Brillen24.be Avis

3,8

klantservice telefonisch niet bereikbaar. Kan het voorschrift niet uploaden moet het manueel ingeven wat voor mij chinees is. Ik ken al die termen niet en wat ze vragen staat ook niet op mijn voorsc... Voir plus

Beste Wanneer wordt ik terugbetaald voor mijn 2 laatste bestellingen: Deze zijn al bij jullie meer als een week geleden toegekomen. Ik heb ook al enkele malen een mail gedaan zonder dat ik react... Voir plus

Prachtige brillen én de enige webshop die ook multifocale brillen verkoopt. Ik ben in afwachting van mijn derde exemplaar bij brillen24. Deze keer gekozen voor een xl-montuur. Beetje gokje maar ik... Voir plus

Ik kan nog steeds niet geloven dat ik een bril op sterkte heb gekocht voor €30, thuis geleverd... Montuurtje voelt solide aan en glazen zijn spot-on! Prachtige website met meer dan genoeg keuze. Heb d... Voir plus

1. Santé & médecine

Marktleider in Europa van ONLINE brillenverkoop aan scherpe prijzen! Ons doel : kwaliteitsvolle bril tegen de laagste prijs! Ons aanbod verslaat alle concurrenten op de markt en heeft zich al bewezen in Europa: een lage prijs inclusief glazen op sterkte en diverse behandelingen. Wilt u niet teveel betalen? Wij bieden u de oplossing!

Bien

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Een eerste en uitermate slechte ervaring.

Bril besteld op vrijdagavond. De volgende maandagavond om mijn account status krijg ik het bericht dat de bril, waarvoor ik al betaald heb, niet meer voorradig is. Een nieuwe levering van de bril zou 2 tot 4 weken duren. Eerst en vooral zou de website de beschikbaarheid van een bril moeten aanduiden. Ten tweede stuurt Brillen24 geen email om dit mee te delen. Men moet het zelf in zijn account vinden. Ten derde krijgt men geen waarborg op glazen als er geen correctievoorschrift in bijlage bij de bestelling wordt toegevoegd. Dit zou op zijn minst vermeld moeten worden op de website.

3 août 2020
Logo de Brillen24.be

Réponse de Brillen24.be

Beste Günter Boussery,

Wat vervelend dat u niet helemaal tevreden met onze service.

Aangezien wij voor de verkoop van onze merkbrillen samenwerken met een externe supplier hebben wij niet altijd een overzicht op de voorraad.

Om gebruik te kunnen maken van de garantie van 2 jaar op de glazen vragen wij steeds een kopie van het brilvoorschrift. Alle informatie hieromtrent kunt u terugvinden op onze website. U kunt dit terugvinden in volgende link: https://www.brillen24.be/bril/garantie/

Aarzel bij verdere vragen of opmerkingen niet onze klantendienst te contacteren, zij helpen u graag verder.

Dit kan via support@brillen24.be of op 0032 2 304 22 99

Brillen24

Super service.

Super service.
Er kwam een vijsje van de montuur los. Opgestuurd en binnen de 3 dagen had ik de bril gratis hersteld terug. Top

21 février 2020

Ik heb al een 15 tal brillen besteld…

Ik heb al een 15 tal brillen besteld bij u ook onder de naam van mijn dochter Raman leen
Ik ben zeer tevreden over uw diensten en herstellingen
Wel een vraagje : binnenkort moet ik geopereerd worden voor staar
Als ik een lagere sterkte heb nadien kan ik dan evtl de glazen laten vervangen voor lagere sterkte ?

21 février 2020

vier sterren