Op 13 augustus 2026 een bestelling geplaatst, waarbij op de website stond, levering 1 a 2 werkdagen. Besteld en betaald. 11 dagen later nog steeds geen verzend bevestiging en of levering. De en... Voir plus
L'entreprise a répondu
achterlicht besteld , in de webshop groen vinkje op voorraad , maar na 4 dagen nog niets , navraag bij slechte gebrekkig engelse medewerkster duurt nog 5 dagen. telefonisch krijg je computer met veel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het is een vlotte levering geweest , het bestelde artikel was in drie dagen in huis . Klantenservice heeft de juiste info gegeven over de toepasbaarheid van het artikel. Het prijsverschil met de deale... Voir plus
L'entreprise a répondu
Uw webwinkel voor ✓ Voordelige auto-onderdelen ✓ Remmen ✓ Uitlaten ✓ Filters en nog veel meer – Bestel alles voor uw voertuig voordelig goedkop online
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Ik had voor mijn Renault Travel bus uit 1997 een rubber blokje nodig voor het rempedaal. Nergens te krijgen. Totdat ik de website van Auto Onderdelenexpert raadpleegde. Ik kreeg hulp bij het zoeken (Men wilde het framenummer weten) en na een week werd het blokje rubber ergens vanuit Polen(!) naar mij toegestuurd. Daar kan mijn Renaultgarage een punt aan zuigen, want die kon niet leveren. Hoffelijk, accuraat en tot diensten bereid. Bravo!

Onderdeel paste niet !
Volgend jullie site was dit het juiste onderdeel , maar blijkbaar dus niet .
Mvg
Jouri de Geus

Réponse de Auto Onderdelenexpert - Netherlands
Heb het pakket snel ontvangen wat ik had besteld zou zo weer bij hun bestellen

Réponse de Auto Onderdelenexpert - Netherlands
Alles is netjes verlopen ik ben tevreden tot volgende aankoop.

Hooftrempomp fort focus
uitstekend product zeer goede kwaliteit en snelle levering.

Réponse de Auto Onderdelenexpert - Netherlands
Tot mijn spijt was de door mij bestelde tankdop niet de juiste.
Ondanks dat de tankdop de juiste specificaties voor mijn auto had, type bouwjaar enz. De tankdop paste prima op de tank echter het klepje kon niet meer dicht. Omdat de orginele tankdop bij een brandstofdiefstal zo beschadigt was moest ik de nieuwe verzagen om het klepje dicht te krijgen. Had ik de tijd gehad dan had ik hem "mogelijk" wel kunnen ruilen.

Réponse de Auto Onderdelenexpert - Netherlands
EGR klep gekocht omdat ik dacht dat de oude stuk was, achteraf niet het geval maar gekocht voor een bodemprijs dus nu heb ik in ieder geval een reserve!
Vrij vlot geleverd.

Réponse de Auto Onderdelenexpert - Netherlands
Prima verzorgd allemaal en redelijk snelle levering
Het zou wel fijn zijn als de verwachte leverdatum vermeldt zou worden bij het bestellen van het materiaal
Ik heb naast mijn pijlstok mijn ruitenvloeistof niet binnen gehad bij mijn bestelling.

Réponse de Auto Onderdelenexpert - Netherlands
Paste perfect voor mijn auto, een opmerking,betaalde € 84 CT voor de oliepeistok en was ruim €13 kwijt aan verzendkosten. erg van de vele.😭