Oplichters. Staat ook bij politie bekend als oplichterssite. Webshop ziet er keurig uit, na betaling krijg je allerlei andere 'super'aanbiedingen. T&t deed niets, mail gestuurd, geen reactie, na 3 wek... Voir plus
Bayuna
Lisez les avis des autres
Schoenen van Salomon besteld 2 paar, echter niets ontvangen. Track&trace code klopt niet, blijft op shipping staan. Oplichters. Nietbezorgd.nl ingeschakeld en ga aangifte doen. Reageren met een nietsz... Voir plus
Deze site is een scam! Heb schoenen besteld en betaald maar deze niet geleverd gekregen. Naar aanleiding hiervan nietbezorgd.nl ingeschakeld in de hoop dat zij iets voor me kunnen betekenen voor w... Voir plus
Heel dom van mij om niet eerst de reviews te lezen alvorens te bestellen. Ik heb enkele dagen geleden een trui besteld en betaald uiteraard. Bij navraag waar mijn artikel bleef, geen reactie. Telefoo... Voir plus
Dat zijn grootste oplichters,ik heb jas…
Dat zijn grootste oplichters,ik heb jas besteld van 100€ die niet eens 10€ waard is,ik wou terugsturen maar kreeg geen antwoord van,contact met Klarna gehad ,en hun willen allen maar hun geld ,want hun interesseert niet dat hun klant opgelicht is,klarna is gewoon bank niks meer,ik zou 80% terug van de winkel Terugkrijgen maar tuurlijk krijg je ook helemaal niks,aangifte bij de politie kan ik niet doen want het is hún probleem niet.
Dus mensen oppassen bij bestelen bij Bayuna want zijn gewoon oplichters verkopen spullen uit china en plaatsen foto’s van Nederlandse winkels
Zelfs 1 ster verdienen ze niet!
Zelfs 1 ster verdienen ze niet!! In december dacht ik mooie winterjas te bestellen. Bleek een tussenjas te zijn. Aangezien ik me maat niet wist had ik er twee besteld. Zoals op de site uitgelegd staat hoe ik moest retourneren heb ik 3x om retourverzoek moeten mailen. Paar keer heen en weer via de mail contact gehad waarin opeens stond 100% terug betaling en producten mocht ik houden. Het bedrag staat nog steeds open bij klarna. Ik las vanavond op een fb dat het beste is aangifte te doen tegen beide. Dat ga ik van het weekend in orde maken.
Schandalig dec 2023 besteld en je…
Schandalig dec 2023 besteld en je krijgt echt niets!
Je wordt aan het lijntje gehouden!!!
Ben mijn geld kwijt 34,75€ gelukkig niet de hoofdprijs!
Je kunt beter iets meer betalen dan denken dat je een koopje hebt! Mensen wees gewaarschuwd!
NOOIT IETS HIER KOPEN!!
NOOIT IETS HIER KOPEN!!! Oplichters!
Verschrikkelijk bedrijf en oplichters, krijg al 3 maanden niet wat er besteld.
Elke keer robot mails dat order onder weg is
Telefonisch niet bereikbaar!
Wat een slecht bedrijf niet normaal
Wat een slecht bedrijf niet normaal
Ben al 3 maanden bezig om me geld terug te krijgen
Als je ze mail krijg je een standaard mail terug die niks met je vraag heeft te maken
Het zijn grote oplichters
Me geld zal ik nooit meer terug krijgen denk ik maar hun mij als klant ook niet
Dus mensen koop hier niks het zijn oplichters eerste klas denken totaal niet aan de klant alleen zakkenvullen
Scam
This website is a big scam. My order has never arrived and no answers to emails. The phone number probably does not even exist.
Al maanden bezig om iets retour te…
Al maanden bezig om iets retour te kunnen sturen. Of ze reageren niet of je krijgt een computer antwoord dat nergens op slaat. Gelukkig zit klarna er bij mij ook nog tussen. Die zijn ook hun gedrag aan het uit zoeken.
Oplichters
Inmiddels heb ik 2,5 maand contact over een winterjas. De jas is niet geleverd en ik vraag alweer 1 maand om teruggave van de kosten. Antwoord krijg ik van de chatbot Lea. Trap er niet in, 1 ster is al teveel. Wat een oplichters.
OPLICHTERS!!
OPLICHTERS!!! Koop hier niets. E-mail gestuurd met dat ik de koopovereenkomst wil ontbinden per direct. Twee maanden geleden besteld en nog niets ontvangen. Daar reageren ze op met een soort van automatisch gegenereerde mail dat de bestelling langer duurt dan verwacht terwijl ze wettelijk verplicht zijn binnen 30 dagen te leveren anders heeft te koper het recht om de koopovereenkomst te ontbinden en het betaalde bedrag terug te krijgen.
De slechste ervaring ooit spullen…
De slechste ervaring ooit spullen worden kapot geleverd er word beloofd om een korting te geven want terugsturen kan dus helemaal niet wat ik wel graag wou en komen de afspraken niet na betreft terug betalen ben nu al 2 maanden bezig via mail want telefoon word nooit beantwoord
Het zijn tot een zeker zin oplichters.
Het zijn tot een zeker zin oplichters.
Ze verkopen spullen die je op Temu kan kopen voor een veel lagere prijs. Wat natuurlijk gewoon als handel gezien kan worden maar de afhandeling van bestellingen lijkt op oplichting.
Track & trace code die niet bestaat.
Ik annuleerde de dag na mijn bestelling de order maar ze negeren dit verzoek door te reageren met een mail die niet ingaat op het verzoek tot annulering.
Dat betekent voor mij dat ik nu een derde partij aan het inschakelen ben omdat ze de wet aan het breken zijn.
Let op !!Grote oplichters het lijkt een…
Let op !!Grote oplichters het lijkt een officiële website maar je krijgt niks geleverd.
Je geld ben je kwijt.
Standaard e-mails ontvang je terug als reactie
Bayuna.nl synomiem voor OPLICHTING !
Wat jammer dat ik vóór het bestellen van twee jassen, niet eerst op Trustpilot heb gekeken!
Dan had ik zeker geen bestelling geplaatst bij Bayuna.nl, en mezelf een vervelende ervaring en verlies van mijn geld bespaard.
7 november 2023 bestelde ik twee jassen en betaalde deze via Klarna.nl. Tot nu toe niets ontvangen!
De klantenservice van Bayuna is ronduit slecht. Telefonisch zijn ze onbereikbaar en mails die ik stuur worden nooit inhoudelijk behandeld. Ik krijg slechts geautomatiseerde antwoorden met 'geruststellende' inhouden zoals: "Helaas kon het pakket niet bij u bezorgd worden en is het weer naar ons teruggestuurd".
Post.nl heeft nooit een bezorgpoging gedaan, want het is nooit aangekomen in Nederland.
Daarop probeerde ik de bestelling te annuleren. Nou, dat lukt dus niet. Dan krijg ik weer een automatisch berichtje: "Het pakket is inmiddels weer naar u verstuurd en kan daarom niet geannuleerd worden".
Weer een maand verder krijg ik weer een berichtje:
Wat ik ook probeer, ik krijg mijn jassen niet geleverd, kan de bestelling niet annuleren en persoonlijk contact met deze organisatie is onmogelijk.
Daarom moet ik vaststellen dat ik met een frauduleus bedrijf te maken heb. Kortom oplichting.
Het ergste van alles is dat Klarna, mij nu al een keer in het ongelijk heeft gesteld en de kant kiest van Bayuna en dat terwijl ik nog steeds niets heb ontvangen! Nu is de betaling weer even uitgesteld en zal Klarna wederom 'een onderzoek uitvoeren'.
Laat ze hier op Trustpilot de recensies maar eens lezen over Bayuna.nl. Dan wordt toch wel duidelijk dat het hier om een bedrijf gaat dat mensen oplicht.
OPLICHTERS
OPLICHTERS, of je moet na 21 dagen nog vertrouwen hebben dat het geleverd wordt. Wat kan je hier tegen doen?? Help!!!
Oplichters
Via bankrelatie nu hun bank achterhaald, hier gaat brief heen inzake faciliteren oplichting.
Bestel niet bij deze webshop
Bestel niet bij deze webshop. Het zijn gewoon dieven die telefonisch niet bereikbaar zijn en je mails worden beantwoord met standaard knip en plakwerk teksten. Ik ga binnenkort een fb groep opstarten en tegen deze webshop en zal deze ook delen zodat andere hun ervaringen kunnen delen. Ik mail ze iedere dag en alsnog houden ze mij aan het lijntje. Dan hebben ze echt de verkeerde te pakken. Zie ook fb groep opgelicht door Bayuna
Producten NIET geleverd geld weg!
Op 21 december 2023 2 grote dekens besteld. Vandaag 10 februari 2024 nog steeds niet binnen. Klantenservice is er een van “lek m’n vestje “. Levering problemen, productie problemen. Ik heb vandaag een brief de deur uit gedaan met daarin een ingebrekestelling en sommering tot leveren van producten of geld retour storten. Wat een aanfluiting dit zeg!! Koop er alsjeblieft niks, je krijgt gewoon je spullen niet.
Een jas besteld
Een jas besteld, maar helaas niet geleverd. Meerdere keren een email verstuurd. Reactie: Een algemeen standaard antwoord. Bellen helpt niet want die wordt niet opgenomen.
Kortom je wordt gewoon niet geholpen. Je voelt je gewoon opgelicht.