Oplichters. Staat ook bij politie bekend als oplichterssite. Webshop ziet er keurig uit, na betaling krijg je allerlei andere 'super'aanbiedingen. T&t deed niets, mail gestuurd, geen reactie, na 3 wek... Voir plus
Bayuna
Lisez les avis des autres
Schoenen van Salomon besteld 2 paar, echter niets ontvangen. Track&trace code klopt niet, blijft op shipping staan. Oplichters. Nietbezorgd.nl ingeschakeld en ga aangifte doen. Reageren met een nietsz... Voir plus
Deze site is een scam! Heb schoenen besteld en betaald maar deze niet geleverd gekregen. Naar aanleiding hiervan nietbezorgd.nl ingeschakeld in de hoop dat zij iets voor me kunnen betekenen voor w... Voir plus
Heel dom van mij om niet eerst de reviews te lezen alvorens te bestellen. Ik heb enkele dagen geleden een trui besteld en betaald uiteraard. Bij navraag waar mijn artikel bleef, geen reactie. Telefoo... Voir plus
Oplichters
Slechts 1 artikel van de 2 geleverd en geen contact meer te krijgen om te willen retourneren; ze reageren nergens meer op. Stelletje oplichters, € 65,- kwijt 🤬
oplichter
oplichter, de bestelling in nooit aangekomen ik heb meerdere keren email en geen reactie echt jammer.
TRAP er niet in!!!!
Schoenen besteld en betaald en nooit iets ontvangen. Had niet naar de reviews gekeken helaas. Ik ben mijn geld kwijt mensen, hoop dat jullie er niet intrappen.
Terug mailen doen ze niet en het telefoonnummer die erbij staat werkt niet.
Dit zijn pure oplichters!
Oplichters!!!bestel nooit bij Bayuna…
Oplichters!!!bestel nooit bij Bayuna retourneren is onmogelijk en je kan fluiten naar je geld ze beloven je het geld terug te storten maar dat liegen ze. Kwaliteit van de producten op hun webshop is zooo slecht totaal anders dan wat je op de foto’s ziet. Zonde van je geld om maar 1 euro uit te geven kwaliteit is echt bedroevend.
Echt een zieke organisatie.
Bayuna veganuc haarolie scam.
Nou... ik heb 1 ster gegeven maar dat verdienen zij niet eens. 1 haar olie besteld, 2 min na bestellen toch van gedachten veranderd en gemaild om de bestelling te annuleren. Bijna 1 maand bezig geweest. Eerst werd een korting aangeboden, waarop ik nee antwoorden.
Ik zou mijn pakket binnen 5 dagen krijgen, maar kreeg het pas na 1 maand.
En ja hoor... de bestelling klopte niet. Ik had veganic haar olie besteld maar kreeg een fles met andere logo. Vervolgens gemaild dat de bestelling niet klopt, en hun antwoord was productie fout, maar volgens hun was het het zelfde.
Nu vraag ik mijn geld terug... krijg ik niets meer te horen. Dood stilte. Bestel aub de veganic haar olie niet!!!!
Ik heb een tas besteld en krijg het…
Ik heb een tas besteld en krijg het niet. Wel is mijn betaling al geïncasseerd.
Hoog tijd dat ik maar weer een een sociaal-media campagne ga starten.
Groetjes bestelling 4062
Afschuwelijk
Afschuwelijk! Als je iets wilt retourneren word het onmogelijk gemaakt. Eerst bieden ze allerlei kortingen op het product en als je niet akkoord gaat en wilt retourneren dan blijft het stil. Totdat Klarna je boetes geeft omdat je niet betaald! Koop hier nooit iets! Volle pond betaalt voor product wat retour moest. Om te janken
Bestelling nooit ontvangen.
Ik heb op 11 februari een bestelling gedaan en tot nu nog niets ontvangen. Bij elke mail die ik stuur, krijg ik een mail terug dat ze hun best doen om het zo snel mogelijk op te sturen. Op mijn mail dat ik mijn geld terug wil, wordt met ditzelfde antwoord gereageerd. Nooit wat bestellen daar!!!!!
Ze doen niet wat ze bloven
Wil wat terug sturen beloven ze geld te storten nu weer een maand verder nog niks op mijn rekening
Ik zou er niet gaan bestellen ook al lijkt de prijs zo mooi je bent geld kwijt als er iets niet bevalt
Mocht ik alsnog geld wel krijgen zal ik het laten weten er nu 4 maanden mee bezig
Ik had twee jassen besteld met een maat…
Ik had twee jassen besteld met een maat groter dan me eigen maat en nog waren ze te klein. En na dat ik een retour formulier had aan gevraagd krijg ik te horen of ik ze niet aan familie leden kon geven ik had gezegd dat ik niemand had
Toen kreeg ik te horen dat ik 50% terug zou krijgen en ik heb niks terug gekregen
En ze regeren niet meer op mijn mailtjes dus mensen trap er niet in oplichters
beschadigd en gebruikt product geleverd, wordt niet terug genomen
Product werd zeer slecht verpakt beschadigd en gebruikt geleverd. Dit bedrijf weigert het terug te nemen. Tenenkrommend is ze dan ook nog zeggen hun beleid is geen terugname, omdat dat niet goed voor het milieu is.
Al 6 weken geleden jassen besteld
Al 6 weken geleden jassen besteld. Nog niks binnen en paar keer gemaild en steeds zeggen ze dat ze onderweg zijn. Zijn echt oplichters! Mensen let op bestel hier echt niks!
Zo slecht
Zo slecht, trap er niet in zit al 2maanden te wachten op bestelling krijg steeds te horen is onderweg terwijl track code niet bekend is !!! Zo schrijnend dat ze je zo ook nog aan het lijntje houden !!!
Mensen ga dit nooit doen !!!!!
Wat een oplichterij
Wat een oplichterij! De site ziet er goed uit maar komt de kleding binnen dan is de kwaliteit echt slecht! Retour sturen? Welnee, ze zeggen: dit is een aanbieding, u krijgt geen retour!! Wat erg dit! Ben voor €137 opgelicht! PAS OP MENSEN!!!!!!
Zit nu 2 weken te wachten hoor niks…
Zit nu 2 weken te wachten hoor niks reageren nergens op ben me 70 euro kwijt geen jas koop hier nooit wat zijn 1e klas oplichters vieze honden zijn jullie kaffers
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring, bestelling wordt niet geleverd. Op mijn herhaaldelijke mail komt telkens uitgebreid antwoord, met uitleg en excuses, maar levering ho maar. Geld weg!!!!!
NIETS KOPEN ONBETROUWBAAR
Ze beloven van alles maar nog steeds mijn geld niet terug. Provider werkt niet, geen retour nummer krijgen als je het terug wil sturen. Kortom dit ruikt naar oplichting. Radar maar eens benaderen. Dus POTENTIËLE KOPERS DOE HET NIET
Oplichting meld je Aangifte
Bij deze Grootste Oplichter 2 pakken besteld van 135 euro.Nooit iets ontvangen.
Ik raad jullie aan om aangifte te doen.
Hoe meer aanmeldingen
hoe beter dan kunnen ze aktie ondernemen op Bayuna
Slecht bedrijf haalt alles uit china
Slecht bedrijf haalt alles uit china
Je kan beter je geld in de prullenbak gooien
SCAM!!
SCAM!!! Don't buy. After a month my product hasn't even been shipped yet. I contacted customer service asking for a refund and they just keep replying "it will arrive soon". It should have arrived in 5 days.