Lisez les avis des autres
Et sted ALLE Burde besøge deres første dag på bornholm, flot miniudgave af øens mange seværdigheder, så man bliver inspireret til resten af ferien. Flot bane, handicap venlig, god og venlig service,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det er formentlig den flotteste minigolfbane jeg nogensinde har besøgt. Der løber et lille vandløb mellem de 18 baner. Vi aftalte, at den der først fik sin bold i, skulle give is til alle andr... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
BornPark er en af Nordeuropas største minigolfparker formet som Bornholm. Oplev Bornholms kendteste natur og kultur attraktioner, mens du har sjov leg og læring for hele familien.
Coordonnées de contact
Gudhjemvej 27, Østerlars, 3760, Gudhjem, Danemark
- info@bornpark.dk
- www.bornpark.dk
Aucune trace de demande d’avis
Den flotteste minigolfbane
Den flotteste minigolfbane - alt passet og plejet, som på en “rigtig” golfbane - endda flottere. Meget imponerende udført med små oplysninger om Bornholm ved hver bane. Personalet var meget flinke og servicemindede - et par dejlige og sjove timer hos jer. Kan klart anbefales! Mange hilsener Birgitte, Flemming, Lisbeth og Pete
Rigtigt dejligt sted at spille…
Rigtigt dejligt sted at spille minigolf. Man booker baner på forhånd, hvilket gør at man ikke står oveni hinanden. Der kan nemt bestilles drikkevarer og der er rigtig pæne baner, der er i god stand. Derudover har de selv fremstillet en app, hvor man både kan holde styr på sin score og bestille drikkevarer, der leveres direkte til banen.
Fremragende, velholdt bane. God service og behagelig betjening. Virkelig et besøg værd.
Fantastisk oplevelse!!
Fantastisk oplevelse!!
Et sted der virkelig er lagt kræfter i, hver bane symbolisere et sted på øen og kan også fungere som inspiration til oplevelser på øen.
De forstår at kæle for detaljen hvilket gør oplevelsen komplet!
6 golfbolde ud af 5 mulige
Lige så snart man ankommer, kan man med det samme se at her er der lagt tid og kræfter i noget som man virkelig brænder for, og man bliver mødt med smil og godt humør fra de ansatte, og der er tænkt på at man som spiller skal have den bedste oplevelse, kop holder og et lille bord ved hver enkelt bane samt bænke hvis man trænger til et lille hvil eller der skulle opstå kø ved banerne men så kommer man helt naturligt i snak med de andre spillere hvilket er enormt hyggeligt.
Og det er så smart at man henter en app ned hvilket gør det utrolig let at holde styr på point og der kan bestilles drikkevarer mens man spiller det er super nemt
Det er helt sikkert et sted jeg vil komme igen.
Stor ros til ejerne for at skabe en så unik oplevelse
Det fortjener helt sikkert 6 golfbolde ud af 5 mulige
et sted jeg vil anbefale til andre
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, og virkelig flot bane. Booking system fungerede godt, og intervallet på 5 min passede helt fint, man skal dog booke i god tid før besøg
Alt i topklasse, men…
Alt i topklasse, men grupperne sendes for hurtigt i gang efter hinanden så der er lang ventetid. Gør at oplevelsen bliver lidt stressfyldt fordi de andre spillere ånder en i nakken.
Virkelig flot anlagt minigolfbane…
Virkelig flot anlagt minigolfbane ...fine detaljer over det hele ...MEEN ...al for meget ventetid , intervallerne mellem spillerne bør øges ...5 min er for lidt 🌞
Bornpark er virkelig smuk og velholdt
Bornpark er virkelig smuk og velholdt, en skøn bane og fantastisk lavet. En fryd at spille de 18 huller her 👍
Og søde mennesker til at betjene 🤗
En super oplevelse - absolut anbefalelsesværdi. Prøv det og bliv selv overrasket
Skal prøves på Bornholm ☀️
Fantastisk, sjovt, fedt, rent og vedligeholdt. Alle forhold er bare i orden 👍👍👍 Ann og familie

Réponse de Bornpark
Ikke bare en helt fantastisk oplevelse…
Ikke bare en helt fantastisk oplevelse minigolf, men også en fed fortælling omkring Bornholm's kirker, ikke mindst ud fra den kendsgerning at alt er placere i forhold til virkeligheden, hvor planter og bevoksning afspejler kirkernes oprindelige områder, som et levende kort over Bornholm, dybt fascineret. Den oplevelse gør bare, at jeg varmt kan anbefale alle, der gæster Bornholm, at besøge dette fantastiske sted.
Kommer helt sikkert igen, et fedt koncept der afspejler at det er lavet fra og med hjertet. Tak.
Book én uge i forvejen eller gå forgæves...
Utrolig dårlig stil at der SKAL bookes baner på forhånd. Særligt når der var masser af plads på banerne efter ankomst. Samtidig skal der i sommerperioden bookes baner én uge i forvejen får vi at vide. Nægter simpelthen at planlægge min ferie på den måde. Heldigvis findes der masser af andre gode minigolf baner der er ejet af andre på Bornholm!
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Den bedste og flotteste minigolfbane vi nogensinde har prøvet - og vi har prøvet mange. Det var så dejligt at der var god plads så vi ikke stod i nakken af hinanden og kunne have hunden med. Der var hele tiden personale som fejede og ryddede op og så var de så søde. Den bedste burger vi nogensinde har smagt.
Minus kundeservice
Ville have spillet minigolf på Born Park, men da de ikke har ledige tider, bliver vi henvist til Juhls - indendørs - i Rønne. Vi spørger ind til baner osv, og bliver lovet en fed oplevelse lig den på Born Park - bare indendørs, så vi giver det et skud.
Der er hamrende varmt, der er enormt dårlig luftcirkulation, kliniske, virkelig kedelige, ens baner med malingen slidt af flere steder, trods det er nyt.
Pga. varmen er vi nødt til at købe ret mange drikkevarer undervejs.
Ringer til Born Park og klager over deres elendige henvisning og fortæller om vores oplevelse, og får det hovne svar, at vi er de første der klager og de er ret stolte af stedet.
Det er de mest ærgerlige små 1000 kr. vi nogensinde har brugt i en ferie!

Réponse de Bornpark
Helt fantastisk flot og gennemført…
Helt fantastisk flot og gennemført minigolf anlæg. Super service og fair priser.
Kan varmt anbefales til både børn og voksne.

Réponse de Bornpark
Virkelig flot og hyggelig bane
Virkelig flot bane, som er godt lavet. Et super hyggeligt sted for hele familie. Rigtig god service og yderst venligt personale.

Réponse de Bornpark
Super god og velholdt bane
Super god og velholdt bane, meget venligt og hjælpsomt personale,
Kan kun anbefaledes.

Danmarks bedste Minigolf Park
WoW her er flot og dejligt.
Skøn park, velholdt og med super gode detaljer. Vi opdagede også steder på Bornholm som vi skulle besøge.
Vi slappede dejligt af i parken og nød her er så flot.
Her er også mulighed for at få stillet sulten, kolde drikke og is.
Smilende og friskt personale.
En god detalje. Ved banerne er der “kanaler” hvor vandet stille render.
I varmt vejr er det skønt lige at få svalet foden i vandet 😜🌞☺️
De bedste anbefalinger fra os.
Kommer gerne igen.
Et sted som man skal besøge
Et sted som man skal besøge. En opleves, som opleves med hygge og er mega sjovt man klumper ikke sammen og parken var der masser af mennesker. De skulle have 10 stjerner.

Réponse de Bornpark
Et sted ALLE Burde besøge deres første…
Flot bane, handicap venlig, god og venlig service, fin cafe med stort udvalg til billig priser.
Vi kommer klart igen😍

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.