Varerne jeg havde bestilt blev leveret hurtigt - levede op til leveringsbetingelserne. Jeg havde dog ikke fået et trackingsnummer, så blev lidt nervøs, så skriv til kundeservice - fik hurtigt svar, og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Denne creme smelter ind i min hud og giver en smukkere finish og hudtone, end nogen anden foundation jeg har prøvet! - Eneste minus er, at mine øjne løber hvis jeg kommer produktet for tæt på mine øj... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ekstrem dårlig service, i 2024 bestilte jeg nogle produkter, som blev leveret ALT for sent, end hvad der stod. nu i 2026, kontakter de mig, og først nu ser at min betalling ikke er gået igennem. Det... Voir plus
L'entreprise a répondu
jeg kan ikke komme videre til betalingen, og derfor ikke gennemføre min ordre. En ærgelig oplevelse, når man sådan havde glædet sig til gode produkter. Hilsen en trist men håbefuld kunde EDIT... Voir plus
L'entreprise a répondu
Brandshop er en forbruger-webshop inden for skønhedskategorien, der altid sørger for at have de bedste produkter og de billigste priser til dig. Vi bestræber os altid på, at give dig den bedste service!
Voldbjergvej 16A, 8240 , Risskov, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 63 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Hurtig levering og mine ynglings produkter er til at betale tak ❤️
Jeg er rigtig glad for at handle hos dem, de har mange mærker til en rigtig fin pris, de sender ordren hurtigt. Jeg har handlet med dem en del gange de sidste 3 år, og har været tilfreds alle gangene.
Da jeg lagde varen i kurven rettede prisen sig, så den lovede rabat forsvandt. Jeg har kontaktet kundeservice via mail, chat og messenger, men har ikke ikke fået svar tilbage nogen af stederne.
Bestilte en shampoo og conditioner fra Davroe, som jeg har brugt længe, og kender rigtig godt. Men da jeg åbnede dem var der noget helt galt. Shampooen lugtede surt og conditioneren kunne slet ikke trykkes ud og var underlig i konsistensen. Sender det retur som reklamation.
Får et svar der lyder: vi har sammenlignet og konkluderet at produkterne ikke fejler noget.
De ellers normalt lækre produkter har altså aldrig haft en undertone af surhed i deres duft. Og conditioneren plejer at være nem og glat at trykke ud. Jeg er meget uenig I deres beslutning og får til sidst tilbudt et gavekort på beløbet af shampooen.
Nej tak Brandshop! Behold de dårlige produkter og behold jeres gavekort.
Der bliver ikke handlet hos jer mere :(
Jeg lagde en ordre hos Brandshop den 27. september, altså for nu to uger siden. Jeg bestilte blandt andet et spejl og nogle andre produkter. Dagen efter får jeg besked om, at jeg kan hente en pakke, men den indeholder kun spejlet og ikke resten af produkterne. Jeg tænker, at de nok bliver sendt i en separat pakke, og venter derfor på at høre mere.
Da jeg kommer hjem og pakker spejlet ud, opdager jeg desværre, at det er gået i stykker – Mega ærgerligt! Jeg kontakter straks Brandshop, som beder mig oprette en reklamation. Det gør jeg, og sender spejlet retur til dem.
Et par dage senere får jeg besked om, at de har modtaget returpakken, og spørger om de skal sende et nyt spejl, hvilket jeg naturligvis takker ja til. I samme omgang spørger jeg, hvor resten af min ordre bliver af. Svaret, jeg modtager, indeholder to links med formuleringer som “kan det mon være…” og “det ligner, den har været frem og tilbage i GLS-systemet.” Det virker desværre ikke betryggende, da jeg føler, det er mig som skal finde ud af, hvor pakken befinder sig.
Da jeg åbner det ene link, ser jeg, at der står GLS Lokation - Danmark Odense SØ, og jeg bor ikke i nærheden af Odense, jeg bor på Sjælland 🙃 Jeg skriver tilbage og påpeger, at det sandsynligvis er returpakken, de henviser til, men jeg modtager blot en ny mail med det samme link plus et ekstra, hvor de mener at der er en pakke klar til afhentning til mig. Jeg kan ikke få det ene af de to links til at vise mig nogle oplysninger om pakken, da jeg skal indtaste mit postnummer, som den bare ikke vil godkende.
Jeg tager så chancen og tager op på posthuset igen efter arbejde for at tjekke, om der skulle være en pakke til mig ud fra et af de to links. Efter noget ventetid fortæller ekspedienten desværre, at der ikke er nogen pakke til mig. Det var præcis, hvad jeg frygtede, og det er virkelig frustrerende at have spildt tid på at lede efter en pakke, som ikke er der.
Jeg beder herefter kundeservice om at blive ringet op, da der tilsyneladende er opstået en del forvirring, men det er desværre ikke lykkedes.
I går får jeg så en ny besked om, at jeg kan hente en pakke fra Brandshop – dejligt! Jeg henter pakken, men til min store frustration ligner det præcis samme pakke som sidst – kun spejlet er sendt. Jeg kommer hjem og pakker det ud og guess what! Det er smadret IGEN! Det kan simpelthen ikke være rigtigt…
Jeg er i forvejen presset på tid i hverdagen, og nu har jeg været nødt til at bruge tid på at oprette en reklamation, kontakte kundeservice, printe returlabel, aflevere pakken tilbage og få kvittering for indlevering – og så ende med at skulle igennem hele processen igen. Det er virkelig skuffende, at der er så mange problemer med leveringen og at jeg stadig mangler hele min ordre.
Det er en enormt ærgerlig oplevelse, for jeg har handlet hos dem et par gange nu, men den her gang er alt med leveringen simpelthen gået galt og jeg har endnu ikke modtaget et eneste brugbart produkt.
At jeg fik min pakke i rimelig tid, med det rette indhold, det burde være en selvfølge, men sådan er det desværre ikke altid, når man handler på nettet.
Jeg tjekker dog altid (klog sf skade) Trustpilot før jeg handler.
Super nice service som altid😍 eeelsker Brandshop ❤️
Hurtig levering og venlig kundeservice.
Varen var som beskrevet, gode priser.
Havde pakken dagen efter bestilling.
Pga en fejl i min ordre som jeg opdagede inden afsendelse havde jeg kontakt med kundeservice som var super søde og handlekraftig. Mit problem blev hurtigt fixet.
Dejligt sted at handle til gode priser.
Modtog varerne super hurtigt - tak til Brandshop og Bring for god service