De cursus ´Sieraden maken’ bij Beads & Basics is echt een aanrader! Het is echt een ontzettend leerzame cursus waar je creatief wordt uitgedaagd én je live online stap voor stap leert hoe je mooie sie... Voir plus

Zo knap dat Monique steeds uitdagingen aangaat en nu ook weer: een online cursus sieraden maken. Duidelijk uitgelegd, met veel enthousiasme en aandacht voor de deelneemsters. Ik hoop dat ze hiermee v... Voir plus

Beads and Basics is echt top! de online 8-weekse cursus is super leuk, duidelijk opgebouwd en je voelt dat het met veel zorg en enthousiasme wordt gegeven. Altijd heel leuk en professioneel contact v... Voir plus

Je moet 10 zakjes rocailles tegelijk bestellen wat ik kan begrijpen gezien de prijs alleen ik had de bestelling 10zakjes verkeerd gedaan en de vlg dag gelijk geb. Helaas dan moet je weer 10 zakjes bes... Voir plus

1. Magasin d'articles de loisirs

Kralen kopen en sieraden maken

4,6

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Goede kwaliteit, prachtige edelstenen, snelle verzendig en vriendelijke dames die service hoog hebben staan.

Ik bestel regelmatig bij Beads & Basics.
De kwaliteit van hun producten is erg goed, zowel de onderdelen, het koord als de kralen. Alles is goed en mooi. Voor mij belangrijk omdat ik mijn sieraden verkoop en ik verkoop alleen kwaliteit.
En dan de edelstenen! Wekelijks groeit het assortiment met de mooist stenen. Ik ben gek op edelstenen, het aabod van Beads & Basics is zeer verslavend.

Snelle verzending, goede bereikbaarheid en vriendelijke communicatie. Ik kan aan alles merken dat jullie passie hebben voor het bedrijf en jullie klanten.

Zeer tevreden!

Al verschillende keren besteld, heel tevreden erover. Mooi materiaal, netjes verpakt en snel geleverd.
Is er iets per ongeluk toch niet goed, geen probleem wordt direct opgelost op een fijne manier.
Ik blijf klant.

12 janvier 2023

Zeer aangename ,ervaring

Beste

wanneer ik met iets aan werken ben telt maar 1 iets en dat is zeer goed materiaal . En sinds ik bij jullie bestel
ben ik zeer tevreden 1 kleine tip die edelstenen die ik bij jullie gekocht zijn zeer mooi , maar ik zou het ik zou het interessant mocht er op de zakjes de naam even vermeld staan en die mystery box wauw ik was er echt enthousiast van één ding weet ik zeker doe zo verder jullie doen het prima

groetjes Lies

Dank jullie wel

Dank jullie wel

Regelmatig bestel ik bij Beads and Basics. Grote keuze, mooie en fijne materialen. Bij vragen is beads and basics op allerlei manieren bereikbaar en krijg je ook snel reaktie terug.
Altijd blij als ik mijn bestelling(en) mag ontvangen, met zorg en liefde ingepakt. Dank jullie wel.
Op naar de volgende bestelling.

Alexandra Arends Verbonden🪶💎

9 janvier 2023

Mooie sortering

Ik koop graag bij beadsandbasics vanwege hun mooie sortering. Ook de vlotte levering is super.

Leuke en uitgebreide webwinkel

Leuke en uitgebreide webwinkel. Bij mijn laatste bestelling kreeg ik er het Beads&Basics magazine bij, zo'n leuke verassing waaruit ik weer leuke ideeën heb opgedaan.

5 janvier 2023

Excellent customer experience

I regularly order from Beads and Basics and I always had a great customer experience. Good quality items, very fast delivery (I live in the Netherlands) and excellent support from the customer service (fast reply and problem solving, very kind assistance). I also appreciate their tutorials (fortunately they made them in English too!) I really recommend this shop.

6 janvier 2023