Min søn og jeg har været på Café Velvet i Vejle. Virkelig god brunch med mange forskellige retter. Kæmpe dessert/kage buffet som en del af brunch buffeten - så lækkert. Et besøg værd. Venlig og imød... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bedste brunchbuffet jeg længe har fået 😊. Kæmpe udvalg og flot anrettet. Venligt og imødekommende personale Kommer der helt sikkert igen
Jeg har i dag holdt min 50 års fødselsdag med brunch buffet på Café Velvet. Vi var 22 i selskabet og havde en afdeling for os selv i restauranten. Brunchbuffeten er overdådig med alt hvad hjertet begæ... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sødt personale - men virkelig dårlig mad ifht prisen. Fik en Cæcarsalat, dressingen, kyllingen og croutonerne var færdigprodukter og baconen var slatten, da den ikke var stegt nok. Dårlig kvalitet af... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
“Vi mødes på Café Velvet “Vi lægger vægt på at skabe et miljø, hvor der er plads til alle – både de studerende, familierne og pensionisterne”
Coordonnées de contact
Søndergade 24, 7100, Vejle, Danemark
- info@cafevelvet.dk
- www.cafevelvet.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 7 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Præfabrikeret og tørt
Brunch buffet.
Præfabrikeret og dårlig service.
Ved første øjekast en flot anrettet brunch. Dog fremstår det meste, især vafler/bagværk tørt og præfabrikeret.
Vi nøjedes derfor primært med frugt.
En anden gæst fandt en larve/orm i ‘det grønne’ pynt på en pastaret. Selvom kunden henvendte sig pænt blev han af både tjeneren og manageren mødt afvisende og med ligegyldighed.
Det var SLET ikke ok.
Det vil få mig til at holde mig væk!
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service
Vi fik i dag en pastaret med ærteskud som pynt. Efter lidt tid opdager vi en levende grøn larve i maden, som vi selvfølgelig gør dem opmærksom på, men først benægter de at den kan være fra køkkenet fordi maden har været varm og larven stadig var levende. Vi gør dem så opmærksom på at den formentligt kommer fra ærteskudene som var på som pynt. Vi bliver tilbudt en ny portion, men takker vi nej til.
Ved betaling får vi så at vide at de kun kan give os 25% på denne ret. Dårlig service og ulækkert.
Larve i maden.
Vi bestilte 2 pastaretter.
Det viser sig at der er en larve i min ret, nok fra det grønne på toppen af retten. Retten returneres men jeg frabeder mig en ny, da appetitten ikke er til en hel ret, når resten af selskabet i øvrigt var færdig.
Det vil så stadig have penge for retten dog 25 procent billigere, hvilket er under al kritik for en fejl de har lavet! Der kommer vi ikke mere..
Fantastisk weekend brunch
Har været her 4 gange til deres weekend brunch, og det er så gennemført lækkert og velsmagende, kan kun anbefale det.
Muy buen servicio,buen trato ,excelente…
Muy buen servicio,buen trato ,excelente comida ,amabilidad, muy recomendable
Jeg var inde at spise aftensmad på Cafe…
Jeg var inde at spise aftensmad på Cafe Velvet forleden med min familie, maden var formidabel og super god service 🥰😊 Dejlig atmosfære. Vi kommer helt sikkert igen. I det hele taget bare en virkelig dejlig oplevelse. Kan klart anbefales!!!!😁
Vil sige at det er nok den bedste…
Vil sige at det er nok den bedste brunch jeg har fået i mit liv, der er alt hvad hjertet begærer og mere til👍
Et flot sted med nogle mega rare og søde tjenere som bare er smilende og glade, sådan!! 💪💪🤘
Lovely drinks super cozy Cafe friendly…
Lovely drinks super cozy Cafe friendly service.
Mega god service
Mega god service, og søde tjenere. god oplevelse! Stemningen var Mega hyggeligt og Vil helt klart besøge igen.
God cafe
Café Velvet er et super hyggeligt sted! Der var god service, og det er helt sikkert et sted jeg vil komme igen
Blev taget imod med det smil
Blev taget imod med det smil! God service og gode drinks :)
En godt sted at sidde. Fik I andre noget at spise?
Vi kom ind og gik mod kassen. Vi blev spurgt om vi ville betale, hvilket ikke gav mening. Men vi ville egenlig bare sidde og bestille. Vi fik et menukort og skulle selv finde et bord. Klokken var 14 og der var ikke så mange i caféen. Vi ventede derefter 30 min. på at blive betjent, men blev fuldkommen ignoreret. Der skete ikke noget, selvom der var samtlige tjenere oppe ved baren. Om de holdte hemmelig møde eller småsludret aner jeg ikke. Valgte dog bare at gå fra stedet, da vi er blevet ignoreret fuldkommen. Det var ellers ret lækkert at sidde i 45 min og lave ingenting, men det ville være rart med noget spise og drikke, hvis muligheden var der. Gad vide om man må tag sit eget mad og drikke med? Har dog aldrig mødt et lign. koncept før.
En ting er sikkert, de kan give gæster et menukort, og derefter glemme dem eller ignorere dem.
Maden var kold. Hvidvinen var varm🤦🏼♀️
Maden var kold, men til gengæld var hvidvinen varm🤦🏼♀️
Vi kommer ikke igen…
Top top top 🔝
Vi var til brunchbuffe i lørdags
Vi var til brunchbuffe i lørdags, vi kom da de åbnede. Desværre levede den slet ikke op til forventningen. Rugbrødt var tørt og hårdt, rundstykkerne lignede nogen du kunne købe i netto, der var ingen leverpostej, en slags marmelade serveret i det glas det er købt i, der var masser af varmeretter, problemet var bare at de ikke var varme ikke engang lune. Kagebord ja det var overdådigt, men synes måske de skulle bruge mere tid på at få maden til spille.
Deltog i familiefest med jeres weekend…
Deltog i familiefest med jeres weekend brunch. Meget hyggeligt sted, overdådig lækker buffet og meget fin service. Alle fra 0 til 80 år havde dejlig dag.
Maden var god men jeg tror det brød jeg…
Maden var god men jeg tror det brød jeg fik var fra i går og det er det der trækker det ned på en fire men ellers ville det fem stjerner
Fantastisk sted at spise og hygge med…
Fantastisk sted at spise og hygge med familien 😃 vi var 11 personer af sted. Fik en fantastisk behandling af personalet 👍 også selvom der var MEGET travlt pga. solen skinnede ☀️ og mange mennesker udenfor. Og ja, for ikke at glemme den gode mad 👍😃☀️

Réponse de Cafe Velvet
2 stjerner fordi vi sad udenfor i…
2 stjerner fordi vi sad udenfor i solskin… ret forvirret tjener. Først gik der 20 min fra vi havde sat os til vi kunne bestille (pommes frites og nachos + drikkevarer, så ikke en stor bestilling) . Så gik der endnu 20 min til tjeneren kom med maden - hun valgte så at servere vores nachos til bordet ved siden af fordi hun ikke havde styr på hvor vi sad, og “fordi de også havde bestilt nachos”… men de var ankommet længe efter os .. så vi fik først 1 portion pommes frites. hun undskyldte og sagde hun lige hentede en ny portion nachos . Den kom så 20 minutter senere, “for de var ikke lige klar”.. virkelig forvirret betjening . Hun undskyldte med at de var underbemandede og ikke var forberedt på at så mange ville sidde udenfor . Vejrudsigten har hele ugen lovet 15 grader og solskin idag, så det var svært at forudse ? Til gengæld sad der næsten ingen gæster inde i restauranten . Pommes frites var gode , men det havde været fint at få alt maden på samme tid, som angiveligt også var planen fra køkkenets side . Tænker vi vælger en anden café næste gang .
Det var den 8/3 ca kl 12.45-14.00

Réponse de Cafe Velvet