L'entreprise a répondu
jeg kan ikke komme videre til betalingen, og derfor ikke gennemføre min ordre. En ærgelig oplevelse, når man sådan havde glædet sig til gode produkter. Hilsen en trist men håbefuld kunde
L'entreprise a répondu
Jeg har bestilt en parfume fra webshoppen, som blev tilsendt og leveret ret hurtigt. Jeg er meget tryg ved at bestille herfra og vil helt sikkert bestille fra Brandshop i fremtiden.
L'entreprise a répondu
Brandshop er en forbruger-webshop inden for skønhedskategorien, der altid sørger for at have de bedste produkter og de billigste priser til dig. Vi bestræber os altid på, at give dig den bedste service!
Voldbjergvej 16A, 8240 , Risskov, Danemark
A répondu à 48 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Hilsen en trist men håbefuld kunde

Réponse de Brandshop.dk
Denne creme smelter ind i min hud og giver en smukkere finish og hudtone, end nogen anden foundation jeg har prøvet! - Eneste minus er, at mine øjne løber hvis jeg kommer produktet for tæt på mine øjenomgivelser, da jeg ikke tåler solfaktor tæt på øjnene.
Jeg ville ønske man kunne få en variant uden solfaktor.

PAS PÅ!
Brandshop sender meget gammel - over 5 år - shampoo der er langt overskredet udløbsdato.
Spar dine penge og køb andre steder hvor de har friske varer til dit hår.

Réponse de Brandshop.dk
22/4-26 Har stadig IKKE FÅET MINE PENGE TILBAGE. Og nu nægter Brandshop at tilbagebetale.
opdagede at nogle bioderma produkter jeg havde købt var for gamle (de var udløbet inden de blev afsendt til mig) jeg henvendte mig til kundeservice og sendte billeder.efter noget skriveri/bøvl fik jeg at vide at jeg ville få mine penge tilbage. Men har stadig ikke modtaget mine penge.

Réponse de Brandshop.dk
Fine varer til gode priser samt hurtig levering 👍👍👍

Réponse de Brandshop.dk
Købte shampoo og Balsam. Balsam var intakt, men shampoo var dispenser knækket. Man kan ikke ringe til en kundeservice, har sendt dem billeder i mail samt rykket for svar. Men hører intet. Ikke værd at handle der igen, når servicen er ikke eksisterende.

Réponse de Brandshop.dk
Dejlig hjemmeside hvor jeg har købt flere gange! De svarer hurtigt på mails og er super gode til at hjælpe.
Pakken kom dagen efter. Største anbefaling herfra.

Kan kun anbefale Brandshop.dk
Jeg har handlet der flere gange.
Gode priser og hurtig levering.

Réponse de Brandshop.dk
Produkterne var som de skulle være og hurtig levering. Super tilfreds

Super hurtig levering
Georgio Armani My Way til 850,00 - endda i 90 mm med en 15 ml til tasken - jamen så kan man da kun blive glad
Desuden skal kundeservice have stor ros

Réponse de Brandshop.dk
Leverede et forkert produkt og vedkendte fejlen
Men der er ingen hjælp at hente mht. tilbagelevering af produktet
Man skal bruge deres returportal hvor man selv skal betale fragten - problemet er bare at returportalen ikke virker
Nu er de stoppet med at svare på mine mails og deres kundeservice på tlf. er lukket på grund af sygdom

Réponse de Brandshop.dk
Jeg var lidt skeptisk i starten, pga de mange blandede anmeldelser. Men jeg tog alligevel chancen og jeg kan virkelig kun anbefale det. Jeg var så uheldig at min pakke overhovedet ikke rykkede sig, efter at den blev hentet af DAO og efter en uge, der var den stadig ikke ankommet. Jeg var i dialog med Cecilie fra Brandshop.dk og hun ydede en virkelig god kundeservice og svarede hurtigt tilbage.
Hun oprettede en ny ordre til mig i går, som allerede er kommet idag 🤩👏🏻

Produktet havde fejl.
Pumpen virkede ikke, der manglede en fjeder.
Heldigvis havde jeg endnu ikke smidt den lille beholdet på 250 ml ud, så jeg kan hælde shampoo over i den lille beholder.
Derved mister jeg dog en del af produktet - irriterende.
Det burde ikke kunne ske.
Jeg har fået 3 personer til at tjekke det, for at være helt sikker på, det ikke var mig, der gjorde fejl.
Jeg er ellers meget glad for at handle med Brandshop.
Jeg erindrer ikke den nøjagtige dato for køb, men det er inden for den sidste måned

Réponse de Brandshop.dk
Det er helt som forventet, kan varmt anbefales ♥️

Réponse de Brandshop.dk
Virkelig gode priser og hurtig levering!

Réponse de Brandshop.dk
Havde bestilt 5 items- kun fire ting var i pakken og brandshop siger det bare er ærgeligt og vil ikke sende den ting jeg ikke modtog. En kedelig oplevelse!

Réponse de Brandshop.dk
En savoir plus sur les différents types d'avis.