Ik kocht een inbouwvaatwasser en heb Topservice gekozen (Wanneer u de Top Service afsluit wordt het apparaat op een door u gewenste en aangegeven plaats neergezet. Dit kan eventueel ook de 1e of 2e et... Voir plus
Lisez les avis des autres
Inbouwvriezer besteld, was op voorraad en wordt de dag erna geleverd. Vóór 23:00 de avond voor de levering keurig een e-mail met dagdeel/tijdslot van de levering. Half uur van tevoren nog eens gebeld... Voir plus
Uitstekend bedrijf, duidelijke website, alles zoals beloofd. Op 13 juli is bij ons een Bosch vrieskast bezorgd. De (toch wel forse) kast moest naar de 2e verdieping, twee smalle trappen op. De 2 manne... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Beterwitgoed
Coordonnées de contact
Vaatwasser besteld met topservice
Vaatwasser besteld met topservice. Blijkt bij levering dat deze niet op oude slangen kan worden aangesloten. Volgens winkel had ik dat kunnen weten. En had ik ervoor moeten zorgen dat ik alles op orde had. De afmetingen van de slangen had ik op de bouwtekening kunnen zien. Vooral de toon van mevrouw vond ik erg onaangenaam. Ik betaal voor extra service omdat ik zelf geen vaatwasser kan aansluiten. En een bouwtekening lezen is ook niet echt mijn dagelijkse bezigheid. Een beetje begrip en goed advies hoe ik alsnog de machine kan aansluiten zou me erg geholpen hebben. Best jammer dit.
Het enige wat goed is bij dit bedrijf…
Het enige wat goed is bij dit bedrijf was de gunstige prijs van de Miele wasmachine. Zoek alles goed Zelf !!! uit als U daar koopt. Als je belt is men vriendelijk wanneer je koopt, maar daarna is de service waardeloos Telefonisch word onvriendelijk behandeld,slechte uitleg,en wil je toch iets meer service had ik bij een andere
winkel moeten kopen. En de topservice is alleen afleveren en plaatsen en voor de rest zoek het zelf maar uit😐 Telefonisch krijg je iedere keer een andere opmerking terug en Ik had beter moeten lezen😐 pffff
Prima bedrijf.
Prima bedrijf.
Jammer dat de levertijd die via de website getoond werd niet haalbaar was. Maar het was het wachten waard.
Keurige nette, vriendelijke (en ook Nederlands sprekende) bezorgers. Uitermate voorzichtig met het naar binnen brengen van de koel/vries combinatie, op 2-hoog, het ging allemaal maar net in de lift en door de deuren heen.
Enne, de prijs zoals afgesproken in januari gold ook in februari nog!
Zeker een aanrader dit bedrijf.
Luxer model ontvangen
Wij hadden een vriezer en een koelkast besteld, echter waren die toch niet op vooraad bij de leverancier. We hebben voor het zelfde bedrag een luxer model ontvangen. Heel erg blij mee, bedankt!
Top service
Goede, snelle en vriendelijke communicatie. Komen afspraken qua levering keurig na. Tevens denken ze mee als er een apparaat niet leverbaar is! In een week tijd een vaatwasser en wasmachine besteld en ben meer dan tevreden over de service en contact van dit bedrijf! Beveel ze zeker aan!
Keurige levering in het aangegeven…
Keurige levering in het aangegeven tijdvak. Netjes half uur van te gebeld. Dag van te voren krijg je een bericht in welk tijdvak ze langskomen. Dat bericht zou voor het gemak niet om 23:00 moeten komen maar wat eerder. Vaatwasser zelf geïnstalleerd en de oude hebben ze meegenomen. Ik kan weer fijn wasjes draaien.
Droger aangeschaft
Droger aangeschaft, het model wat we hadden gekozen bleek niet op voorraad. Direct na bestellen kregen we bericht dat ze ons het meer uitgebreide model zouden sturen met dus extra functies, zonder dat we hoefde bij te betalen. Super deal voor ons natuurlijk!
Levering ook perfect op de afgesproken dag. Kundig naar boven gebracht en zelfs helemaal aangesloten met de afvoerverdeler. Kan niet anders zeggen dan top service.
Vaatwasser (Siemens) besteld
Vaatwasser (Siemens) besteld:
A) nergens goedkoper
B) telefonisch uitstekend advies
C) aflevering stipt
D) montage perfect
Heb veel ervaring (gezien onze leeftijd) met bestellingen / afleveringen maar nog nooit zo’n perfecte monteur (DIM!) meegemaakt.
Conclusie: AANRADER!
Goede ervaring met levering wasmachine
Wij hebben een Bosch wasmachine besteld bij Beterwitgoed. Helaas was het door mij zorgvuldig uitgezochte model niet meer leverbaar. Ik kreeg een dag voor levering per mail een nieuwer model aangeboden voor de zelfde prijs als de bestelde wasmachine. Na wat gegoogeld te hebben bleek dit een goed alternatief te zijn en we hebben het alternatief geaccepteerd.
De bezorging was netjes. De wasmachine is naar de 2de etage gebracht en daar aangesloten. Ze hebben een proef was gedraaid. Na 10 minuten wassen hebben ze de oude wasmachine naar beneden gebracht en zijn ze naar de volgende klant gegaan.
Min puntje de sticker met daarop type en serienummer zit aan de achterkant van de wasmachine, de wasmachine moet weer van de plak om de informatie te lezen.
Wasmachine aangeschaft
Wasmachine aangeschaft. Helaas meteen al een mankement.. Bij een was van 95 graden krijgen we meteen storing. Beterwitgoed verleent hier dus geen service/garantie voor.
Na het leveren en betalen trekken ze overal de handen vanaf.. We moeten het zelf maar regelen via AEG..
inmiddels twee keer een klacht neergelegd, maar het komt erop neer dat we het maar uit moeten zoeken..
Een koude douche dus voor beterwitgoed..
Ik wacht een koelkast
Ik wacht een koelkast, maar niet juist antwoorden, maar niet trackingcode, niet artikel. Laatste keer informatie: volgende werkdag (maandag) "sturen". Alleen "blablabla" 5 dagen - koelkast meer (?) dagen - de "winkel" site op mijn geld. Hele traag winkel, met slecht klantenser ice. Nooit meer... 1902612 nu annulering.
Een koelvriescombinatie besteld en…
Een koelvriescombinatie besteld en vooraf betaald. Ik zou vooraf de levering een dag van te voren e-mail krijgen. Tot 23.00u gewacht. Niets gehoord, onduidelijk hoe nu verder?
Na 23.30u toch een e-mail gekregen over tijdstip😀De volgende dag netjes op het aangegeven tijdstip de koelvriescombinatie geleverd en excuses gekregen over het verlate tijdstip.
Topper
Bestelling, wasmachine en droger, levering en betaling bij levering prima verlopen. Ook goede correspondentie over levering nieuwer type wasmachine. Plaatsing door vriendelijke man, die het wel wat te druk had, ook top. We zijn heel tevreden. En dan ook nog eens voor een lage prijs.
Bosch stofzuiger gekocht 209 euro
Bosch stofzuiger gekocht 209 euro. Zo te zien aan de beschadigde plastic verpakking en haartjes aan de zuigmond een tweede kans item. Dit werd niet meegedeeld, maar 40 euro onder de normale going prijs niet zeuren. Eens kijken of er stof in de zak zit...Geen zak! Oude eruit gehaald en vergeten een nieuwe erin te stoppen? Kan niet; stofzuiger is zeer moeilijk te sluiten zonder zak. Veiligheidsitem van Bosch om de motor te beschermen; in de de gebruiksaanwijzing staat: niet gebruiken zonder zak! Oud e-mail adres om de garantie op de motor met 8 jaar te verlengen. Bijzonder aardige en behulpzame verkoopster, kreeg snel 4 (!!!!) zakken gratis opgestuurd. Al met al toch zeer tevreden.
Bestelling prima verlopen
Bestelling prima verlopen.
Bezorging ook een voldoende. Levering wel 1 dag uitgesteld en daar einde van de middag over gebeld (i.v.m. pech bezorger). Volgende dag wel zo goed als eerste aan de beurt. Vriendelijke bezorgers.
Wat ik minder prettig vindt is dat je moet tekenen voor onbeschadigde ontvangst. Dan verwacht ik dat het artikel ook uitgepakt wordt zodat je zelf even kan inspecteren. Dit wordt niet gedaan. Misschien als je het zelf aangeeft, maar dat heb ik niet gedaan.
Super snel en netjes geleverd
Super snel en netjes geleverd. Vrijdagmiddag besteld en maandag om 8.00uur al bezorgd. Oude ook netjes meegenomen. Zeker een aanrader.
De beste prijs, snelle en goede service!
Een Siemens wasmachine besteld. Ik was eerst wat huiverig gezien de wisselende reviews, maar dat was totaal niet nodig. De beste prijs, snelle en goede service! 's avonds besteld en de volgende middag al in huis. Twee vriendelijke mannen brachten met gemak, en zonder schade aan het apparaat of de woning, de wasmachine naar de 2e verdieping en sloten het aan. Binnen 10 minuten waren ze weer weg. We gaan hier zeker nog een keer bestellen!
WASMACHINE BESTELD ,BETAALD KRIJG IK…
WASMACHINE BESTELD ,BETAALD KRIJG IK EEN MAIL DAT HIJ NIET OP VOORRAAD IS DUS EN ZONDER OVERLEG WORDT ER EEN ANDER (BETER) MODEL GELEVERD VOLGENS HUN. HET ANDERE MODEL OPGEZOCHT OP INTERNET GEWOON STUKKEN GOEDKOPER. GEMAILD WAAROM ZE DINGEN VERKOPEN DIE SCHIJNBAAR NIET OP VOORRAAD ZIJN. GEEN ANTWOORD. UITEINDELIJK MIJN GELD TERUG GEKREGEN. SLECHTE SERVICE KOOP DAAR NOOIT MEER WAT
Keurige en snelle levering en…
Keurige en snelle levering en installatie van wasmachine
Snelle correcte service
Siemens WQ33G2D9NL warmtepomp droger Bij Beterwitgoed besteld. Geweldig bedrijf, doen wat ze beloven. Goed en snel contact via e mail. Avond van te voren al bericht gehad met het dagdeel van levering. 30 minuten voor levering werd ik even gebeld door de chauffeurs. Droger is op de 2e verdieping neergezet. Ik kan het iedereen aanbevelen om hier te bestellen!
En savoir plus sur les différents types d'avis.