Thank you for the positive feedback. We really appreciate you taking the time to share your experience with us.

It’s also great to hear your input regarding the pickup timeframe. We understand that a 5-day pickup window could make the process easier in some situations, and we’ll make sure to take your feedback into consideration going forward.

Thank you again for choosing Auksjonen

Absolutt ræva

Absolutt ræva, fortsatt ikke fått papirene som mamgellapp servicehistorikk eller instruksjonsbok å sommerdekk
På toppen av aør har jeg heller ikke fått salgsmelding...
Jelvete.

Hei Per,

Det er leit å høre at du har hatt en så frustrerende opplevelse etter kjøpet ditt.

Jeg forstår at du fortsatt mangler dokumenter og utstyr som servicehistorikk, instruksjonsbok, sommerdekk og salgsmelding. Send gjerne en e-post til post@auksjonen.no med auksjonsnummeret ditt og en kort oversikt over hva som mangler, så skal vi se nærmere på saken og følge opp videre.

Auksjonen

Alle bare ble ikke levert til…

Alle bare ble ikke levert til transportfirma.Mangler 3 stk kabel gater

Hei Hallgeir,

Takk for tilbakemeldingen. Det var leit å høre at 3 stk. kabelgater manglet ved levering til transportfirmaet.

Send gjerne en e-post til post@auksjonen.no med auksjonsnummer og en kort beskrivelse av hva som mangler, så skal vi se nærmere på saken.

Auksjonen

Mva og auksjonsgebyr vises ikke flere…

Mva og auksjonsgebyr vises ikke flere steder som gir inntrykk av at det du kjøper er billigere enn det er. Å gi autobud fungerer heller ikke særlig bra og er buggy

Réponse de Auksjonen

Takk for at du deler tilbakemeldingen din med oss. Vi synes det er leit å høre at du opplevde dette som uklart.

Vi forsøker å være så tydelige som mulig rundt priser og kostnader gjennom hele budprosessen. Under både «Gi bud» og «Autobud» vil du kunne se om objektet er med eller uten mva, samt hvilket auksjonsgebyr som gjelder. Før et bud bekreftes får du også opp en totaloversikt som viser budsummen, eventuell mva og auksjonsgebyr samlet.

Når det gjelder autobud-funksjonen setter vi stor pris på at du sier ifra om opplevelsen din. Tilbakemeldinger som dette hjelper oss med å forbedre løsningen videre.

Auksjonen.no

Good and easy

Good and easy

Réponse de Auksjonen

Thank you for your review!
We’re happy to hear that you had a good and easy experience with us. That’s exactly what we aim for.

Thank you for choosing Auksjonen.no, and welcome back anytime!

Auksjonen

Auksjonen var profesjonelt og veldig…

Auksjonen var profesjonelt og veldig praktisk. God oppfølging av kundeservice. Anbefales!

Réponse de Auksjonen

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!
Så hyggelig å høre at du opplevde handelen som profesjonell og praktisk, og at du er fornøyd med oppfølgingen fra kundeservice. Det setter vi stor pris på.

Takk for anbefalingen – og velkommen tilbake til Auksjonen.no!

Very goo...

Very goo.. .

Hi Badr,

Thank you for your feedback! We’re happy to hear you had a good experience with us.

Blomsterkasse m hjul

Hei
Det var mangler på varen,prøvd å reklamere på varen.
Men det fikk jeg ikke.
Skuffende.
Mvh
Heidi Olsen Lie

Hei Heidi,

Takk for tilbakemeldingen. Det er leit å høre at varen ikke svarte til forventningene dine, og at du opplevde reklamasjonsprosessen som skuffende.

Vi forstår frustrasjonen dette kan skape, og tar med oss tilbakemeldingen videre i arbeidet med å forbedre kundeopplevelsen.

Auksjonen

Jeg kjøpte en MC hos en privatperson…

Jeg kjøpte en MC hos en privatperson gjennom Auksjonen og denne ble beskrevet som værende uten kjente feil og i god stand. Den viste seg å være full av feil og ikke sikker å kjøre med

16 novembre 2025

Hei Per,

Takk for tilbakemeldingen. Det er leit å høre at motorsykkelen ikke svarte til forventningene og at du opplevde feil som ikke var opplyst om i annonsen.

Vi forstår at dette er frustrerende, spesielt når objektet er beskrevet som i god stand. Vi anbefaler at du tar saken videre med selger skriftlig, og dokumenterer feilene som er avdekket.

Auksjonen

Alt gikk raskt og korrekt for seg

Alt gikk raskt og korrekt for seg. Selger kjørte traktor ned på leverings sted som han strengt tatt ikke måtte.

Så langt er jeg fornøyd. Regner med at alle funksjoner virker om det ikke er nevnt i salgs oppgaven.

MVH Even

Hei Even,

Takk for tilbakemeldingen! Så bra å høre at du hadde en god opplevelse med selger.

Vi håper traktoren svarer til forventningene, og setter pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Auksjonen

Enkelt og trygt å selge hos dere

Ble veldig godt tatt i mot, og en trygg handel

Hei Jan Olav,

Takk for hyggelig tilbakemelding! Så bra å høre at du følte deg godt tatt imot og opplevde handelen som trygg.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Øyvind,

Takk for tilbakemeldingen og for 5 stjerner! Vi har både norske og utenlandske kunder på plattformen, men vi tar med oss innspillet ditt videre.