Verkligen en fantastisk upplevelse att beställa kaffe från dem. Beställnings- och leveranssystemet kunde inte vara närmare perfekt. Leveransen sker automatiskt när du lägger din beställning, och den... Voir plus
Var på jakt efter en Rocket Espresso Mozzafiato Cronometro V och de hjälpte till att få fram en fast den slutat tillverkas. Ringde, talade in på mobilsvar och mailade för att hålla en uppdaterad... Voir plus
Varit kund i över 10 år och har alltid varit nöjd! Riktigt bra utbud och service när man behöver det och jag beställer aldrig från någon annan butik när jag behöver kaffe. Har tyvärr inget lokalt elle... Voir plus
Som vanligt otroligt snabb leverans. Min telefon råkade dock ut för en olycka, så jag kunde inte komma åt sms:et med koden jag behövde för att hämta ut paketet. Jag ringde och fick bra hjälp från en... Voir plus
Baristashopen - Sveriges färskaste kaffebutik på nätet! Färskrostat specialkaffe, espressomaskiner, kvarnar, tillbehör, teer - allt det senaste av högsta kvalitet till riktigt bra priser med blixtsnabba leveranser av lagervaror Vi vill ge alla en bättre och färskare kaffeupplevelse, så därför har vi valt att specialisera oss på att leverera det bästa inom kaffe och te. Vi är oberoende leverantörer och tar in de produkter vi tycker bäst om själva. Kaffe- och Espressomaskinerna samt tillbehören vi säljer håller högsta kvalitet och är noga utprovade av vår testpanel.
Verkstadsgatan 22A, 27539, Sjöbo, Suède
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
I have only praise for the lovely people working there:
- helped me change an existing order to a completely different, more expensive item
- communicated quickly and concisely all the way through the order process
- gave me updates, this being a very long order
- overall extremely friendly and professional
Snabb leverans och otroligt bra kundsupport när ett problem uppstod. Jag kommer definitivt återkomma!
Mycket bra service. Bra bemötande och ultrasnabb leverans av bra kvalitet. Återkommer såklart.
Bra kundservice som visste vad jag behövde för reservdel.
Helt ok pris och snabb leverans hem till brevlådan. Som förväntat.
Bra beskrivningar, lättnavigerat, snabba. Schysta regler för fri frakt.
Snabba som attan, trevligaste mest tillmötesgående kundservicen på nätet. Tack Erik!

Réponse de Baristashopen Scandinavia AB
Snabbt och smärtfritt på alla sätt! Rekommenderas starkt!
Otroligt bra kundservice som ringer mig direkt och bad om ursäkt för att de inte kunde skicka varorna samma dag. Varorna skickades nästa dag istället vilket var helt ok. Andra leverantörer brukar inte ens höra av sig
Alltid snabb hantering från att jag lägger beställning tills dess att de skickar beställningen.
Baristashoppens paket är dessutom alltid effektivt förpackat, extra plus för det.