Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De cursus ´Sieraden maken’ bij Beads & Basics is echt een aanrader! Het is echt een ontzettend leerzame cursus waar je creatief wordt uitgedaagd én je live online stap voor stap leert hoe je mooie sie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zo knap dat Monique steeds uitdagingen aangaat en nu ook weer: een online cursus sieraden maken. Duidelijk uitgelegd, met veel enthousiasme en aandacht voor de deelneemsters. Ik hoop dat ze hiermee v... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Beads and Basics is echt top! de online 8-weekse cursus is super leuk, duidelijk opgebouwd en je voelt dat het met veel zorg en enthousiasme wordt gegeven. Altijd heel leuk en professioneel contact v... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de loisirs

Écrit par l'entreprise

Kralen kopen en sieraden maken

Coordonnées de contact

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Fijne webshop.

Fijne webshop.
Bestel je op tijd dan ligt het de andere dag al in de brievenbus! Leuke prijzen.
Blij mee.
X Willy

6 janvier 2023

Sieraden

Voor het eerst begonnen met zelf oorbellen makan.Wil ook andere dingen gaan maken.Al een paar keer wat besteld.Zeer snelle verzending.Wat ik handig vind is dat jullje voorbeelden erbij hebben staan wat je zelf kunt maken voor die sieraad.Kortom fijne webwinkel om wat te bestellen voor je benodigdheden.

11 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne winkel voor een hobbyist

Ik heb nu meerdere keren kunnen bestellen bij Beads & Basics. Service is altijd goed, snelle verzending en kwaliteit vind ik ook top. Ik vind het fijn dat ze voorbeelden en inspiraties geven met daarbij links zodat je de producten makkelijk kan bestellen.

Daarnaast hebben ze vaak nieuwe aanvullende producten, hierdoor kan je vaak kijken of je nog een losse bedel erbij wilt voor een simpele oorbel of ketting. Bijvoorbeeld hun edelstenen collectie!

En als je aanmeld voor hun nieuwsbrief zijn er nog best vaak leuke kortingen ;)

Kleine tip wel voor het bedrijf: als jullie een product niet meer verkopen, graag ook het voorbeeld of inspiratie item aanpassen of verwijderen.

7 janvier 2023

Fijne webshop!

Al een aantal bestellingen geplaatst en alles komt altijd snel binnen. De laatste keer was er iets kleins niet helemaal juist maar gelijk gemaild en direct een goede oplossing. Ik ben fan!

17 novembre 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Alles keurig

Alles keurig, netjes en snel ontvangen. Heel mooie kralen aan een goede prijs. Enkel van de nietstiften ben ik niet helemaal tevreden. Ze zijn redelijk dik en verkleuren na enige tijd. Jammer dat er geen fijne vergulde nietstiften verkrijgbaar zijn.

18 novembre 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

Je moet 10 zakjes rocailles tegelijk…

Je moet 10 zakjes rocailles tegelijk bestellen wat ik kan begrijpen gezien de prijs alleen ik had de bestelling 10zakjes verkeerd gedaan en de vlg dag gelijk geb. Helaas dan moet je weer 10 zakjes bestellen dat is jammer. Je kan evt 4 zakjes in een gewone envelop doen postzegel erop en klaar zo kom je de klant tegemoet

15 novembre 2022
Logo de Beads & Basics

Réponse de Beads & Basics

Helemaal begrijpelijk dat het minimum order bedrag vervelend is, zeker als je een foutje gemaakt had in je bestelling.
Helaas komt dit zo veel voor, 'even' 1 of 2 items die (nog) nodig zijn dat we geen uitzonderingen maken op het minimum order bedrag. Een paar postzegels zijn door het gewicht vaak zelfs duurder dan het contract dat we met PostNL hebben.
Omdat er ook nog heel veel andere kosten bij komen kijken hanteren we nu een paar jaar een minimum order bedrag van 10,- (Mede door een paar dure lessen in de tijd dat we dit niet hadden)
Meer info en rekenvoorbeelden vind je via https://www.beadsandbasics.com/nl/service/minimum-orderbedrag/

We willen graag dat Beads & Basics nog heel lang blijft bestaan dus hopen op je begrip :)

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus