Vil stærkt fraråde alle fra esbjerg og for den sags skyld resten af landet fra at handle med den her virksomhed de snyder en med ens penge får folk til at købe ting de ik har brug for .sælger... Voir plus
Lisez les avis des autres
Absolut værste electronic store, man bliver solgt defekte ting. ville fraråde alt handel herfra.
Efter et installstionscrash af seneste version af Windows 10 afleverede jeg ved godt middagstid men pc, som jeg frygtede havde flere problemer. Venlig modtagelse. Kunne afhente pc'en før lukketid. Ve... Voir plus
Har handlet en del hos denne forhandler igennem cirka et årti efterhånden. Har aldrig haft problemer men altid fået en virkelig god og kompetent service. Deres priser er kun sjældent blandt de allerl... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bygpc.dk - Din IT Leverandør på Nettet! I shoppen finder du alt indenfor Hjemmeelektronik: Stationære computere, bærbare computere, printere, scannere, kopimaskiner, netværks switch, hubs, routere, trådløs netværk (WiFi), TV, PC-Monitorer, mediecenter, medieafspiller, eksterne harddiske, grafikkort, solid state harddiske (SSD) og meget mere..
Coordonnées de contact
Strandbygade 71, 6700, Esbjerg, Danemark
- info@bygpc.dk
- www.bygpc.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Bestilte nogle ram og fik dem dagen…
Bestilte nogle ram og fik dem dagen efter
Jeg har læst mange knap så gode anmeldelser herinde. De var de eneste som havde hyperx fury 8gb rgb på lager i Danmark, så jeg tog chancen.
De kom dagen efter.
Har aldrig handlet der før, men jeg vil bare lige dele en rigtig god oplevelse.
For det kan jo ikke gøres bedre på nogen måde!
Bestilte en telefon fra Electronics…
Bestilte en telefon fra Electronics Center / Bygpc.dk som der stod de havde på lager. Da der var gået 2/3 dage og de ikke havde sendt den, skrev jeg at jeg ikke vil have den, og bestilte et andet sted. Det bekræftede de, men efter weekenden, hævede de alligevel pengene for telefonen. Efter mange rykkere lykkes det at få penge tilbage efter 1 uge.
Svar til bygpc kommentar.
Det passer ikke det i skriver. Jeg fik at vide da jeg ringede at i havde tlf. på lager, det havde i så ikke alligevel, og da jeg ringede dagen efterfølgende sagde i at i havde bestilt den og den ville komme efter weekenden. Derfor afbestilte jeg den før weekenden. Alligevel vælger i så at trække pengene efter weekenden, næsten 7000kr, inden i har tlf. og inden i afsender den. Det må man ikke pr dansk købelov. At man så yderligere er mange dage om at returnere de uberettiget penge er endnu værre.

Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice, samt professionelle medarbejder der ved hvad de har at gøre med. Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle med, og klart et sted jeg kommer igen i fremtiden :D
Jeg købte i juni 20 en pc til min søn i…
Jeg købte i juni 20 en pc til min søn i fødselsdagsgave. Jeg har absolut ingen forstand på computere, så er afhængig af god vejledning. Desværre kan den købte computer ikke trække fortnite som min søn gerne vil spille. Jeg har været i kontakt med butikken et utal af gange men de nægter at der kan være et problem og jeg bliver hver gang affejet med en total arrogant attitude.
Arrogant
Arrogant - andet er der ikke at sige til det.
Uanset hvordan en handel har været, er der ikke nogen grund til ikke at opfører sig så grimt og nedladende.
Som jeg skrev i mailen, find et andet job hvor du ikke har med mennesker at gøre.
O stjerner skulle du have haft herfra.
Besvarelse på nedenstående svar, du har slet ikke læst hvad jeg har skrevet så måske derfor du har misforstået mig, vi har ikke købt varen ;0) Jeg stopper den her, vi kommer ikke videre ;0)

God og kompetent service
God og kompetent service, med en stor teknisk forståelse. Altid sjovt at komme ind og snakke lidt om server mv. :-)
Rigtig god vejledning
Jeg købte en stationær i foråret. Her fik jeg en rigtig god vejledning i forhold til det setup jeg ønskede mig. Bo var rigtig fin til at svare på mine e-mails ret hurtig, og ringede mig op da der var en udfordring med mit valg af bundkort. Alt i alt en rigtig god service.
Køb af pc
Helt klart et af de bedste steder man kan købe hardware.
Ikke sidste gang jeg handler der.
Køb af pc hos bygpc :D
Har været inde og købe en pc hos bygpc og deres vejledning var spot on og deres opsætning og forklaring omkring Corsair lys og brug af Icue kunne ikke være bedre.
Vender helt sikkert tilbage
Ejeren er en idiot
Når man vil købe noget er ejeren mega flink, men når først man har købt noget, er han fuldstændig ligeglad med ens problemer med delene HAN har solgt en.
Jeg fik en oplevelse i dag, som jeg ikke bare glemmer.
Min controller virker ikke til min computer, kender ikke nogen der har problemet. Jeg går der ned og så begynder han at lave et langt foredrag, om hvorfor han ikke solgte controllere, som vi er fuldstændig ligeglad med. Så begynder han at sige at man kan spille alle spil på pc uden en controller, men det er løgn! Jeg siger så ligeså stille “Det passer ikke” han siger mig så imod, efter det sagde jeg ikke mere. Så siger han “hvorfor søger i ikke bare på Google med den software jeg har givet jer” der blev jeg sur. Der er en venlig ansat bag ved ejeren der rent faktisk prøvede at hjælpe, men ejeren blev ved med sit foredrag, man nærmest skulle tro han havde forberedt.
2. Betalte 10000 for en pc der var højst 5000 værd.
3. Uden at sige det, havde han ikke sat trådløst internet ind.

Réponse de BygPc.dk
Ekstremt arrogant mand der kører denne…
Ekstremt arrogant mand der kører denne shop... Hvis god kundeservice er noget i går op i, så hold jer langt væk!

Réponse de BygPc.dk
GLS lavede en fejl og BBEC rettede den
Jeg bestilte et højtaler system.
GLS kunne ikke finde ud af at have den i deres pakkeshop så de sendte den retur samme dag de modtog den.
BBEC sendte den igen, denne gang med levering og det gik heldigvis godt. Super kundeservice.
Kan godt anbefale denne shop :)
Hurtig og hjælpsom respons
Bestilte en vare, som viste sig ikke at være tilgængelig, andet end som udstillingsmodel.
Jeg fik derfor hurtig efterfølgende en mail om, at varen desværre ikke kunne sendes, men at den var på lager i en anden variant.
Det sagde jeg ja tak til, oprettede en ny ordre og varen sendt med det samme.
Utrolig høflig og hjælpsom personale med kort responstid.
Kan kraftigt anbefales :-)
Rigtig god service, hvor der tages hånd om kunderne!
OPDATERET ANMELDELSE:
Bestilte tidligere på året en stol, som pga. Covid ikke var på lager, og havde lange udsigter til at komme det, som Bo forklarede mig. Bo har holdt mig underrettet i hele forløbet til at de har fået stolen på lager igen. Den blev bestilt og leveret helt efter bogen. Rigtig god service at holde kunderne informeret om status!

Ros herfra
Jeg havde købt en bluetooth transmitter fra bygPC. Handlen gik glidende og leveringstiden var lynhurtig. Desværre kunne produktet ikke leve op til det, producenten lover - det er selvfølgelig ikke bygPCs problem og super ærgerligt for dem. De tog dog uden videre produktet retur og førte mine penge tilbage uden problemer. Dejligt at man kan regne med god og ærlig service i en tid hvor så mange kun er interesseret i kortsigtet profit, snarere end glade og tilfredse kunder, som på den lange bane giver loyalitet. Tak for god og seriøs behandling - kommer sandsynligvis til at handle igen :)
Ville ønske jeg kunne give 0
Ville ønske jeg kunne give 0, har handlet hos dem flere gange igennem tiden, du finder ikke værre kundeservice eller priser, de fortæller ting om produkter som ikke passer, og vil derefter ikke tillade retunring åbnet eller uåbnet.
De har også flere gange "glemt" at give bon med, ville ikke anbefale dem til nogen.

Réponse de BygPc.dk
Hurtig levering god pris tak
Ok priser og altid god vejledning!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.