Brandshop.dk Avis

6 072
TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Varerne jeg havde bestilt blev leveret hurtigt - levede op til leveringsbetingelserne. Jeg havde dog ikke fået et trackingsnummer, så blev lidt nervøs, så skriv til kundeservice - fik hurtigt svar, og... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Denne creme smelter ind i min hud og giver en smukkere finish og hudtone, end nogen anden foundation jeg har prøvet! - Eneste minus er, at mine øjne løber hvis jeg kommer produktet for tæt på mine øj... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ekstrem dårlig service, i 2024 bestilte jeg nogle produkter, som blev leveret ALT for sent, end hvad der stod. nu i 2026, kontakter de mig, og først nu ser at min betalling ikke er gået igennem. Det... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

jeg kan ikke komme videre til betalingen, og derfor ikke gennemføre min ordre. En ærgelig oplevelse, når man sådan havde glædet sig til gode produkter. Hilsen en trist men håbefuld kunde EDIT... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de produits capillaires
  2. Magasin de produits de beauté

Écrit par l'entreprise

Brandshop er en forbruger-webshop inden for skønhedskategorien, der altid sørger for at have de bedste produkter og de billigste priser til dig. Vi bestræber os altid på, at give dig den bedste service!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 63 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

(6 072)

102 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Efter ikke bare 1 men 2 fejl…

Efter ikke bare 1 men 2 fejl leveringer, med forkerte varer i. (Bestilte oprindeligt en Zarko parfume, men endte med 2 forskellige cremer, som jeg absolut ikke har beatilt)
Har de nu nægtet at sende den oprindelige ordre.
I stedet har jeg for egen regning, sendt deres forkerte varer retur.
Og må nu krydse fingre fpr at de i det mindste sender mine penge retur.
Men efter næsten 2 måneders kamp for at få min bestilte vare.
Har jeg for længst opgivet at stole på det firma.

Her yderligere 14 dage senere, må jeg så konstatere, at jeg selvfølgelig heller ikke fik mine penge retur. Kun en ekstra udgift til at sende deres fejl retur.

30 novembre 2025

Réponse de Brandshop.dk

Vi er oprigtigt kede af hele dit forløb og den oplevelse, du har haft hos os. Det har på ingen måde været i orden, og vi forstår fuldt ud din frustration efter så lang tid og gentagne fejl.

Der har desværre været en fejl på vores lager, som har medført forkerte forsendelser – og det er selvfølgelig vores ansvar. Det beklager vi dybt.

Vi har efterfølgende refunderet beløbet fuldt ud og undskyldt direkte til dig flere gange, men vi forstår godt, at det ikke ændrer på den dårlige oplevelse, du har haft.

Noté 4 sur 5 étoiles

Gode brands til gode priser.

Gode brands til gode priser.
Hurtig til at svare på email,dog var at ønske at deres kunde telefon var til at komme i gennem til.

9 janvier 2026

Réponse de Brandshop.dk

Tusind tak for din anmeldelse og din feedback! Vi er glade for, at du synes om vores produkter og priser 🥰

Vi har nu ansat en ekstra medarbejder, så vi fremover kan være nemmere at komme i kontakt med 📞✨

Tak igen for din feedback – det hjælper os med at blive endnu bedre 💛

Noté 1 sur 5 étoiles

Defekt hårtørrer til 1.750, får ikke medhold!!!

Jeg modtog en hårtørrer, der var deffekt, dvs. at difuseren konstant faldt af, når jeg brugte den, og jeg brændte mine fingre, når jeg skulle samle den op og sætte den på igen. Når man skriver til jer, går der ualmindelig lang tid, før man får et svar.

Jeg talte med en sød kvinde, der efter virkelig lang tid sendte mig en ny diffuser. Desværre skete det samme igen. Den faldt af, hver gang jeg brugte den. Var til frisøren og hun fortalte mig, at de havde haft samme problem med denne hårtørrer, når de brugte diffuseren.

Jeg skrev til brandshop, at den nye diffuser også falder af. Fik intet svar og ringede dem op i sept-okt 2025. Ventede forgæves i kø i over en time. Måtte lægge på og skrive til jer igen. Fik at vide, at telefonerne ikke virkede lige. nu, og at jeg skulle sende hårtøren retur. Har siden hen fundet ud af, at de har lukket for telefonkontakten. Det er træls, at man ikke længere kan kontakte jer via telefon.

Har skrevet herind 5 gange efter, at I har skrevet til mig den 7. november 2025, at I har modtaget min defekte hårtørrer. Jeg får intet svar på mine mails.
Det er utrygt. Hvor længe skal jeg vente? Får jeg nogensinde et svar og mine penge retur for en dyr vare?

Efter at have sendt adskillige mails, har jeg efter næsten et halvt år fået svar på min reklamation.
Jeg bliver på ingen måde taget alvorligt. De skriver, at diffuseren virker som den skal, at den sidder løst på. Nej!!! Den falder konstant af!!! De mener ikke, at det er en fejl.

6 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Har ikke modtaget min vare

Bestilte en vare den 11. december. Her den 29. december er varen ikke kommet frem. Får intet svar på hverken mail eller telefon.

11 décembre 2025

Hej Mathilde,

Vi er rigtig kede af, at du ikke modtog vores svar på din henvendelse – årsagen var desværre, at mailadressen var indtastet forkert, så vores besked ikke nåede frem til dig. Da vi så din anmeldelse på Trustpilot, kontaktede vi dig straks for at rette op på det.

Som vi skrev i mailen, er pengene blevet refunderet, og vi forstår fuldt ud, at ventetiden og manglende opdatering har været frustrerende. Vi beklager oprigtigt for den ulejlighed, det har medført, og takker for din tålmodighed.

Alt i alt ok

Alt i alt ok
Ok præparat

22 décembre 2025

Réponse de Brandshop.dk

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du synes om produktet og din oplevelse hos os 😊

Fup og svindel….😩

Et totalt fupfirma. Bestilte to stk. parfume, men da pakken ankom var der kun en parfume ( den billigste selvfølgelig ) i pakken. Trods gentagne henvendelser og mails fik jeg aldrig den manglende parfume og har aldrig fået tilbagebetaling for manglende produkt.
Jeg kan kun på det kraftigste anbefale at holde sig langt langt væk fra Brandshop…..med mindre du vil tages i r….

22 décembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Blandet “fornøjelse” desværre

Blandet “fornøjelse” desværre. 8 dage eft.bestilling, måtte jeg rykke for en bekræftelse. Den ene vare udsolgt, derfor ingen besked (?) = valgte så et andet produkt, eft. aftale med kundeservice.. Kun den ene vare nåede frem, på trods.. Ret træls, når det var købt som
julegaver! Måtte ud i byen og købe ny gave.. Forventer pengene tilbageført. Øv bøv for manglende infos og mangelfuld leverance. I bliver lige pauset ved mig.

Hej Joan

Vi er rigtig kede af, at dit julegavekøb hos os ikke levede op til forventningerne, og at du har oplevet manglende information og problemer med leveringen. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker for vores kunder.

Vi kan bekræfte, at din refundering er behandlet, og pengene er blevet tilbageført. Vi beklager endnu engang for den manglende opdatering omkring restordre og leverance.
Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores processer fremadrettet.

Overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside.
Gode og billige priser. Hurtig Levering.

Réponse de Brandshop.dk

Tusind tak for de fine ord! Vi bliver virkelig glade, når vi hører, at du er tilfreds 🥰 Det gør alt vores arbejde værd 💛

Vi håber, du nyder dine produkter, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart ✨

Skøn service og hurtig levering

Skøn service og hurtig levering

13 décembre 2025

Stort udvalg

Stort udvalg. Meget billige priser. Hurtig betjening. Glad og tilfreds kunde.

En fremragende oplevelse

En fremragende oplevelse. Varen blev hurtigt leveret. Prisen var rigtig fin.

30 novembre 2025

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for dine køb! 😍
Vi håber, det bringer lidt ekstra glæde i hverdagen 🌷
Tak fordi du handler hos os – vi glæder os til at se dig igen 💛

Noté 2 sur 5 étoiles

Manglende produkt

Jeg havde ifm black friday lavet en ordre. Der manglede et produkt, da jeg modtog ordren. Efterfølgende har jeg ikke kunnet komme i kontakt med brandshop overhovedet. Jeg har sendt mail, ringet og skrevet på Facebook. Jeg ved godt, at der nok er travlt grundet jul, men jeg synes, det er for dårligt, at jeg ikke bliver svaret. Har trods alt betalt for produktet

2 décembre 2025

Hej Astrid,

Vi er virkelig kede af, at din oplevelse med din ordre ikke har levet op til forventningerne, og at du har haft svært ved at få kontakt til os.

Desværre var læbepomaden udsolgt, og vi havde derfor ikke mulighed for at sende en erstatning. Vi har derfor refunderet beløbet for læbepomaden til samme betalingsmiddel, som du brugte ved købet.

Vi håber, at du ellers er glad for de øvrige produkter i din ordre, og vi beklager endnu engang den ulejlighed, det har medført.

Manglende refundering - hæslig kundeservice

D. 05/11-25 lagde jeg en bestilling hos Jer, og fik besked på at kunne hente pakken d. 11/12-25.
Uheldigvis havde GLS tabt min pakke et sted, og en GLS-efterlysning blev sat i gang dagen efter.
Jeg blev blev bedt om at kontakte Jer ift. enten at få mine varer eller at få betalingen på 300kr tilbageført.
Jeg synes det er under absolut al kritik, at jeg har skrevet en “kundeservice mail” til jer FIRE (4) gange, og har endnu ikke fået et svar. Jeg har forsøgt at ringe, men jeres telefon er “lukket på ubestemt tid”.
GLS har lukket sagen, og tilbagebetaler Jer for mit tab - så lige nu har I teknisk set fået 600kr, og jeg har tabt mine 300kr.
Det er noget af den mest hæslige kundeservice jeg længe har oplevet, og kan læse mig frem at det ikke er ude af normalen, at I svigter Jeres kunder når noget “går galt”.
Jeg er klar til at gå skridtet videre til Forbrugerombudsmanden, men vil gerne give Jer en chance for at rette op på Jeres fejl.

16 décembre 2025

Hej Ida,

Vi er rigtig kede af, at dit forløb med os har været så frustrerende, og vi forstår fuldt ud, hvor uheldigt og stressende det har været. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder, og vi beklager oprigtigt, at du har måttet sende flere rykkere uden svar. I julen havde vi ekstra travlt, og vi har efterfølgende ansat en ekstra medarbejder for at sikre, at situationer som denne ikke sker igen.

Som du skriver, blev pakken desværre væk hos GLS, og vi har refunderet dig pengene for din ordre.

Vi tager din oplevelse meget alvorligt og sætter stor pris på din feedback

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har ikke modtaget mine varer og kan ikke komme i kontakt med Brandshop

Jeg bestilte varer den 28/11. Har modtaget en ordrebekræftelse på dagen og pengene er trukket men har ikke modtaget mine varer og intet hørt om at de er afsendt heller. Deres telefoner er "lukket på ubestemt tid" er meldingen på telefonsvaren og de besvarer ikke deres mails. Har tidligere været tilfreds med at handle hos dem, men dette er SÅ utilfredsstillende. At have travlt er én ting, men som virksomhed kan man som minimum orientere sine kunder om hvad der foregår.

10 décembre 2025

Hej Terese,

Vi er rigtig kede af, at din oplevelse med levering har været frustrerende.
Vi svarede dig på mail allerede dagen efter, du kontaktede os, men vi kan godt forstå, at det ikke gjorde ventetiden mindre frustrerende.

Din pakke blev desværre forsinket på grund af ekstra travlhed i Black Friday-perioden, og DAO tog 6 dage om at levere den. Vi beklager oprigtigt den manglende opdatering undervejs og den ekstra leveringstid, men vi håber, at du blev glad for dine varer, da de nåede frem.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem bestilling og hurtig levering

Nem bestilling og hurtig levering, trods Black Friday

8 décembre 2025

Réponse de Brandshop.dk

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er tilfreds 🥰
Vi arbejder hele tiden på at give vores kunder den bedste oplevelse, og din anmeldelse gør os super glade 🌟

Team Brandshop 🌸

Virkelig ringe kundeservice

Virkelig ringe kundeservice. Min ordre er ikke kommet og der er gået 7 dage. De skriver 1-2 dage på hjemmesiden. Deres chat virker ikke. Deres telefon virker ikke. De svarer ikke på mails. Det er umuligt at få fat i dem. Men de har taget mine penge!

8 décembre 2025

Hej Kirsten,

Vi er rigtig kede af, at din oplevelse føltes frustrerende.
Vi svarede dig allerede dagen efter, du skrev til os, men vi kan godt forstå, at forsinkelsen gjorde situationen ekstra frustrerende.

Din pakke blev desværre forsinket og først leveret efter 1 uge, men den blev efterfølgende afhentet, og vi håber, at du blev tilfreds med indholdet.
Vi beklager de problemer, du oplevede, og vi har efterfølgende arbejdet på at forbedre vores kommunikation, så det ikke sker igen.

Samme som alle andre.

Samme som alle andre..

Jeg er desværre også ramt af, at have bestilt en varer til Black Friday, hvor man ikke modtager sin varer og ej heller får svar fra kundeservice, når man skriver til dem. Det er dybt forkastelig virksomhedsførelse. Forbrugerombudsmanden er kontaktet. Føj!

28 novembre 2025

Hej Annika,

Vi er rigtig kede af, at din oplevelse var frustrerende.
Vi havde desværre været ramt af sygdom i ugen, hvor du skrev til os, hvilket forsinkede vores svar.

Din ordre blev annulleret, da produktet desværre ikke var på lager, og betalingen blev tilbageført. Som en lille undskyldning tilbød vi dig også en voucher på 100 kr., som du kunne bruge ved dit næste køb.

Vi beklager det bøvlede forløb og den manglende kommunikation.

Varerne kom meget hurtigt🙂

5 décembre 2025

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for dine køb! 😍
Vi håber, det bringer lidt ekstra glæde i hverdagen 🌷
Tak fordi du handler hos os – vi glæder os til at se dig igen 💛

Noté 1 sur 5 étoiles

Handel ikke der!!! De sender ikke varene men hæver pengene

Bestilte en betydelig mængde vare hos Brandshop, hvor jeg tidligere har handlet, men denne gang har de ikke leveret mine vare, de har trukket pengene og er ikke til at komme i kontakt med selvom jeg både har forsøgt at ringe, sende mails og skrive til dem på deres sociale medier. Hvad jeg kan se af deres årsregnskaber har de også haft stort underskud, så måske derfor de er begyndt at hæve kundernes penge uden at sende varene. Jeg vil fraråde andre at handle der.
Håber at jeg på en eller anden måde kan få Brandshop i tale, så jeg enten kan få leveret mine vare eller få mine penge retur.

Opdatering: det lykkedes mig at få en af ejerne fra Brandshop til at ringe tilbage til mig og de lover at min pakke er på vej, de har blot haft meget travlt grundet Black Friday, forklarede han. Så nu venter jeg i spænding på at min pakke fra dem dukker op. Deres kundeservice har nu efter chefen har haft kontakt til dem, sendt mig oplysning om tracking af min pakke.

28 novembre 2025

Hej Xenia,

Vi er kede af, at din oplevelse var frustrerende. Din ordre blev desværre forsinket i forbindelse med Black Friday, og vi forstår fuldt ud, hvor irriterende det må have været at vente uden opdateringer.

Vi trækker først betaling, når pakken afsendes, og vi kan bekræfte, at din ordre efterfølgende blev sendt, så du modtog dine varer. Vi beklager den manglende information undervejs og det besvær, det skabte for dig.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus