Baristashopen Scandinavia AB Avis

1 861
TrustScore 5 sur 5

4,8

Verkligen en fantastisk upplevelse att beställa kaffe från dem. Beställnings- och leveranssystemet kunde inte vara närmare perfekt. Leveransen sker automatiskt när du lägger din beställning, och den... Voir plus

Var på jakt efter en Rocket Espresso Mozzafiato Cronometro V och de hjälpte till att få fram en fast den slutat tillverkas. Ringde, talade in på mobilsvar och mailade för att hålla en uppdaterad... Voir plus

Som vanligt otroligt snabb leverans. Min telefon råkade dock ut för en olycka, så jag kunde inte komma åt sms:et med koden jag behövde för att hämta ut paketet. Jag ringde och fick bra hjälp från en... Voir plus

1. Boutique de café
  2. Fournisseur de machine à café
  3. Grossiste en café
  4. Boutique de cadeaux
  5. Magasin de matériel de cuisine
  6. Grossiste de thé

Baristashopen - Sveriges färskaste kaffebutik på nätet! Färskrostat specialkaffe, espressomaskiner, kvarnar, tillbehör, teer - allt det senaste av högsta kvalitet till riktigt bra priser med blixtsnabba leveranser av lagervaror Vi vill ge alla en bättre och färskare kaffeupplevelse, så därför har vi valt att specialisera oss på att leverera det bästa inom kaffe och te. Vi är oberoende leverantörer och tar in de produkter vi tycker bäst om själva. Kaffe- och Espressomaskinerna samt tillbehören vi säljer håller högsta kvalitet och är noga utprovade av vår testpanel.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

(1 861)

24 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bästa servicen

Super trevlig service och otroligt snabb leverans. Kommer garanterat köpa alla mina kaffe tillbehör till min maskin här ifrån. Har man någon fråga eller känner sig osäker har barista shopen svar på det.

31 octobre 2024

Snabb leverans utan problem

Snabb leverans utan problem. Har aldrig upplevd problem under de 4-6 åren jag har handlat här

28 octobre 2024

Réponse de Baristashopen Scandinavia AB

Underbart att höra och tack för att du är en trogen kund!

Nöjd kund efter klagomål

Min erfarenhet som egen företagare är att den nöjdaste kunden är den som klagat och blivit bra behandlad.
Efter några turer runt vår kaffekvarn är nu allt löst till vår belåtenhet.

Ska definitivt kolla sortimentet för att se om något annar tilltalar mig.

24 septembre 2024

Snabb leverans och toppenservice

Snabb leverans och toppenservice! Jag hade telefonproblem men fick hjälp direkt. Teet är jättegott. Tack!

9 septembre 2024

Réponse de Baristashopen Scandinavia AB

Kul att höra att du är nöjd. Ge oss gärna återkoppling på hur vi kan göra för att nå upp till 5 stjärnor. Ha en bra vecka /Erik, Baristashopen

Katastrof

Katastrof. Leveranserna går till fel adress och enligt deras villkor ska man betala 250 kr om man inte hämtar paketet.

24 mai 2024

Réponse de Baristashopen Scandinavia AB

Hej, du beställde tjänsten varubrev för din order. Varubrev delas ut till brevlådan, hängs på dörren eller går till ombud. Brevbäraren har noterat leveranshinder på din adress och därmed har varubrevet gått till ombud (1000 meter från din adress). Detta informerar vi om vid beskrivningen av tjänsten för varubrev och i våra villkor. Eftersom du meddelat att du inte vill ha varorna du beställt, så har vi nu skickat en retursedel som du betalar en returavgift för (dras vid återbetalningen). Tråkigt att du inte är nöjd med Postnords tjänst varubrev. Den fungerar på detta sätt. Vi upplyser om detta och det är inget vi kan ändra på tyvärr. Mvh, Erik, Baristashopen

Kund i över 10 år, alltid nöjd!

Varit kund i över 10 år och har alltid varit nöjd! Riktigt bra utbud och service när man behöver det och jag beställer aldrig från någon annan butik när jag behöver kaffe. Har tyvärr inget lokalt eller med den kvalitén jag önskar som jag kan stötta så då blir det återkommande beställningar från Baristashopen istället. Rekommenderas varmt!

23 mai 2024

Godkänner ej reklamation

Snabb leverans. Tyvärr godkänner företaget inte en reklamation trots att de sålt en produkt vars syfte inte är det som Baristashopen har marknadsfört produkten som. Kommer inte att handla här igen.

2 avril 2024

Réponse de Baristashopen Scandinavia AB

Hej! Det är inget fel på produkten, därav ingen reklamation. Vi har erbjudit dig att skicka tillbaka produkten och få pengarna tillbaka. Det erbjudandet står fast.

Kvalite och service

Kvalite och service! Kommer definitivt handla här igen.

30 mars 2024

Tack så mycket Simon! Uppskattar dig tillbaka! <3