Ik kocht een inbouwvaatwasser en heb Topservice gekozen (Wanneer u de Top Service afsluit wordt het apparaat op een door u gewenste en aangegeven plaats neergezet. Dit kan eventueel ook de 1e of 2e et... Voir plus
Lisez les avis des autres
Droger aangeschaft, het model wat we hadden gekozen bleek niet op voorraad. Direct na bestellen kregen we bericht dat ze ons het meer uitgebreide model zouden sturen met dus extra functies, zonder da... Voir plus
Inbouwvriezer besteld, was op voorraad en wordt de dag erna geleverd. Vóór 23:00 de avond voor de levering keurig een e-mail met dagdeel/tijdslot van de levering. Half uur van tevoren nog eens gebeld... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Beterwitgoed
Coordonnées de contact
Gisteren besteld, vanochtend geleverd
Gisteren besteld, vanochtend geleverd. Vriendelijke bezorger en heeft alles uitstekend aangesloten. Top!
Waterschade veroorzaakt
Helaas heb ik een ontzettend vervelende ervaring met Beterwitgoed en BCG Transport. Vorig jaar heb ik bij Beterwitgoed een wasmachine aangeschaft die geplaatst en aangesloten is door BCG Transport. Helaas ontdekte ik na een week lekkage en ernstige waterschade door onjuist aangesloten en/of defecte slang van de wasmachine. BCG Transport kwam langs en na het vervangen van de slang was de lekkage opgelost. Zowel Beterwitgoed en BCG Transport heb ik daarna aansprakelijk gesteld voor het veroorzaken van de ontstane (water)schade.
Echter, nadat de verzekering van beide partijen pas na 5 maanden reageerde ontkenden zij de aansprakelijkheid. “Zij erkennen geen aansprakelijkheid. Gelegen in het feit, dat niet onomstotelijk vaststaat dat er een montagefout is gemaakt door BCG.”. Zowel Beterwitgoed als BCG Transport hebben nadat ik hun aansprakelijk heb gesteld op geen enkel moment meer contact met mij opgenomen om de schade goed af te handelen. Er zijn geen excuses aangeboden voor de ontstane schade. Naast dat het oplossen van de schade mij ontzettend veel (frustrerend) werk bezorgde (afspraken met schadeherstellers, schilder, vloerlevering, het weer verplaatsen van de wasmachine, contact met de verzekering) kreeg ik als bonus nog een rekening van € 250,- van de verzekering als eigen risico. Ook hiervoor heb ik contact opgenomen met Beterwitgoed en BCG Transport om mij hierin tegemoet te komen: geen reactie.
Diep triest dat na ontstaan voor zoveel schade en overlast beiden partijen hun verantwoordelijkheid niet hebben genomen en de klant met de rotzooi achter laten. Mijn advies om geen zaken te doen zowel met Beterwitgoed als BCG Transport.
- 17 september 2023
Naar aanleiding van mijn geschreven review van vorige week is er contact met mij opgenomen door BCG Transport en Beterwitgoed. Hierbij is er excuus aangeboden (inclusief een bos bloemen) voor de ontstane situatie. Ook heb ik een financiële vergoeding mogen ontvangen. BCG Transport en Beterwitgoed hebben aangegeven dat door miscommunicatie tussen beiden partijen er niet eerder contact met mij is opgenomen. Jammer dat het zo heeft moeten lopen maar ik ben blij en erg tevreden met de afhandeling nu.
Afgesproken levering op etage niet mogelijk, excuses aanvaard
Wij hebben gisteren een Liebherr vrieskist besteld, direct bericht gekregen dat die de volgende dag geleverd kon worden. Besteld met extra service levering (plaatsing op aangewezen plek) en het meenemen van de oude vrieskist. Bij de bestelling aangegeven dat dit op de 2e etage was.
Vrieskist is juist en snel volgens afspraak geleverd. Echter de bezorgers van BCG transport melden doodleuk dat zij niet meer op de bezorgen op de 2e etage. Dit staat notabene op de website van het transportbedrijf: al 15 jaar gespecialiseerd in bezorging XL producten, levering op de etage (tot 3e) is geen probleem.
Gevolg: vrieskist staat beneden in plaats van op zijn plek en de oude vrieskist is niet meegenomen.
Zeer slechte service van het transportbedrijf!
Aanvulling 22-6:
Gisteren gesproken met het transportbedrijf, zij hebben excuus aangeboden en wilden het goed maken. De vrieskist heb ik al met mijn broer opgepakt en boven gezet, dus dat is niet meer nodig.
Wel goed dat zij hun excuses maken en aangeven dat het niet goed is afgehandeld. Het was ook heet en laat op de dag, dus excuses aanvaard.
Wij zijn zeker blij met de vrieskist, dus oordeel aangepast.
Fout zonder informeren en zonder excuses
Bij Beterwitgoed.nl heb ik een Liebherr GP1213 vriezer met energielabel A++ gekocht voor €489,18. Op de website stond dat die uit voorraad leverbaar was. Ik kreeg een GP1213 bezorgd met energielabel E. Deze bleek ook op de site te staan voor €440. Volgens de klantenservice was de A++ niet meer leverbaar maar deze stond nog steeds onveranderd als leverbaar op hun site. Het verschil zou ik terugbetaald krijgen. Ik ben hierover niet tevoren geïnformeerd. Er kwamen ook geen excuses.
Snelle service met een glimlach
Op dinsdag om 21.30 uur bij Beterwitgoed.nl een wasmachine besteld en op woensdag om 10.30 uur stond alles werkend op z’n plek. De supervriendelijke mannen van de transportmaatschappij hebben alles met een glimlach naar 4 hoog getild. Ook ik had twijfels toen ik de website bekeek: deze ziet er wat ‘goedkoop’ uit en wekt daardoor wat minder vertrouwen. Maar dat bleek nergens voor nodig, wij zijn een zeer tevreden klant!
Top bezorger!
Ik had een warmtepompdroger besteld, een week later kreeg ik een mail dat model niet voorradig was en dat ik daarom een plus model zou krijgen.
Op de dag van bezorging kreeg ik een belletje dat er niet bezorgd kon worden omdat de chauffeur een ongeluk had gehad, door eerdere ervaringen met een ander bedrijf en sommige reviews hier geloofde ik er geen bal van. De volgende dag zou het zeker bezorgd worden, ik had er een hard hoofd in, maar ja hoor hij werd keurig op tijd bezorgd en wat de ervaring helemaal top maakte was de bezorger, wat een aardige en kundige gozer, die verdient een 10! Mijn achterdocht die ik hardnekkig had was onterecht.
Don't count on returning and refund
The delivery process was good and we just opened the refrigerator package to check if it is working or not.
We found that it builds frost in it and when we wanted to return it, this is the response:
"We can collect the refrigerator from your place, the costs for this transport amount to €50.
The device will be tested in our warehouse by a technician.
We will inform you of the technician's findings. If the device is found to be in order, you will receive the device back from us or a depreciation will be charged. This can be up to 50% of the purchase value."
You can see a new product with no damage can not be returned and no full refund!
Bad service. Waste of money and time.
Gewoon heel goed
Op zoek naar wasmachine via internet bij Beterwitgoed terecht gekomen.
Omdat je zoveel berichten over malafide bedrijven leest, toch maar even naar Tilburg gereden.
Aldaar werkelijk een super positieve ervaring, goed advies en de volgende dag twee heel positieve bezorgers die de 100 kg zware machine (Miele) over de draaitrap naar twee hoog getild hebben.
Zou zonder twijfel weer bij Beterwitgoed bestellen.
Enig wantrouwen en boven verwachting snel
Ik kwam bij beterwitgoed.nl uit vanwege de prijs. Nergens anders goedkoper en beloofde snelle levertijd. Na mijn bestelling toch even een paar reviews gelezen waar ik van schrok.
Alle wantrouwen bleek heel onterecht. Ik bestelde donderdagavond om 21:30 en de volgende morgen om 9:30 stond de wasmachine al binnen. Keurig in verpakking, helemaal onbeschadigd en ook het goede type.
Snelle levering en goede service
Ik heb bij dit bedrijf een vriezer gekocht. Toen ik bestelde, kon ik voor levering de volgende dag kiezen en dit vond ik erg fijn.
Een half uur van tevoren werd ik gebeld dat ze eraan kwamen. De bezorgers hebben de vriezer netjes geplaatst waar ik dit wilde en ze vroegen nadat ze hem hadden geplaatst ook of dit naar wens was of eventueel nog een stukje naar links of rechts moest.
Ik las in een andere review dat iemand zich onder druk gezet voelde om te tekenen voor schadevrije ontvangst. De bezorgers zagen er wat gehaast uit maar ze zeiden ook dat ze een drukke route hadden die dag. Maar ik gaf gewoon aan dat ik even rustig wilde kijken voor ik teken voor schadevrije ontvangst en dit was prima.
Ik raad Beterwitgoed dus zeker aan voor een snelle levering en goede service.
Duidelijk, vriendelijk en snelle levering
Website is erg duidelijk. Je ziet meteen wat het kost en tijdens het bestelproces kon ik makkelijk aangeven op welke dag ik het geleverd wilde hebben. Levering kon al voor volgende dag en daar was ik erg blij mee. Na levering nog even contact gehad met de klantenservice die mij vriendelijk en adequaat te woord stond. Ik ben dik tevreden over Beterwitgoed en raad hun ten zeerste aan.
Schade producten
Beterwitgoed levert producten met schade.
Controleer dus heel goed voor je tekent. Ook als de chauffeur je onder druk zet. Het lijkt of de vervoerder onder een hoedje speelt BWG.
Niet geleverd wat er besteld is
Blijkbaar is het een verdienmodel aan het worden voor Beterwitgoed.nl. Je bestelt iets maar krijgt iets anders ondanks dat de website zegt dat er voldoende voorraad is en je een bestelmoment kan kiezen. Echt schandalig. Meerdere recensenten hebben hier ook last van. Ik bestel A en wil ook A. Niets meer, niets minder. Niet een plus model etc. Dit bedrijf is een afrader. Mijn advies: niet bestellen bij dit bedrijf, je krijgt niet wat je wilt hebben.
Zoals in een andere review al…
Zoals in een andere review al omschreven waarom ik noodgedwongen een nieuwe wasmachine moest kopen.
Ik kwam dus uitkwam bij BeterWitGoed in Tilburg en ik hier een betaalbare Bosch wasmachine had besteld en dat ik hem snel moest hebben ivm dat ik nog steeds op een monteur zit te wachten van mijn dure Samsung machine van 1jaar oud waar nog garantie op zit.
En nadat ik hem besteld had kreeg ik toch een mail dat ze dit type niet op afgesproken tijd 18-11-2022 konden leveren, maar nu komt het mooiste, ze maakte het goed door een type wat nieuwer was en natuurlijk wat duurder was, wel konden leveren en dat ze dat kostenloos gingen regelen!!!! Kijk dat noem ik nou een een gezin uit de brand helpen, ze hadden dit natuurlijk niet hoeven doen maar dit bedrijf doet aan klantenbinding. En hier krijg ik dan toch een "Glimlach" van ondanks dat ik een wasmachine uit nood heb moeten kopen, maar BeterWitgoed jullie super dank voor het leveren, want de wasmachine staat hier al te draaien!!!!
5 sterren voor Beterwitgoed maar niet voor BCG Transport
Na een AEG warmtepompdroger besteld te hebben kreeg ik al meteen een mail dat deze niet meer op voorraad te krijgen is ( vreemd want op de site nog in voorraad) maar afijn zouden mij een andere AEG toesturen met een meerwaarde van ong. 200 euro = wat extra specificaties zoals trommelverlichting, geluid beter en nog 3 jaar extra garantie wat ik bij die andere niet kreeg. En dat voor dezelfde prijs. Ik heb dat geaccepteerd en ben er blij mee. Ik vind dit heel netjes van Beter Wit Goed. Vandaar mijn 5 sterren. Nog dank u wel! Maar de bezorging door BCG Transport vind ik iets minder geslaagd. Bezorging zou op 9 nov. 2022 tussen 15.00 - 19.00 plaats vinden. Kwamen rond 19.00. Niet eerst een telefoontje vooraf wat beloofd was want dan had ik mijn griepprik nog kunnen halen maar durfde dat niet aan. Afijn 2 heren waarvan de jongere netjes gedag zei maar de oudere niet. Ook tijdens installeren was deze meneer niet echt vriendelijk. Ook moest er nog een afvoerslang geplaatst worden en ik zei dat toen de droger er al op stond en meneer vond dat ik dat wel eerder had kunnen zeggen. Ja hallo! Moest allemaal snel. Het tussenstuk was niet helemaal goed en heb dat zelf nog gemaakt want hadden het verkeerde stukje gebruikt maar ja toen waren ze al vertrokken. Het was even snel tekenen en weg waren ze. Ja deze mannen waren al heel lang aan het werk maar om zo tegen je klanten te doen mag echt niet. Ik heb 15 euro betaalt voor een topservice. Nou echt TOP vond ik het niet. 25 euro voor installeren tussenstuk. Heb het zelf nog goed af moeten werken. Toen ze vertrokken waren trok ik het tussenstuk naar voren maar kreeg het niet helemaal teruggeschoven. Toen zag ik het probleem en heb het zelf opgelost.
niet bezorgd
onze wasmachine zou zaterdag tussen 18.00-21.00 u worden bezorgd. Je zou 30 min van te voren worden bericht.
Allereerst kreeg ik de mail met de bezorgtijd niet voor 20 u maar om 22 uur, en gister om 20.50 u kreeg ik een whatts app dat de machine vandaag niet meer bezorgd ging worden, ivm schade, het wordt maandag. sorry hoor maar om 20.50 u had ie al bij mij voor de deur moeten staan, vind het echt schandalig!
Uitstekend bedrijf !
Uitstekend bedrijf, duidelijke website, alles zoals beloofd. Op 13 juli is bij ons een Bosch vrieskast bezorgd. De (toch wel forse) kast moest naar de 2e verdieping, twee smalle trappen op. De 2 mannen van BCG transport hebben dit keurig gedaan, was niet heel makkelijk, top gedaan. Ook conform de afspraken een half uur van te voren gebeld dat zij onderweg waren. Kortom prima geregeld, zowel door Beterwitgoed als door BCG Transport ! Pieter
Siemens wasmachine met extra garantie, zeer voordelig gekocht
Ik wilde een Bosch, maar kwam uit op Siemens incl. extra garantie (alleen na registratie) voor dezelfde prijs bij Beterwitgoed. Helaas een dag later geleverd, t.g.v. een vaag excuus van de vervoerder, buiten debet van Beterwitgoed. Wasmachine WM14N295NL wast perfect, tot nu toe. Ik raad deze verkoper aan.
Zeer snelle levering Siemens oven
Bijna overal uitverkocht deze Siemens oven HB636GBS1 maar bij Beterwitgoed na online bestellen de dag daarna al kunnen ophalen. Gevraagd werd of de oven uitgepakt moest worden om naar eventuele transport beschadigingen te kijken, maar alles was netjes geseald. Keurig bedrijf en wij een fantastische aankoop rijker.
We hebben bij beterwitgoed een AEG…
We hebben bij beterwitgoed een AEG wasdroger besteld, omdat de prijs het goedkoopst was. Na het plaatsen van de bestelling kregen we een mail dat AEG het type wat wij hadden besteld, niet meer leverde. We kregen in plaats daarvan het nieuwere model voor dezelfde prijs aangeboden door beterwitgoed! Wat een topservice!
De 2 mannen die de wasdroger kwamen brengen waren bijzonder vriendelijk en belden van tevoren hoe laat ze bij ons thuis zouden zijn.
Voor €15,00 extra werd de wasdroger op z'n plaats gezet op de 2e verdieping en onze oude droger werd van de 2e verdieping naar beneden getild en meegenomen.
Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.